Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah 1 dilim ekmeğin üzerne 1 cay kaşığı kaymak üzerne biraz peynır rendesi 1 bardak cay Oglen 14:00 2 (kofte kucuk)1 dilim ekmek 2 catal yumurta 2 catal haşlanmış lahana2 kaşık kara buğday. 2 catak sebze konserve 1 dilim peynı. 2 şekersi kucuk kurabiye. Ara hepsinden bira portokal kıvı armut. Öglen fazla gibi gele bilim ama doymadan kalkdım sofradan. Et yemegi biraz patatesinde birazda etınden 1 dilim peynır.

2 catalsa iyi canım meyvelerin hepsi birer parça herhalde.

Kahvaltı:1.5yumurta ile ince 1dilim sucuk, 1dilim tambuğday ekmğ,1çatal peynir, 1zeytin,1çeri domates

Ara: 1mini mandalin,1dilim elma
:KK55:1saat kondisyon bisikleti

Ara: 1mini yerli muz,100ml sűtten kahve
:KK55:50Dakika Kondisyon Bisikleti

Akşam :2haşlanmış patates űzerine yarım kase kadar ev yoğurdu ve pulbiber
Supersin kuzum yaaa

Sabah
10 dk yürüyüş
09.00 dan 09.50.reformer
Sonrasın da
Yarım litre su
20 dk tempolu yürüyüş

11.00 den sonra
Z.yagli omlet baharatlı
Köy peyniri 1 yk kadar
1.5 dilim köy ekmeği
1.lokma tereyağı Üstüne ev yapımı kiraz reçeli
Ara
türk kahvesi

14.30 gibi
Sıkmalık ekmek icine
Marul domates süzme peynir
100 ml süt
15 dk sonra 1 minik muz yerli
15 dk yürüyüş

Ara
Yok
18.30
Yüzük çorba 2 kepçe
Salata
4.85 km yürüyüş
50dk reformer
23 gibide tibet yogası sonrası güneşi selamlama ve bitiş
Su3 lt olmuştur
Menű gűzel kőy ekmeği baya dolgun oluyor canm dilimler cok kalın diilse iyi ;) spor ve su harika :KK200:

50 dk reformer yaptım ortalama 4 km de yürüdüm spordan önce ve spordan sonra olarak en çok yürüyüşüm spordan sonra protein günü yapacaktım ama olmadı sabah 69.60 çıktım bu arada düne göre -300 daha gitmiş cumaya 68.60 u görecem inşallah
Görürsün canım

Sabah; 1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim tam buğday ekmek domates salatalık 4 zeytin az tahin bir bardak çay.

Akşam; 4 kaşık sote tavuk 4 kaşık makarna bir bardak erik suyu.

2,5 litre su. İlerleyen saatlerde eşimle birlikte sütlü şekersiz Nescafe ve badem fındık yiyebilirim bugün film gecesi.
Birazdan da 1 saatlik spor yapacağım.
Güzel menü afiyet olsun canım

50 dk reformer yaptım ortalama 4 km de yürüdüm spordan önce ve spordan sonra olarak en çok yürüyüşüm spordan sonra protein günü yapacaktım ama olmadı sabah 69.60 çıktım bu arada düne göre -300 daha gitmiş cumaya 68.60 u görecem inşallah
Çok iyi 69 a inmişsin benim de -500g. Olmuş dünden bu yana giden. Ödem varmış galiba. Ben protein ağırlıklı beslenince kilo veremiyorum yağ tüketmem lazım.
Sabah; 1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim tam buğday ekmek domates salatalık 4 zeytin az tahin bir bardak çay.

2,5 litre su. İlerleyen saatlerde eşimle birlikte sütlü şekersiz Nescafe ve badem fındık yiyebilirim bugün film gecesi.
Birazdan da 1 saatlik spor yapacağım.
Makarna biraz fazla olmuş sanki. Kuruyemişler çok geç saate kalmamalı. Afiyet olsun

Kahvaltı:1.5yumurta ile ince 1dilim sucuk, 1dilim tambuğday ekmğ,1çatal peynir, 1zeytin,1çeri domates

Afiyet olsun spor:super:
Emziren anne menüsü

Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek

Ara öğün
1 portakal

Akşam
2 krepli tavuk yemeği ( kremler kepekli)
Salata
1 kepçe yoğurt çorbası

Su 3 litre
Süt veren bir anne için az gibi geldi bana sütünde azalma olmuyor mu?
Sabah 1 dilim ekmeğin üzerne 1 cay kaşığı kaymak üzerne biraz peynır rendesi 1 bardak cay Oglen 14:00 2 (kofte kucuk)1 dilim ekmek 2 catal yumurta 2 catal haşlanmış lahana2 kaşık kara buğday. 2 catak sebze konserve 1 dilim peynı. 2 şekersi kucuk kurabiye. Ara hepsinden bira portokal kıvı armut. Öglen fazla gibi gele bilim ama doymadan kalkdım sofradan. Et yemegi biraz patatesinde birazda etınden 1 dilim peynır.
Afiyet olsun
Sabah
10 dk yürüyüş
09.00 dan 09.50.reformer
Sonrasın da
Yarım litre su
20 dk tempolu yürüyüş

11.00 den sonra
Z.yagli omlet baharatlı
Köy peyniri 1 yk kadar
1.5 dilim köy ekmeği
Ara
türk kahvesi

14.30 gibi
Sıkmalık ekmek icine
100 ml süt
15 dk yürüyüş

Ara
Yok
18.30
Yüzük çorba 2 kepçe
Salata
4.85 km yürüyüş
50dk reformer
Su3 lt olmuştur
Afiyet olsun

Buzrl ir da 1 saatlik spor yapacağım.
Afiyet olsun kuzum cok guzrll

Sporda menu dccok guzek cnm

Slm kizlar hemen Menü yazim hemen
Sabah protein crep yaptim (icinde sadece iki yumurta beyazi bude protein yogurt vardi ustune cok az bal surdum
Oglen yok
Aksam haslama brokoli ustune yogurt ve haslama tavuk gogusu

1000 kalori egsersisini yaptim ve ustune tam bisaat horon ve roman havasi mezdeke vs tepimdim
@drdotty SchonerDuft SchonerDuft
Menu az gbi geldi doydun mu afyt olsun sporda süper

Afyt olsum cnm

Sabah
10 dk yürüyüş
09.00 dan 09.50.reformer
Sonrasın da
Yarım litre su
20 dk tempolu yürüyüş

11.00 den sonra
Z.yagli omlet baharatlı
Köy peyniri 1 yk kadar
1.5 dilim köy ekmeği
Ara
türk kahvesi

14.30 gibi
Sıkmalık ekmek icine
100 ml süt
15 dk yürüyüş

Ara
Yok
18.30
Yüzük çorba 2 kepçe
Salata
4.85 km yürüyüş
50dk reformer
Su3 lt olmuştur
Cok.guzel cnm tebrikler

Zaten zayıflamak istiyorsan hırs yapman lazım aslında çok zor değil yaaa karnımız nasıl olsa doyuyor önemli olan beynimizin doyması:kk77::kk77:
Benim gözüm doymalı valla mesela sofram özenli olmalı gelişi güzel konmamalı çeşitli görünmeli o zaman diyet yapabilirim
Çok iyi 69 a inmişsin benim de -500g. Olmuş dünden bu yana giden. Ödem varmış galiba. Ben protein ağırlıklı beslenince kilo veremiyorum yağ tüketmem lazım.

Makarna biraz fazla olmuş sanki. Kuruyemişler çok geç saate kalmamalı. Afiyet olsun
Bende biraz ekmek türevleri yemeliyim hafta da bir de olsa birde şekerli şeyler ev yapımı reçel ya da pekmez bağırsak sistemimi çalıştırıyor.
Sende güzel vermişsin ne yaptın vermek için

Back
X