Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ben de dayanamayp bitartıya vőz ucuyla bakiim dedim çok mutlu oldum :KK200: yılbaşı haftasidı ve biz 3gün üst üste dışarda geçirmiştk çol dikkat etmişdim aslında hiç bir yerde salmadm ama genede bőyle bir hafta da pek yüzüm gulmez derken cok mutlu oldum:halay: ama sőylemem kiiiiii :63: yarını bekleyin :KK70: hadi bakiim hırslanın sizde yemeyin:KK12: :63::KK70:

Kızlar ben de dayanamayp bitartıya vőz ucuyla bakiim dedim çok mutlu oldum :KK200: yılbaşı haftasidı ve biz 3gün üst üste dışarda geçirmiştk çol dikkat etmişdim aslında hiç bir yerde salmadm ama genede bőyle bir hafta da pek yüzüm gulmez derken cok mutlu oldum:halay: ama sőylemem kiiiiii :63: yarını bekleyin :KK70: hadi bakiim hırslanın sizde yemeyin:KK12: :63::KK70:

Ayyy merak ettim :cool:

bir kaç birşey daha ekleyebilirsin hatta spor sonunda mutlaka esneme hareketleri yap çok iyi geliyor

Anca bu kadar yapabildim canım eşim evde bir dahaki hafta başlıyacak ise duş kahvaltı derken herkes uyurken bu kadar yapabildim yani.

off evde olsam ben de sabah yapardım sporumu akşam yorgun oluyorum

Canim sende akşam yaparsin yarım saat bile yapsan çok rahatliyor insan emin ol. Spor yapınca hafiflemiş gibi hissediyor insan.

Hahahhhh çok fenasın kızzzzz

bizden sıkıldın mı grup olmadan devam ederim diyorsun bakim :lülülü:

valla bilemedim ki nasıl bir nick bulsak sevdiğiniz bir karakter ismi olabilir masal3487 masal3487
Yok ben kuzum niye sıkilayim ben de bu hızlı kilo alışları olduğu sürece hep buralardayim kürkçü dükkanı burası :-)

ooo hedefime yaklaştım diyosun yani :KK48:
hadi bakalım maşallah o zaman sana :nazar:

dünkü menümü atayım
07:30 1 haşlanmış yumurta, bir serçe parmak peynir. 3 zeytin
09.30 1/4 simit
11.00 bir mandalina
12.30 bir kepçe çorba, et kavurma, küçük bir lavaş, yarım ayran, domates biber maydonoz
15.30 bir elma
19,30 bir kepçe çorba, 5 kaşık ıspanak, 3 et köfte, bir lokma ekmek canım çekti
su 2lt. spor henüz yok ciğerlerim toparlanamadı
Afyt olsun güzel cnm

dünkü menüm:

sabah: 1 haşlanmış yumurta , 3 yk lor peynir, 5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği:
öğlen: tulum peynirli kepekli ekmeğe küçük kare tost ayran.
akşam: 2 köfte: 5 yk bulgur pılavı, brokoli
ara öğün yapamadım.

kızlar bu lesslie ile iligli çok video var hangisini yapıyorsunuz
Afyt olsunbende power walk yaziyor

Merak ettimbak smdi :KK8: bende sabah tartildim ama detoks ise yaramayacak gbi halbuki ilk yaptigimda cok guzel gitmisti bakalim yarin yarin ne cikacak tartida :KK64:ctesi aksam yemegi ve sali lahvalti haricinde kacamagmda olmadhhaluki bu kadarkcok etkiler mi.yaaa

Merak ettimbak smdi :KK8: bende sabah tartildim ama detoks ise yaramayacak gbi halbuki ilk yaptigimda cok guzel gitmisti bakalim yarin yarin ne cikacak tartida :KK64:ctesi aksam yemegi ve sali lahvalti haricinde kacamagmda olmadhhaluki bu kadarkcok etkiler mi.yaaa
Canm yılbaşın da kaçamak yapmadını ? Evet kaçamak lar çok etkiliyor zaten + bile çıkılıyor kaçamak olunca canm.bu haftadan sonra bidaha hiç kaçamak yapma ozaman hızla gider

Canm yılbaşın da kaçamak yapmadını ? Evet kaçamak lar çok etkiliyor zaten + bile çıkılıyor kaçamak olunca canm.bu haftadan sonra bidaha hiç kaçamak yapma ozaman hızla gider
Yokcnm yapmadim sadece 1 avuc ici cekirdek yemistim azdi baya

benim de hiç çalışasım yok boğazlarım acıyor geceleri öksürük tutuyor
BENİMDE BOĞAZLARIMDA BİR AĞRI VAR DÜN YAĞMURDA ISLANDIM SIRILSIKLAM OLDUM ONDAN SANIRIM
ÇOK MERAK ETTİM KAÇ OLUĞUNU KULAĞIMA SÖYLE KİMSE DUYMASIN :D
Anca bu kadar yapabildim canım eşim evde bir dahaki hafta başlıyacak ise duş kahvaltı derken herkes uyurken bu kadar yapabildim yani.
EŞİN İŞE BAŞLADIĞINDA ARTTIRIRSIN O ZAMAN CANIM
Yok ben kuzum niye sıkilayim ben de bu hızlı kilo alışları olduğu sürece hep buralardayim kürkçü dükkanı burası :-)
:D
HADİ BAKALIM O ZAMAN TEDAVİ NE OLDU

Back
X