Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evde kilitli kaldım anahtarım büroda kalmış evde yedek yok eşim de kilitleyip çıkmış kapıyı nasıl başladım güne
cnm ben de evde çantamı unutmuşum çıktım sokakata bi eksiklik var dönsem servisi kaçırcam çantasız geldim ::D

Arkadaşlar daha önce 6.cı takımda idim ben artık başka takımda olmak istiyorum Ağustos tan beri aktif değilim orda mezun oldum,kaptanım esperanza idi işe başlayınca bıraktı kaptanlığı,esperenza gibi her daim aktif motive eden kaptan arıyorum sayesinde 66 tan 57 ye düştüm yine 59 oldum bu sefer 53 54 e düşmek istiyorum yardımcı olacak var mı?
iyi vermişsin maşallah biraz anlatsan o zaman nasıl verdiğini spor bitki çayı detoks özel sırların varmıydı :D

Kızlar günaydın , maalesef sabah 5 de tartıldığım için midir bilmiyorum 76,8 çıktım, fotosunu atcam birazdan , masaüstünden giriyorum, telim şarjda,en azından 9 da tartılabilsek işe geldiğim için maalesef erken tartılmat zorundayım
geçen hafta kilom 76,6
bu hafta ki kilom 76,80
hepimiz aynı dertten muzdaripiz bence yarın sabah da tartılıp foto atalım farkı görsünler :D

Arkadaşlar foto çekeceğim diye anam ağladı yukardan tutunca bulanık çıkıyo, ayaklarımı göstermeden çekemiyorum çünkü kürek gibiler (hiç de sevmem ayaklarımı aşırı damarlı ve topuklu ayakkabı yaraları var) tartıya zor sığıyolar , o yüzden foto paylaşımı zorunlu mu öğrenmek istiyorum
20181227_221321.webp

Arkadaşlar daha önce 6.cı takımda idim ben artık başka takımda olmak istiyorum Ağustos tan beri aktif değilim orda mezun oldum,kaptanım esperanza idi işe başlayınca bıraktı kaptanlığı,esperenza gibi her daim aktif motive eden kaptan arıyorum sayesinde 66 tan 57 ye düştüm yine 59 oldum bu sefer 53 54 e düşmek istiyorum yardımcı olacak var mı?
mezun olduğun süre üstünden 6 ay geçmesi lazım listeye dönmek için 6 ayın geçti mi ? geçmedi ise de bizimle beraber olabilirsin tabi ki

mezun olduğun süre üstünden 6 ay geçmesi lazım listeye dönmek için 6 ayın geçti mi ? geçmedi ise de bizimle beraber olabilirsin tabi ki

Ocakta listeye girebiliyordum sanırım . Ama ben kilo almaya başladım başlamak istiyorum yine eskisi gibi azimliyim :) Ben sadece aktif grup, yanlışlarımı söyleyecek kaptan,motivasyon eden arkadaşlar arıyorum :)

hepimiz aynı dertten muzdaripiz bence yarın sabah da tartılıp foto atalım farkı görsünler :KK70:

benim ciddi bi bağırsak problemim var, birde maalesef genetik bir hemoroidim var, o yüzden de yediklerime hep çok dikkat ediyorum, bol su içiyorum, 4 e kadar su içtim, onun da etkisi olabilir,yoksa en az bu menü ile 800 gram vermem gerekirdi, kızım diş çıkarıo 1 ile 4 arası uyudu sadece, bir sürü de okumam gereken şey vardı, ya 2 ya 3 saat uyumuşumdur, o kadar yorgunum ki bugün anlatamam, sabahın köründe kapı tıkırtısından geri uyandı, o kadar ağladı ki ditme ditme dio, artık eşim aldı ben çıktım ama koridordan hep sesini duydum bayağı ağladı içli içli, çok üzülüyorum gerçekten ama ne yapabilirim ki kızımı yanımda getiremem ki, herkesin çocuğu var sen niye bu kadar takıntılısın derler..

o da var cnm cidden işe geldikten sonra tuvalete çıktım o bari düzeldi şükür regli de atlatacağımı düşünüyorum haftaya en az 62
hadi bakalım bence çok kolay bir şekilde yaparsın yeterki strese girme
Arkadaşlar foto çekeceğim diye anam ağladı yukardan tutunca bulanık çıkıyo, ayaklarımı göstermeden çekemiyorum çünkü kürek gibiler (hiç de sevmem ayaklarımı aşırı damarlı ve topuklu ayakkabı yaraları var) tartıya zor sığıyolar , o yüzden foto paylaşımı zorunlu mu öğrenmek istiyorumEki Görüntüle 2219747
tartıdan inince resmi çekebilirsin ben öyle yapıyorum
Günaydın kızlar

Geç olmadan kilo bildirimi yapayim
Geçen hafta 58.6
Bu hafta 58.5
Fark -100

Kızlar annem den dolayı hiç aktif olamadım annem yarın akşam gidecek inşallah bu hafta çok daha aktif olucam
tartı resmi atıyoruz artık canım . hafta ya cuma tartı resmini bekliyorum

benim ciddi bi bağırsak problemim var, birde maalesef genetik bir hemoroidim var, o yüzden de yediklerime hep çok dikkat ediyorum, bol su içiyorum, 4 e kadar su içtim, onun da etkisi olabilir,yoksa en az bu menü ile 800 gram vermem gerekirdi, kızım diş çıkarıo 1 ile 4 arası uyudu sadece, bir sürü de okumam gereken şey vardı, ya 2 ya 3 saat uyumuşumdur, o kadar yorgunum ki bugün anlatamam, sabahın köründe kapı tıkırtısından geri uyandı, o kadar ağladı ki ditme ditme dio, artık eşim aldı ben çıktım ama koridordan hep sesini duydum bayağı ağladı içli içli, çok üzülüyorum gerçekten ama ne yapabilirim ki kızımı yanımda getiremem ki, herkesin çocuğu var sen niye bu kadar takıntılısın derler..
çocukları öyle bırakmak zor tabi cnm benimkiler de arada yaparlar ben de çok üzülürüm uykusuzluk ödem yapar tabi ki bgn iyi uyursan sabah bak gerçek kılon çıkar

fotoyu kesemiyor musun canım?
tartı fotosu da mecbur mu bilmiyorum ama ben çekmedim
zaten gruba da yeni geldim 2 günlüküm :emir_bebek:

olabilir ama hep bunla uğraşa
hadi bakalım bence çok kolay bir şekilde yaparsın yeterki strese girme

tartıdan inince resmi çekebilirsin ben öyle yapıyorum

tartı resmi atıyoruz artık canım . hafta ya cuma tartı resmini bekliyorum

nasıl kilo kaybolmuyor mu canım? benimki inince hemen siliniyor

çocukları öyle bırakmak zor tabi cnm benimkiler de arada yaparlar ben de çok üzülürüm uykusuzluk ödem yapar tabi ki bgn iyi uyursan sabah bak gerçek kılon çıkar

evet yarın da bi tartılıyım ama canım itiraf edim mi ben her gün bi sabah bi akşam tartılıyorum zaten:) perşembe günü 76,6 gelmiştim aslında..bir kilo kaybı yoktu,

ama şu var insülin direncim için ilaç kullanıyorum ilacım bittiği için 3gün kullanamadım bak o olabilir kilomu etkileyen, çünkü kaçamağım olmadı, bol da su içiyorum, insülün direnci için kullandığım ilaç aynı zamanda benim gibi i d olanların kilo vermesini destekleyici demişti doktor, o olabilir

cnm ben de evde çantamı unutmuşum çıktım sokakata bi eksiklik var dönsem servisi kaçırcam çantasız geldim ::KK70:
aaaa seninki de kötüymüş :D üstünde para da yoktur kimlikte :D
Ocakta listeye girebiliyordum sanırım . Ama ben kilo almaya başladım başlamak istiyorum yine eskisi gibi azimliyim :) Ben sadece aktif grup, yanlışlarımı söyleyecek kaptan,motivasyon eden arkadaşlar arıyorum :)
tam yerindesin o zaman takımda ki arkadaşlarımız da kaptanımızda bilinçli sabah tartıldın mı ?
fotoyu kesemiyor musun canım?
tartı fotosu da mecbur mu bilmiyorum ama ben çekmedim
zaten gruba da yeni geldim 2 günlüküm :emir_bebek:
tartı mecbur canım bu sisteme bugün geçtik herkes kabul etti sıkıntı çıkarsa çoğunluk istemezse oy birliği ile kaldırılabilir .
olabilir ama hep bunla uğraşa

nasıl kilo kaybolmuyor mu canım? benimki inince hemen siliniyor
yok kaybolmuyor benim çorap ile çık olmazsa

Back
X