Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Alısırsın zamanla bende ilk yaptım cook zor yapamam demiştim alısmak gerekiyor
nefesim kesiliyor elim ayağım titriyor :KK70:
birde sen ayakkabıyla mı zıplıyorsun
benim halıya terliksiz basamama gibi bi rahatsızlığım var terlikle zıplayamadığım için spor ayakkabı ile zıplıyorum

nefesim kesiliyor elim ayağım titriyor :KK70:
birde sen ayakkabıyla mı zıplıyorsun
benim halıya terliksiz basamama gibi bi rahatsızlığım var terlikle zıplayamadığım için spor ayakkabı ile zıplıyorum
300 yapıyorum bir nefes alıyorum öyle devam ediyorum canım bir anda 2000 e cıkmıyorum,
Ben ayakkabısız zıplıyorum canım, bizim grupta biri zıplama ayakkabısı ile zıplıyordu daha zor diyordu ayakkabı ile yapmak

Gunaydin kizlar , ay bi turlu gelemedim. Yogunluktan, size de mahcubum. Neyse bu sabah diyetime tam anlamiyla dondum.

Sabah : peynir, zeytin, 1 has. Yum, domates, biber salatalik, 1 dilim ekmek yedim.
Aksama menumu guncellerim.

300 yapıyorum bir nefes alıyorum öyle devam ediyorum canım bir anda 2000 e cıkmıyorum,
Ben ayakkabısız zıplıyorum canım, bizim grupta biri zıplama ayakkabısı ile zıplıyordu daha zor diyordu ayakkabı ile yapmak
ben her 100 de nefes alıyorum :KK48::KK48:
bugün ayakkabısız zorlayım o zaman :KK8:

Sabah limonlu su
Kahvalti
200 ml sut bir bardak kefir 10 badem

Öğlen 12.30
Taze fasulye yemegi ayran 1 kasik bulgur pilavi

15.30 yarim portakal yarim muz iş yerinde böyle denkgeldi muz kucukti

Aksam
1 kase yogurt corbasi pirasa yemegi salata 1 kasik sehriye salatasi
bulguru 4 yk kaşığı yiyebilirdin sabah ekmek yememişsin .
şehriye salatası gözüme battı :D ama 1 kaşık iyi yapmışsın.
muzun kalorisi düşük olduğu için 2 çeşit meyve yemen sorun olmaz . portakalla da şeker dengelendi .
sporunda var kaçamak yapmadıysan sonrasında cumaya eksiyi görebilirsin
Is yerindekilerde en fazla 62 sin diyorlar ama tarti öle demiyor :KK70:
Yag oranim düsmüstü bayagı diyetisyen zamanimdan onun avantaji tabi bide aksam yürüyüşümün sanirsam
yağ oranı düşükse çok kolay verirsin spor ile . proteinde seviyorsun .
Ben 1000kalorilik sporu yaptim ustunede jilian level 1 gun 1 yaptim
SchonerDuft SchonerDuft
ooo buki coşmuşsun sen tebrik ederim seni .
SchonerDuft SchonerDuft 20 dk leslie 5 dk zunba ardindan 20 dk oynadim hoplaya zıplaya ardindan 50 squat ve 10 sn plank
süpersin bende 50 squat ile başladım program listesine göre gidicem bugünde mekik listesine başlamayı düşünüyorum
funny jump ile mi zıplıyor o muhteşem birşey
Gunaydin kizlar , ay bi turlu gelemedim. Yogunluktan, size de mahcubum. Neyse bu sabah diyetime tam anlamiyla dondum.

Sabah : peynir, zeytin, 1 has. Yum, domates, biber salatalik, 1 dilim ekmek yedim.
Aksama menumu guncellerim.
hoş geldin canım .
kilo durumun nasıl

SchonerDuft SchonerDuft cnm listeyi yazdıktan sonra bi avuç patlamış mısır yedim ekmek yemiyorum karbonhidrat almak istemiyorum ama bu şekilde de kabızlık var sabahları ekmek eklesem mi

kızlar çok sessiz bgn burası akşam çok yorgundum kış da olunca insan oturayım tv izleyeyim diyor dün burda o kadar spor yapmak şart dedikten sonra yapmamayı yediremedim kalktım yaptım gece yarısı inşallah devamı gelir eğer devam edersem tartıda eksilmesem bileinceleceğimden eminim yaza inş fit giricem bu yıl ayda 1 bile versem karıma

SchonerDuft SchonerDuft cnm listeyi yazdıktan sonra bi avuç patlamış mısır yedim ekmek yemiyorum karbonhidrat almak istemiyorum ama bu şekilde de kabızlık var sabahları ekmek eklesem mi
patlamış yeme direk nişasta yağ canın çok çekiyorsa da cuma günleri ödülün olsun kaçamaklar artı spor ekleyerek dengelemesin zaten dün tadını aldın sporun bir daha bırakmak istemezsin bugün benim spor saatim 18:00 de reformer 19:00 yoga deneme dersi var salonda ona katılacam evde ya da salonda 55 squat yapacam ortalama 500 kalori yakma günüm . ekmeği de sabah ya da öğlen 4 yk bulgur pilavı ya da 2 yk pirinç pilavı yiyebilirsin 3 seçenekten birini yap ikisini değil

kızlar çok sessiz bgn burası akşam çok yorgundum kış da olunca insan oturayım tv izleyeyim diyor dün burda o kadar spor yapmak şart dedikten sonra yapmamayı yediremedim kalktım yaptım gece yarısı inşallah devamı gelir eğer devam edersem tartıda eksilmesem bileinceleceğimden eminim yaza inş fit giricem bu yıl ayda 1 bile versem karıma
ayda 2 kilo hedef koy 500 gr kolaylıkla veriliyor spor ile

bende düne göre -300 cumaya göre -1 kg 'ım
söz vermemiş olsam bende yapmazdım dün cok yorgun hissediyordum kendimi

Back
X