Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum :cry: malum olaylar ile iki gündür bu strese rahmen yemediysem daha yemem heralde normalde bu tarz stresler beni çikolatalı gıdalara sevk ederdi iyi atlattm canm ama enerjim düştü yani yoksa bisikletten kalkınca trambolinde zıplaycaktm filan başka planlarım vardı ama gene malum konuşmalara girince enerj gitti birdrn resmen bıktm :KK34:
Oyy canmmyaaa skma canini insallah cozulur en yakin zamanda sen devam et kuzum masallah sana sakin bozma tartya1gun kaldi bn sana cok inanıyorum

Browni su boregi ve eger miktar fazlaysa cogkofte olmamis canm menun cok kalorili sporla ve yarin daha hafif yiyerek telafi et istersen
Canım çiğköfte yağsız ve etsiz çok kalorili olacağını düşünmüyorum... ama su böreği ve brovni olmadı bi de misafir olunca ancak bu kadar engel olabildim ama söz yarın dengeleyeceğim spor yapacak halim YÖK İnan ki çok yoruluyorum benim cadı kızım hiç durmuyor uyanıkken sürekli kucağımda şimdi yeni uyudu

Ameliyat olanlar kilo.veryr evet ama iskenceyle veriyorlar ameliyat olunca da diyet yapiyrsun nefsini almiyrmaraki mideyi kucultuyrlar deseker ki ameliyat oldun ne yersen ye zyflayacaksin kosa kosa olurum ama onca tehlikeye gormeden de diyet ve sporla zayflayabiliriz hic ameliyat falan deme sen aklina getrme biz saglikli beslenerek te zayiflayabilirizb
Evet canım çok haklısın
Ama yıllardır o kadar bıktım ki
Pko var insülin direnci var hormonlar bozuk
Hep alıyorum her sene 2-3 koyarak gidiyorum :KK42:

Canım çiğköfte yağsız ve etsiz çok kalorili olacağını düşünmüyorum... ama su böreği ve brovni olmadı bi de misafir olunca ancak bu kadar engel olabildim ama söz yarın dengeleyeceğim spor yapacak halim YÖK İnan ki çok yoruluyorum benim cadı kızım hiç durmuyor uyanıkken sürekli kucağımda şimdi yeni uyudu
Canm olacak insallah emzrrkn zor evrt ama ikkansz değil bn artik cnm brseyicok istrynce su icip limon sıkiyorum agzma ise yaryr bakalm

Menum
Sabh 09.00 kiymali yumurta 7 zeytin tere 1 dilim.peynir
Ara 12.00 1bardak kefir
Oglen 14.00 5 kasik nohut yemegi 1kepce corba salata yogurt 1 catal spagetti makarma (kizimin tabagndan asirdimo_O)
Aksam 18.45 firinda karatay mucveri yogurt salata
Spor 2saate yakinnkartopu savasi 19 dakika zumba zumbayi yarim saat yaoacaktim oglum musade etmedi :KK43:
Su cok icemedim bugun :KK17:1 litre ictim 1 litre daha icmeye calisacam ins
Şu gergin olaylar bitsin de bende hemen zumba filan yapsam enerjim düşünce insan dans da edemiyor zıplayamıyorda

Evet canım çok haklısın
Ama yıllardır o kadar bıktım ki
Pko var insülin direnci var hormonlar bozuk
Hep alıyorum her sene 2-3 koyarak gidiyorum :KK42:
Olsun cnmmzayflayarak pko yu da yenrbilrsin insülin drencini de zor oluyor ama oluyor bak G gokyuzundekiturna troidleri alindigi halde zayifliyor ki troidler cok onemlibu konida olcak insallah burda canm insulin irencin varsa karatay diyetini tavsye ederim

Canm olacak insallah emzrrkn zor evrt ama ikkansz değil bn artik cnm brseyicok istrynce su icip limon sıkiyorum agzma ise yaryr bakalm
Yaaaa canım kızım 6 aylık olana kadar çok yediklerimden kısmak istemiyorum sütüm azalır diye.... aslında kızım çok emmiyor güzelce emmiş olsa şimdiye çoktan zayıflardım....

Yaaaa canım kızım 6 aylık olana kadar çok yediklerimden kısmak istemiyorum sütüm azalır diye.... aslında kızım çok emmiyor güzelce emmiş olsa şimdiye çoktan zayıflardım....
Canim kisma ama hamur isinden ziyade yemekle doyur kendini tikabasa zaten sen suan diyetten ziyade saglikli beslen hamut isi abur cubur asitli icecekler bunlari cikart hayatndan yemekte gerekrse 1 tabagai doldurda ye benm dogumdan snra suanki aklim.olsaydi diyet yapip sutumu azalttiktan snra sntirmak icin korkuyla tahinlere pekmezlere saldirmak yerine diyet yaomazdm karnimi karelce sagkikli yemeklerle doyururdum ayda 1 kilo verrdim ya da en azndan azndr almazdmmsmdi cok daha iyi olurdum :kızgın::kızgın::KK67:

Ayyyy evet bende zumbayı çok seviyorum ama hiç enerjim yokkkkm
Basla mumuzik hareketlendikce enerjin olur kizlar hadi kalkim oyle enerji beklemeyin spor icin zaten size enerjiyi spor verecek bi seytanin bacagini kirin saatlerce yaomaym 15 20 dakika yaoin yeter ki.yapin hivbirsey yaoamiyrsaniz muzik acin gobek atin ooh oh :KK71::KK73::21:

Canim kisma ama hamur isinden ziyade yemekle doyur kendini tikabasa zaten sen suan diyetten ziyade saglikli beslen hamut isi abur cubur asitli icecekler bunlari cikart hayatndan yemekte gerekrse 1 tabagai doldurda ye benm dogumdan snra suanki aklim.olsaydi diyet yapip sutumu azalttiktan snra sntirmak icin korkuyla tahinlere pekmezlere saldirmak yerine diyet yaomazdm karnimi karelce sagkikli yemeklerle doyururdum ayda 1 kilo verrdim ya da en azndan azndr almazdmmsmdi cok daha iyi olurdum :kızgın::kızgın::KK67:
Aynen canım işte benim sıkıntım da zaten ekmekle 2 haftadır ekmek yemiyorum arada sırada börek filan yiyorum yani tatlıyla çok bir aram YÖK sevmiyorum .. inşallah veririm yaaa

Basla mumuzik hareketlendikce enerjin olur kizlar hadi kalkim oyle enerji beklemeyin spor icin zaten size enerjiyi spor verecek bi seytanin bacagini kirin saatlerce yaomaym 15 20 dakika yaoin yeter ki.yapin hivbirsey yaoamiyrsaniz muzik acin gobek atin ooh oh :KK71::KK73::21:
Ahahahhhh biraz önce kızımı uyutmadan 15 dk kucağımdayken Leslie yaptım dedim ayyy. Nasıl yoruldum bir bilsen kızımda zıplıyor ya bir mutlu kiii anlatamam

Aynen canım işte benim sıkıntım da zaten ekmekle 2 haftadır ekmek yemiyorum arada sırada börek filan yiyorum yani tatlıyla çok bir aram YÖK sevmiyorum .. inşallah veririm yaaa
Verirsin cnm emziriyrsun ya nefsine hakim olabilirsen cok daha iyi veririsin bende emzirme bitmeden asilayim bira dyrm iste

Ahahahhhh biraz önce kızımı uyutmadan 15 dk kucağımdayken Leslie yaptım dedim ayyy. Nasıl yoruldum bir bilsen kızımda zıplıyor ya bir mutlu kiii anlatamam
Supersin baknharika olmus 15 dakikacik koskoca 24 saatin 15 dakikasi sana cok sey kkatacak

Aynennn çok yoruldum ama yaaaa şimdi mışıl mışıl uyuyor o uyurkende özlüyorum yaaa
İlk bebek mi canim biz esimle kizim dogdugunda cok ozlerdik hatta 7 8 aylikken falan esim benden gzli uyandirirdi akir severdik smdi oglum 9.5 aylik kizim 4.5 yasnda es kaza ses yaoarda uyandirirsak birbirimizi sucluyrz sen uyandrdinswn uyut hayr sen uyandirdin sen uyut dye :KK11::KK48:

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim seninde insülin direncin vardı sanki yanlışsam düzelt canım .
merak ettim humusu severim pancarı da salata içinde ya da limonlu tüketirim bir tarifini alırım uygun olduğunda .
geçmiş olsun canım . yavaş gider ama az ve öz sağlıklı olması bizim için önemli .
Evet canim insilun varsi 75,76 kg dusunce duzelmisti simdi noldu bilmiyorum ama saglikli beslenmeye calisiyorum östrojen hap yuzunden vc yuzunden eski kg ya firladim canim sıkkın yarin bir.gün dr gidecegim umarim ocaga ertelenir tedavim..

Back
X