Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kmsl Hnd Kmsl Hnd kuzucuğum ceviz gaz yapmaz yanlış bilgi. Yalnız kuru meyveler (erik, kayısı) gaz yapar onları kaynatmak en doğrusu. Şimdi gaz yapmak konusunda aşağıdaki menünü değerlendirelim
Sucuklu yumurta (yazık bebeğine 1 dilim sucuk bile mahveder onu, yumurtada gaz yapar)
Bezelye zaten sindirimi zordur bu da emzirirken bebeğe dokunabilir.
Ee o zaman ne yiiicem Drdotty? diyebilirsin
Narenciyelerde gaz yapar, bulgur gaz yapar, mercimek gaz yapar, pırasa gaz yapar, ne yesin bu emziren annemiz
Bebeği aşırı rahatsız etmediği sürece herşeyden yesin. Kafein içeren ürünlerden, gazlı içeceklerden, sucuk gibi katkılı şarküteri ürünlerinden uzak durup, yemeklerimize kimyon kullanıp, kahvaltıda yumurtayada kimyon ekleyelim ve Rezene çayı içelim canım. Anne sütünün kalitesi bebeğinin ömrünü, sağlığını etkileyecek. Sen herşeyden uygun miktarlarda ye (katkılı ürünler dışında)
:KK15:

Emziren anne menüsü

Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
1 zeytin
1 çatal beyAz peynir
1 dilim ekmek

Ara öğün
1 küçük tuZlu kurabiye

Akşam
1 tabak tavuklu bezelye
Marul salatası

:KK70:Benim büyük oğlan yemezdi eskiden içinde kulak olma ihtimaline karşı. Malatya yöresi boş mantı buğday ve kuzu Eti ile yapıyor altındanda sarımsaklı salçalı sos ile
Akdeniz bölgesi et nohut ve içli mantı ile yine salçalı sarımsaklı sos ile
Ben deniz ise; haşlanmış kuzu etini soğan 1 diş sarımsak salça üzerine haşlanmış etler ve suyu nohut ve havuç ile yapıyorum. Mantı koymuyorum yanına yemek yapmayacaksam kare kesilmiş hamur koyuyorum yada erişte. Üzerine kıyılmış maydanoz
:KK15: Afiyet olsun

Başına bi çıkacak var:emir_bebek: hayırlısıyla

Afiyet olsun canım
Çocuklar için
Zeytinyağlı brokoli
Sulu köfte
Fırın makarna
Kendim için
Közlenmiş patlıcan üzerine 1 avuç kıyma ile hazırlanmış domatesli biberli sos
Salata
oğlunu çok iyi anlıyorum :D şuan ben bile düşünüyorum acaba var mıdır diye :D dün yemek yarışmasında domuz kulağı burnu ve kuyruğu kullanıldı senin önerinde üstüne geldi :D :D
etli çorba içemem ben o eti yemek bana işkence gelir :D kokuyor burnuma :D

:KK70:Benim büyük oğlan yemezdi eskiden içinde kulak olma ihtimaline karşı. Malatya yöresi boş mantı buğday ve kuzu Eti ile yapıyor altındanda sarımsaklı salçalı sos ile
Ben deniz ise; haşlanmış kuzu etini soğan 1 diş sarımsak salça üzerine haşlanmış etler ve suyu nohut ve havuç ile yapıyorum. Mantı koymuyorum yanına yemek yapmayacaksam kare kesilmiş hamur koyuyorum yada erişte. Üzerine kıyılmış maydanoz

Afiyet olsun canım
Çocuklar için
Zeytinyağlı brokoli
Sulu köfte
Fırın makarna
Kendim için
Salata
ya olabilir mi acaba

16 gün geçmiş niye gitmedin ki kalınmaz sanmam zaten 7 gün rahme inme süresi var sonra yerleşme döngüsü başlıyor . çok aksatmışsın .
ne güzel cevap vermiş :KK70: :KK70: yemek yapabiliyor mu bari
hemde çok güzel yemek yapar :D
8 gün gecikmişti sonra eşim geldi ondan sonra birliktelik oldu şuan 16 gün gecikme var olma ihtimali var mı hiç bu kadar gecikmemişti anlamıyorum da olma imkanı varmı bilmiyorum cahilliğime verin gülmeyin :D

Afiyet olsun canım
Çocuklar için
Zeytinyağlı brokoli
Sulu köfte
Fırın makarna
Kendim için
Salata
afiyet olsun cnm çok güzel menü, sulu köfteyi bi türlü yapamıyorum :)

Kmsl Hnd Kmsl Hnd kuzucuğum ceviz gaz yapmaz yanlış bilgi. Yalnız kuru meyveler (erik, kayısı) gaz yapar onları kaynatmak en doğrusu. Şimdi gaz yapmak konusunda aşağıdaki menünü değerlendirelim
Sucuklu yumurta (yazık bebeğine 1 dilim sucuk bile mahveder onu, yumurtada gaz yapar)
Narenciyelerde gaz yapar, bulgur gaz yapar, mercimek gaz yapar, pırasa gaz yapar, ne yesin bu emziren annemiz
Bebeği aşırı rahatsız etmediği sürece herşeyden yesin. Kafein içeren ürünlerden, gazlı içeceklerden, sucuk gibi katkılı şarküteri ürünlerinden uzak durup, yemeklerimize kimyon kullanıp, kahvaltıda yumurtayada kimyon ekleyelim ve Rezene çayı içelim canım. Anne sütünün kalitesi bebeğinin ömrünü, sağlığını etkileyecek. Sen herşeyden uygun miktarlarda ye (katkılı ürünler dışında)

canım, bnde 7.5 aydır emziriyorum dikkat ediyorum yediklerime ama artk son 1 aydır falan herşeyi yer oldum, gazdan dolayı ilk4 ay yemedim sadece kolikti. kahve vs tüketiroum epey umarım o kdr etkilemez artk

canım, bnde 7.5 aydır emziriyorum dikkat ediyorum yediklerime ama artk son 1 aydır falan herşeyi yer oldum, gazdan dolayı ilk4 ay yemedim sadece kolikti. kahve vs tüketiroum epey umarım o kdr etkilemez artk
Canım artık büyümüş seninki gaz korkun olmaz diye düşünüyorum ama sütün kaliteli olsun. Kahve kola çok içmesen iyi olur. Hatta çikolata çok yememek gerekiyor (ama benim en çok yediğim şeydi:olamaz:)

Evet canım biliyorum bunların gaz yaptığını ama sucuğu ilk defa duydum.... bende kararında ve az az herşeyden yiyorum ....

ya olabilir mi acaba

hemde çok güzel yemek yapar :KK70:
8 gün gecikmişti sonra eşim geldi ondan sonra birliktelik oldu şuan 16 gün gecikme var olma ihtimali var mı hiç bu kadar gecikmemişti anlamıyorum da olma imkanı varmı bilmiyorum cahilliğime verin gülmeyin :KK70:
:D :D
sen doktora git dediğim kist olmuş olabilir canım
eger bugün cok dikkat edersen cikarsin kuzum
ya ben spor yapiom yapiom ama gram gitmedi ya:KK43: napcam ben böyle
69 u gördüm canım umarım yarın 68 i görürüm diyprum bugün spor yapma o zaman vücut ödem yapıyor da olabilir yağlar kasa da dönüşüyor olabilir
Merhabalar ismim elif gülsüm izmirde oturuyorum yeni bir bebeğim oldu şuan 3 ayına girecek ise başlamama da az bir süre kaldi burada sizin aranizda kilo vermeye geldim
hoş geldin canım güncel ve hedef kilonuda paylaşırsan seviniriz.
bu arada 1.sayfada kurallarımız yazıyor okudun mu

170 boyundayım şuan 103.6 kiloyum bir aydır uyguladigim bir diyetim var bu sayede 108.6 'dan 5kilo verdim emziriyorum yediklerim ona göre örnek vermem gerekirse sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalık ara da bir kase yoğurt (gaz nedeniyle bol kimyonlu) öğlen tavuk ızgara veya tavuk haşlama yağsız salata bir kase yoğurt ve bir dilim ekmek ara öğünde 2 ceviz bir kase yoğurt akşam zeytinyagli yemek bir kase yoğurt ve bir dilim ekmek gün içerisinde 4 litre su içmeye dikkat ediyorum

:KK70: :KK70:
sen doktora git dediğim kist olmuş olabilir canım

69 u gördüm canım umarım yarın 68 i görürüm diyprum bugün spor yapma o zaman vücut ödem yapıyor da olabilir yağlar kasa da dönüşüyor olabilir

hoş geldin canım güncel ve hedef kilonuda paylaşırsan seviniriz.
bu arada 1.sayfada kurallarımız yazıyor okudun mu
Evet okudum inşallah uyacağım diye düşünüyorum

Kızlar meraba
Sabah 20 dk ekliptik ve egzersiz yaptım
Diyetisyen görüşmem se çok güzel geçti
8 günde 1.3kg vermişim 1.2si sadece yapdan
65 i görelim dedi
Ağırlıklı 66.45 çıktım
Hatta 63 olsun dedi
Çok ütopik dedim ben de
17kg vermişim şaka gibii

Sizlerle olmak da beni yolumda daim olmaya sevk etti

170 boyundayım şuan 103.6 kiloyum bir aydır uyguladigim bir diyetim var bu sayede 108.6 'dan 5kilo verdim emziriyorum yediklerim ona göre örnek vermem gerekirse sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalık ara da bir kase yoğurt (gaz nedeniyle bol kimyonlu) öğlen tavuk ızgara veya tavuk haşlama yağsız salata bir kase yoğurt ve bir dilim ekmek ara öğünde 2 ceviz bir kase yoğurt akşam zeytinyagli yemek bir kase yoğurt ve bir dilim ekmek gün içerisinde 4 litre su içmeye dikkat ediyorum
1 ayda az vermişsin gibi klon çok olunca hemen verebiliyorsun drdotty drdotty öneriler verebilir sana o da emzirirken kilo verdi meyve yemiyor musun

Back
X