- 8 Eylül 2016
- 103.344
- 438.231
- 898
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #294.441
Günaydınn 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç gelen olmadı daha 3 aydır zıplıyorumAlt komsu şikayete gelmiyor mu![]()
Cook fazla değil ip atlama gibi yukarı zıplıyorumNekadar yukarı zipliyoruz. Banada çekici geldi
Alısırsın zamanla bende ilk yaptım cook zor yapamam demiştim alısmak gerekiyor1000 ustune cikmam biraz zor sanki yine 1000 yaptim alisirsam belki
nefesim kesiliyor elim ayağım titriyorAlısırsın zamanla bende ilk yaptım cook zor yapamam demiştim alısmak gerekiyor
günaydın zıpzıp kardeşGünaydınn![]()
300 yapıyorum bir nefes alıyorum öyle devam ediyorum canım bir anda 2000 e cıkmıyorum,nefesim kesiliyor elim ayağım titriyor
birde sen ayakkabıyla mı zıplıyorsun
benim halıya terliksiz basamama gibi bi rahatsızlığım var terlikle zıplayamadığım için spor ayakkabı ile zıplıyorum
ben her 100 de nefes alıyorum300 yapıyorum bir nefes alıyorum öyle devam ediyorum canım bir anda 2000 e cıkmıyorum,
Ben ayakkabısız zıplıyorum canım, bizim grupta biri zıplama ayakkabısı ile zıplıyordu daha zor diyordu ayakkabı ile yapmak
Olsun 100 de iyidir :))ben her 100 de nefes alıyorum
bugün ayakkabısız zorlayım o zaman![]()
bulguru 4 yk kaşığı yiyebilirdin sabah ekmek yememişsin .Sabah limonlu su
Kahvalti
200 ml sut bir bardak kefir 10 badem
Öğlen 12.30
Taze fasulye yemegi ayran 1 kasik bulgur pilavi
15.30 yarim portakal yarim muz iş yerinde böyle denkgeldi muz kucukti
Aksam
1 kase yogurt corbasi pirasa yemegi salata 1 kasik sehriye salatasi
yağ oranı düşükse çok kolay verirsin spor ile . proteinde seviyorsun .Is yerindekilerde en fazla 62 sin diyorlar ama tarti öle demiyor
Yag oranim düsmüstü bayagı diyetisyen zamanimdan onun avantaji tabi bide aksam yürüyüşümün sanirsam
ooo buki coşmuşsun sen tebrik ederim seni .
süpersin bende 50 squat ile başladım program listesine göre gidicem bugünde mekik listesine başlamayı düşünüyorumSchonerDuft 20 dk leslie 5 dk zunba ardindan 20 dk oynadim hoplaya zıplaya ardindan 50 squat ve 10 sn plank
funny jump ile mi zıplıyor o muhteşem birşey300 yapıyorum bir nefes alıyorum öyle devam ediyorum canım bir anda 2000 e cıkmıyorum,
Ben ayakkabısız zıplıyorum canım, bizim grupta biri zıplama ayakkabısı ile zıplıyordu daha zor diyordu ayakkabı ile yapmak
hoş geldin canım .Gunaydin kizlar , ay bi turlu gelemedim. Yogunluktan, size de mahcubum. Neyse bu sabah diyetime tam anlamiyla dondum.
Sabah : peynir, zeytin, 1 has. Yum, domates, biber salatalik, 1 dilim ekmek yedim.
Aksama menumu guncellerim.
Hiç bilmiyorum zaten ayakkabısı da kırılmıstı 2 hafta önce canımfunny jump ile mi zıplıyor o muhteşem birşey
patlamış yeme direk nişasta yağ canın çok çekiyorsa da cuma günleri ödülün olsun kaçamaklar artı spor ekleyerek dengelemesin zaten dün tadını aldın sporun bir daha bırakmak istemezsin bugün benim spor saatim 18:00 de reformer 19:00 yoga deneme dersi var salonda ona katılacam evde ya da salonda 55 squat yapacam ortalama 500 kalori yakma günüm . ekmeği de sabah ya da öğlen 4 yk bulgur pilavı ya da 2 yk pirinç pilavı yiyebilirsin 3 seçenekten birini yap ikisini değilSchonerDuft cnm listeyi yazdıktan sonra bi avuç patlamış mısır yedim ekmek yemiyorum karbonhidrat almak istemiyorum ama bu şekilde de kabızlık var sabahları ekmek eklesem mi
ayda 2 kilo hedef koy 500 gr kolaylıkla veriliyor spor ilekızlar çok sessiz bgn burası akşam çok yorgundum kış da olunca insan oturayım tv izleyeyim diyor dün burda o kadar spor yapmak şart dedikten sonra yapmamayı yediremedim kalktım yaptım gece yarısı inşallah devamı gelir eğer devam edersem tartıda eksilmesem bileinceleceğimden eminim yaza inş fit giricem bu yıl ayda 1 bile versem karıma
bende düne göre -300 cumaya göre -1 kg 'ımkızlar çok sessiz bgn burası akşam çok yorgundum kış da olunca insan oturayım tv izleyeyim diyor dün burda o kadar spor yapmak şart dedikten sonra yapmamayı yediremedim kalktım yaptım gece yarısı inşallah devamı gelir eğer devam edersem tartıda eksilmesem bileinceleceğimden eminim yaza inş fit giricem bu yıl ayda 1 bile versem karıma
sagol kuzucum bugün yine devam ayni programa:) sen yaptinmi spor?ooo buki coşmuşsun sen tebrik ederim seni .