- Konu Sahibi Pinarbartu
- #295.861
Tabiki ayrı ama 1 yıl idare edeceğiz artık eşimde polis olduğu için yoğun çalışıyor zaten 1 gece evde 1 gece işte sıkıntı yok oyuzdenYaaa hepsinin yeri ayridir ama yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki ayrı ama 1 yıl idare edeceğiz artık eşimde polis olduğu için yoğun çalışıyor zaten 1 gece evde 1 gece işte sıkıntı yok oyuzdenYaaa hepsinin yeri ayridir ama yaa
Yumjrta yıyemiyorum işde napayım. Akşam evet hiç olmadı canım ama ondan sora baya bir tok his etdim. Sadice yanında biskivi yemesem iyiydı.Vanm kahvaltida kaymak.yerine doyuracak ve meyabolizmayi ateskeye ek bir kahvakti kaosan yumurta yesen olmaz mi her sabah kahvaltin bu sekilde metabolizman sasirmaz dye dusunuyorum aksam olmamis onun haricinde cok guz
Bundan sonra hep güzel olur butun menuler inşallah.Benim de bugün güzel oldu diğer zamanlar bu kadar güzel değil canım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, yarım domates, 1 dilim tam buğday ekmeği.
Öğlen
Bir kase yeşil mercimek çorbası
Ara öğün Bir muz
Akşam
Bir kase yeşil mercimek, iki kaşık tavuk göğsü.
Akşamdan sonra bir tanecik kurabiye.
Az yağlı ve karbonhidrattan uzak beslenmeye çalıştığın için hiç susamıyorum ya. Su problemimi çözmem gerek.
Cok Cok tesekkur edrrim cnm bnmmCok guzel canmo yanaklar kızarmasın kahvaltıda ekmek yok onun için ekmek yerine patates yiyebilirsin menün dengeli güzel
Kahvaltı: yarım simit,3zeytin,peynir,çay
Ara: sütlü kahve,bir avuç fıstık
Öğlen: el kadar tavuk ızgara,5kaşık bulgur pilavı,ayran
Akşam: sebze çorbası,bir kase yoğurt
1 saat kondisyon bisikleti, 100 zıplama
2.2 lt su
Bugun kardesim vardi ancak bukadar dikkat edebildimmenűm biraz fazla oldu ama yarin daha hafif tutmaya çalışp dengeliycem
O zmn hhakkindir kuzum devam et bnm esimde gece calisiyordu onceden kizimla sarilip uyurdumTabiki ayrı ama 1 yıl idare edeceğiz artık eşimde polis olduğu için yoğun çalışıyor zaten 1 gece evde 1 gece işte sıkıntı yok oyuzden
Afyt olsun cnm menun guzel kacamaklarielindn gekdigince yaomamaya cakis mumkunse d sabah yapmaya calisKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, yarım domates, 1 dilim tam buğday ekmeği.
Öğlen
Bir kase yeşil mercimek çorbası
Ara öğün Bir muz
Akşam
Bir kase yeşil mercimek, iki kaşık tavuk göğsü.
Akşamdan sonra bir tanecik kurabiye.
Az yağlı ve karbonhidrattan uzak beslenmeye çalıştığın için hiç susamıyorum ya. Su problemimi çözmem gerek.
Canim menun tam kararinda cok guzel cok azaltirsan vucut kitliga girer bu seferde bir de cok azaltma ki zayfladignda geri alma durumun olmasin oauat boyu sirdurebilecegin sekilde beslenerek zayifla kuzum daha da azaltma derim bnKahvaltı: yarım simit,3zeytin,peynir,çay
Ara: sütlü kahve,bir avuç fıstık
Öğlen: el kadar tavuk ızgara,5kaşık bulgur pilavı,ayran
Akşam: sebze çorbası,bir kase yoğurt
1 saat kondisyon bisikleti, 100 zıplama
2.2 lt su
Bugun kardesim vardi ancak bukadar dikkat edebildimmenűm biraz fazla oldu ama yarin daha hafif tutmaya çalışp dengeliycem
Peynır her ögunde var ne yersem yanında azda olsa yıyıyorum bu yuzden bazen yazamayı unutuyorum oglende 1 dilim yemegın yanında yemişdim. Kahvaltıda sizin gibi sabah zeytın sebze yıyemiyorum. Yumurta yemeyı denıycemEvtMilana firuze bir de o peynir neden hep çeyrek filan oluyor canm peyniri okadar kisma zaten emziriyorsun onlarin yerine sağlıksız gıdaları kes kahvaltıyada sağlıklı şeyler ekle yumurta konusun da da katılıyorum ne zaman dır yazaym diyodum bende bu kahvaltı hep aynı ve çok yetersiz bir kahvaltı
Ben diyet yapiyorsam aksamlari hep tartilirim ya sabit gelirdim yada 100 200 fazla 900 fazla gelince sok oldumAksam oyle olur yarin tartılıp soyleyelim aksam niye tartilirsunuz hic anlamam aksama kadar su toplar
Aayyy çok mutlu oldum bu yoruma ama tatlm metobolizmam biraz yavaş benim ondan kaloriyi daha aşşağıda tutmam gerekiyorMenü az bile geldi bana canım ya çünkü spor da yapıyorsun.
Ben diyet yapiyorsam aksamlari hep tartilirim ya sabit gelirdim yada 100 200 fazla 900 fazla gelince sok oldum![]()
Hahahhaacok.guldum.yaaa kedidir o.kediaa o nasl oluyo canm ya akşama kadar yediğin nerde
içtiğin 2lt su nerde nasl sabit
Nasrettin hoca demiş ya bu kediyse ciğer nerde bu ciğer ise kedi nerde
![]()
Canm altarnatif olarak kahvaltıda yoğurdun içine ceşitli meyveler doğrayp karıştırarakda yiyebilirsinPeynır her ögunde var ne yersem yanında azda olsa yıyıyorum bu yuzden bazen yazamayı unutuyorum oglende 1 dilim yemegın yanında yemişdim. Kahvaltıda sizin gibi sabah zeytın sebze yıyemiyorum. Yumurta yemeyı denıycem
Hahahhaacok.guldum.yaaa kedidir o.kedi
Ahaha koptum yaaaa o nasl oluyo canm ya akşama kadar yediğin nerde
içtiğin 2lt su nerde nasl sabit
Nasrettin hoca demiş ya bu kediyse ciğer nerde bu ciğer ise kedi nerde
![]()
Evet gerçekten göz önünde olunca bitiyor. Ben de öyle yapayım.Gün içinde büyük bir bardak kullan yanına da sürahi al ben öyle yapıyorum zar zor içiyorum ama alıştım.