- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #297.001
Evet canimm aynen insallah artik hep boyle devamBuki sahalara döndüm diyorsun afiyet olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canimm aynen insallah artik hep boyle devamBuki sahalara döndüm diyorsun afiyet olsun canım
Sabah 1 dilim ekmeğin üzerne 1 cay kaşığı kaymak üzerne biraz peynır rendesi 1 bardak cay Oglen 14:00 2 (kofte kucuk)1 dilim ekmek 2 catal yumurta 2 catal haşlanmış lahana2 kaşık kara buğday. 2 catak sebze konserve 1 dilim peynı. 2 şekersi kucuk kurabiye. Ara hepsinden bira portokal kıvı armut. Öglen fazla gibi gele bilim ama doymadan kalkdım sofradan. Et yemegi biraz patatesinde birazda etınden 1 dilim peynır.
Supersin kuzum yaaaKahvaltı:1.5yumurta ile ince 1dilim sucuk, 1dilim tambuğday ekmğ,1çatal peynir, 1zeytin,1çeri domates
Ara: 1mini mandalin,1dilim elma
1saat kondisyon bisikleti
Ara: 1mini yerli muz,100ml sűtten kahve
50Dakika Kondisyon Bisikleti
Akşam :2haşlanmış patates űzerine yarım kase kadar ev yoğurdu ve pulbiber
Supersin kuzum yaaa
Menű gűzel kőy ekmeği baya dolgun oluyor canm dilimler cok kalın diilse iyiSabah
10 dk yürüyüş
09.00 dan 09.50.reformer
Sonrasın da
Yarım litre su
20 dk tempolu yürüyüş
11.00 den sonra
Z.yagli omlet baharatlı
Köy peyniri 1 yk kadar
1.5 dilim köy ekmeği
1.lokma tereyağı Üstüne ev yapımı kiraz reçeli
Ara
türk kahvesi
14.30 gibi
Sıkmalık ekmek icine
Marul domates süzme peynir
100 ml süt
15 dk sonra 1 minik muz yerli
15 dk yürüyüş
Ara
Yok
18.30
Yüzük çorba 2 kepçe
Salata
4.85 km yürüyüş
50dk reformer
23 gibide tibet yogası sonrası güneşi selamlama ve bitiş
Su3 lt olmuştur
Sağol canımAfiyet olsun canim
Görürsün canım50 dk reformer yaptım ortalama 4 km de yürüdüm spordan önce ve spordan sonra olarak en çok yürüyüşüm spordan sonra protein günü yapacaktım ama olmadı sabah 69.60 çıktım bu arada düne göre -300 daha gitmiş cumaya 68.60 u görecem inşallah
Hadi bakalım cuma hedefin alalımEvet canimm aynen insallah artik hep boyle devam
Yok canım kalın değilMenű gűzel kőy ekmeği baya dolgun oluyor canm dilimler cok kalın diilse iyispor ve su harika
![]()
Bu sefer olacak çok hırslandımGörürsün canım
Güzel menü afiyet olsun canımSabah; 1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim tam buğday ekmek domates salatalık 4 zeytin az tahin bir bardak çay.
Akşam; 4 kaşık sote tavuk 4 kaşık makarna bir bardak erik suyu.
2,5 litre su. İlerleyen saatlerde eşimle birlikte sütlü şekersiz Nescafe ve badem fındık yiyebilirim bugün film gecesi.
Birazdan da 1 saatlik spor yapacağım.
Zaten zayıflamak istiyorsan hırs yapman lazım aslında çok zor değil yaaa karnımız nasıl olsa doyuyor önemli olan beynimizin doymasıBu sefer olacak çok hırslandım
Çok iyi 69 a inmişsin benim de -500g. Olmuş dünden bu yana giden. Ödem varmış galiba. Ben protein ağırlıklı beslenince kilo veremiyorum yağ tüketmem lazım.50 dk reformer yaptım ortalama 4 km de yürüdüm spordan önce ve spordan sonra olarak en çok yürüyüşüm spordan sonra protein günü yapacaktım ama olmadı sabah 69.60 çıktım bu arada düne göre -300 daha gitmiş cumaya 68.60 u görecem inşallah
Makarna biraz fazla olmuş sanki. Kuruyemişler çok geç saate kalmamalı. Afiyet olsunSabah; 1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim tam buğday ekmek domates salatalık 4 zeytin az tahin bir bardak çay.
2,5 litre su. İlerleyen saatlerde eşimle birlikte sütlü şekersiz Nescafe ve badem fındık yiyebilirim bugün film gecesi.
Birazdan da 1 saatlik spor yapacağım.
Afiyet olsun sporKahvaltı:1.5yumurta ile ince 1dilim sucuk, 1dilim tambuğday ekmğ,1çatal peynir, 1zeytin,1çeri domates
Süt veren bir anne için az gibi geldi bana sütünde azalma olmuyor mu?Emziren anne menüsü
Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
Ara öğün
1 portakal
Akşam
2 krepli tavuk yemeği ( kremler kepekli)
Salata
1 kepçe yoğurt çorbası
Su 3 litre
Afiyet olsunSabah 1 dilim ekmeğin üzerne 1 cay kaşığı kaymak üzerne biraz peynır rendesi 1 bardak cay Oglen 14:00 2 (kofte kucuk)1 dilim ekmek 2 catal yumurta 2 catal haşlanmış lahana2 kaşık kara buğday. 2 catak sebze konserve 1 dilim peynı. 2 şekersi kucuk kurabiye. Ara hepsinden bira portokal kıvı armut. Öglen fazla gibi gele bilim ama doymadan kalkdım sofradan. Et yemegi biraz patatesinde birazda etınden 1 dilim peynır.
Afiyet olsunSabah
10 dk yürüyüş
09.00 dan 09.50.reformer
Sonrasın da
Yarım litre su
20 dk tempolu yürüyüş
11.00 den sonra
Z.yagli omlet baharatlı
Köy peyniri 1 yk kadar
1.5 dilim köy ekmeği
Ara
türk kahvesi
14.30 gibi
Sıkmalık ekmek icine
100 ml süt
15 dk yürüyüş
Ara
Yok
18.30
Yüzük çorba 2 kepçe
Salata
4.85 km yürüyüş
50dk reformer
Su3 lt olmuştur
Afiyet olsun kuzum cok guzrllSabah; 1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim tam buğday ekmek domates salatalık 4 zeytin az tahin bir bardak çay.
Buzrl ir da 1 saatlik spor yapacağım.
Sporda menu dccok guzek cnmKahvaltı:1.5yumurta ile ince 1dilim sucuk, 1dilim tambuğday ekmğ,1çatal peynir, 1zeytin,1çeri domates
Menu az gbi geldi doydun mu afyt olsun sporda süperSlm kizlar hemen Menü yazim hemen
Sabah protein crep yaptim (icinde sadece iki yumurta beyazi bude protein yogurt vardi ustune cok az bal surdum
Oglen yok
Aksam haslama brokoli ustune yogurt ve haslama tavuk gogusu
1000 kalori egsersisini yaptim ve ustune tam bisaat horon ve roman havasi mezdeke vs tepimdim
@drdottySchonerDuft
Cok guzel canm afyt olsunEmziren anne menüsü
Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
Ara öğün
1 portakal
Akşam
2 krepli tavuk yemeği ( kremler kepekli)
Salata
1 kepçe yoğurt çorbası
Su 3 litre
Afyt olsum cnmSabah 1 dilim ekmeğin üzerne 1 cay kaşığı kaymak üzerne biraz peynır rendesi 1 bardak cay Oglen 14:00 2 (kofte kucuk)1 dilim ekmek 2 catal yumurta 2 catal haşlanmış lahana2 kaşık kara buğday. 2 catak sebze konserve 1 dilim peynı. 2 şekersi kucuk kurabiye. Ara hepsinden bira portokal kıvı armut. Öglen fazla gibi gele bilim ama doymadan kalkdım sofradan. Et yemegi biraz patatesinde birazda etınden 1 dilim peynır.
Cok.guzel cnm tebriklerSabah
10 dk yürüyüş
09.00 dan 09.50.reformer
Sonrasın da
Yarım litre su
20 dk tempolu yürüyüş
11.00 den sonra
Z.yagli omlet baharatlı
Köy peyniri 1 yk kadar
1.5 dilim köy ekmeği
Ara
türk kahvesi
14.30 gibi
Sıkmalık ekmek icine
100 ml süt
15 dk yürüyüş
Ara
Yok
18.30
Yüzük çorba 2 kepçe
Salata
4.85 km yürüyüş
50dk reformer
Su3 lt olmuştur
Benim gözüm doymalı valla mesela sofram özenli olmalı gelişi güzel konmamalı çeşitli görünmeli o zaman diyet yapabilirimZaten zayıflamak istiyorsan hırs yapman lazım aslında çok zor değil yaaa karnımız nasıl olsa doyuyor önemli olan beynimizin doyması![]()
Bende biraz ekmek türevleri yemeliyim hafta da bir de olsa birde şekerli şeyler ev yapımı reçel ya da pekmez bağırsak sistemimi çalıştırıyor.Çok iyi 69 a inmişsin benim de -500g. Olmuş dünden bu yana giden. Ödem varmış galiba. Ben protein ağırlıklı beslenince kilo veremiyorum yağ tüketmem lazım.
Makarna biraz fazla olmuş sanki. Kuruyemişler çok geç saate kalmamalı. Afiyet olsun