Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vayyy çok iyi değerlendirmişsin bugünü :)
evet acaba haftada 3 gün e mi çıkarsam diyorum arada 200 tl fark var .
senin epilasyon ne oldu . annem artk tüy çıkınca gidecekmiş birden bitmiyormuş yani kuzum

bende wc sıkıntısı için uzun dönem sabah aç karnına 1 ç.bardağı içmiştim ama meyveli olanlardan çok ii gelmişti bana
Bende cok skintidayim yaa tuvalet konisinda kayisi hosafinise yaramaz sa zeytinyagi icmeyi dusunuyorum durum vahim yani

vayyy çok iyi değerlendirmişsin bugünü :)
evet acaba haftada 3 gün e mi çıkarsam diyorum arada 200 tl fark var .
senin epilasyon ne oldu . annem artk tüy çıkınca gidecekmiş birden bitmiyormuş yani kuzum

bende wc sıkıntısı için uzun dönem sabah aç karnına 1 ç.bardağı içmiştim ama meyveli olanlardan çok ii gelmişti bana
Kizimi uyutunca basladim o kadar iyi hissediyorumki su an kendimi
Aslinda haftada 2 reformer 1 kerede normal pilates varsa ona da gidebilirsin
Eoilasyonada daha bakamadim kzuum ya

günlük ;
500 jamping jack
500 ip atlama
3 er set halinde 1 er dkdan plank
100 mekik standart
100 mekik tble tab
100 mekik dizler kırık şekilde
50 makas sol bacak
50 makas sağ bacak
100 squat

çok mu oldu ya :deli:
Kuzum sen beni öldürcen mi:KK57:
kızlar şöyle bir nabız yoklamak istiyorum cuma günleri tartı resimleri çekip gruba atıp kilo bildirimlerinizi öyle yapsanız zor olur mu sizin için
Bana uyar canım süper fikir

Kizimi uyutunca basladim o kadar iyi hissediyorumki su an kendimi
Aslinda haftada 2 reformer 1 kerede normal pilates varsa ona da gidebilirsin
Eoilasyonada daha bakamadim kzuum ya
Sadece reformer var canım düşünmek için 1 haftam daha var :) .
Senin adına sevindim kuzum yarın da yapıyoruz o zamam demi
Kuzum sen beni öldürcen mi:KK57:

Bana uyar canım süper fikir
Yok kıyamam ben sana zaten hepsini bende yapamam dediğime bakma :D nasıl yapalım o zaman :D gözümüz doysun ama yapamasakta

Bende cok skintidayim yaa tuvalet konisinda kayisi hosafinise yaramaz sa zeytinyagi icmeyi dusunuyorum durum vahim yani
Hmm kuru erik yiyen oluyordu işe yaradığını söylemişlerdi . Kefir işe yarar aslında içen kimdi karıştı kusura bakma sen isen . Sabah aç karnına limonlu su içebilirsin. Kimyonlu su içersen işe yarayabilir .

Canm ben de izmirdeyim buraya yağmıyor :mad: hem.donuyoruz şuan hemde kara hasret :cry: yağsada çocuklar sevinse keşke nerdeeeeeeeee:işsiz: ayyy canım bir dakika yoksa sen konakda karokolda gorev mi yapiyordun:KK58: yoksa yoksa sen o musun?
Canım polis olduğum doğru ama konakta karakolda değil valilik binasının arkasında emniyet müdürlüğünde çalışıyorum ama daha önce sohbet etmismiydik ben daha önce 1 takımdaydım hamilelikte izne ayrıldım sonra kapanmış grup burası beni kabul etti şuan doğum izindeyim

Yok tatlım ben 2.takım da listeye hic girmedim tatlm ben geçen yıl 1.takımda üyeydim orda listedeydim canm sonra 6ay önce yazın tatile giderken tatilde diyet yapamam diye izne ayrıldım tatlım tatil dönüşü izindenken bizim takım kaptansız kalmış diye kapatıldı başka bir takım listesine hiç girmedim yani sadece yazıştım ben orda listede diildim :KK66:
Evet eski takım arkadaşıymış maşallah hafızan müthiş karşıyaka da mı oturuyordun yanlış mi hatırlıyorum

ok canım baktım zaten geçen hafta cuma bildirim yapmışsın izne ayrıldığın kilona düşünce seni listeye alabiliriz bunu biliyorsundur zaten az kalmış eski kilona da
Canm kaptan bana 6 aydan uzun sure olduğu icin gerek yok seni haftaya direk listeye alırız demişti ama bilmiyorum aranizda karar verirsiniz bana farketmez

Canım polis olduğum doğru ama konakta karakolda değil valilik binasının arkasında emniyet müdürlüğünde çalışıyorum ama daha önce sohbet etmismiydik ben daha önce 1 takımdaydım hamilelikte izne ayrıldım sonra kapanmış grup burası beni kabul etti şuan doğum izindeyim
:KK74: canımmmmm adımı değiştirdim çünki ondan tanıyamadın :KK37: 1.Takım arkadaşın Mirafatos ben karşıyaka çarşıdam :KK66: bak ben seni hemen tanıdım :KK19: ayyy çok sevindim aynı takımdaymışız :KK200: bu arad biz 1.takım iletişimimiz kopmasın diye Y YesilinBuyusu bir takım kurdu orda hepimiz bir ardayız :eğlence: orayada gelirsin yesil kahveleri alıp gelin kızlar diye bir topik açtı geyik muhabbeti ama şuan farklı bir durumdan topik biraz karıştı iki gündür ortalık karışık da bir haftaya dilüzelir heralde gene :KK70:

79 da iyi bir soralım bakalım hangsi onu daha çok mutlu edecek 79 diyetin ortası olacak onun için.
seni olumsuz etkilemez ise yapalım . hatta şöyle yapsak nasıl olur
günlük ;
500 jamping jack
500 ip atlama
3 er set halinde 1 er dkdan plank
100 mekik standart
100 mekik tble tab
100 mekik dizler kırık şekilde
50 makas sol bacak
50 makas sağ bacak
100 squat
çok mu oldu ya :deli:

ok canım bende bugun resim çekileyim salonda öncesi sonrası yapayım

hazır kefirin kalorisi yüksek oluyordu meyveli olanların .

bende pazar günü yapayım diyorum :KK70: pazartesiye hazırlık olsun diye

hangi kanalda çıkıyor canım
BBC de çıkıyor canm ayrıcada sade kefir içiyorum sadece ev yapimi değil yani normal sade kefir

:KK74: canımmmmm adımı değiştirdim çünki ondan tanıyamadın :KK37: 1.Takım arkadaşın Mirafatos ben karşıyaka çarşıdam :KK66: bak ben seni hemen tanıdım :KK19: ayyy çok sevindim aynı takımdaymışız :KK200: bu arad biz 1.takım iletişimimiz kopmasın diye Y YesilinBuyusu bir takım kurdu orda hepimiz bir ardayız :eğlence: orayada gelirsin yesil kahveleri alıp gelin kızlar diye bir topik açtı geyik muhabbeti ama şuan farklı bir durumdan topik biraz karıştı iki gündür ortalık karışık da bir haftaya dilüzelir heralde gene :KK70:

E ELF_LR35 aaaa canım merhaba nasılsın? Ben seni bizim grupta etiketleyeyim iletişim kopmasın diye grup açmıştım ama rumuzları tam hatırlayamadığım içim seni etiketlememişim canım. Normalde günlük şu oldu bu oldu sohbet amaçlı kullanıyoruz orayı da işte yellow haklı bi iki gündür saçma bi nedenden grubumuzun huzuru kaçtı neyse hemen etiketliyorum seni de bekliyorum canım. Bu arada burdaki arkadaşlara da bir selam vereyim. Kolay gelsin kızlar. Bol eksili günler dilerim. Darısı da başıma inşallah.

E ELF_LR35 aaaa canım merhaba nasılsın? Ben seni bizim grupta etiketleyeyim iletişim kopmasın diye grup açmıştım ama rumuzları tam hatırlayamadığım içim seni etiketlememişim canım. Normalde günlük şu oldu bu oldu sohbet amaçlı kullanıyoruz orayı da işte yellow haklı bi iki gündür saçma bi nedenden grubumuzun huzuru kaçtı neyse hemen etiketliyorum seni de bekliyorum canım. Bu arada burdaki arkadaşlara da bir selam vereyim. Kolay gelsin kızlar. Bol eksili günler dilerim. Darısı da başıma inşallah.
:KK60: az kaldı canm sende emziren anneler kervanına katılcan burda ;)

Back
X