• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar sabah tartıldım 2günlük sonuç sıfır :KK70: kilom pazartesi ile aynı :KK70:üstelik biliyorsunuz pazarteside normal kilom diil di zaten fazla çıkmıştm o fazlalık bile inmemiş:KK57::KK70: dün histetmişdim zaten neyse bünyeye şaşırtma olmuş olsn bu o su tutulumunu kendi diyetimle ve sporumla bol su da içerek atarm artk :ıslık: an itibariyle kendi beslenmeme dőndűm :cool: sabah çok güzel bir kahvaltı yaptm :kk77: birazdan da kahvemi içerim ve sporuma başlarım:kahve:
ben detoks liste denediğimde psikolojik olarak da etkileniyorum yasak var gibi şimdi az yiycem akşam yemice diye karar aldım cnm da o zamanki gibi istemiyor

orkide1453 orkide1453
@poncikbirgelincik
Kızlar yoğurt kürü wc olayınızı düzene sokabilir. Hani şu pul biberli limonlu olan kür. Hem kilo vermenizede destek olur belki.
haftaya denerim belki cnm bu hafta akşamları bişey yemedim bana en iyi o verdiriyor akşam meyve yiyince hiç veremiyorum mesela böyle karar almıştım haftaya yoğurt kürü deneyebilirim

samp4cf00adeb064be22.jpg

14. Takımdan @Sahihuban
34 haftada 12,8 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
:KK9: Tebrikler

Evt canm :KK70: cuma ya bile donmemiş dűşűn :KK53: regle şişliği bile atılmamış:deli: ama histeddim dün őyle şiş histetdim ki zaten o simit su tuttu tabi ődemi mi atmama da engel oldu sonuçta karbinhidratlar kendinin kaç katı fazlası su tutuyor yani ettenden miğdem bulandı zaten:bicak: bilmiyorum ama canm belki benim bűnyeme ters yani denemek isteyen denesin yine tabi sonucta ordaki arkadaslar veriyoruz diyorlar bilmiyorum artk

Regl ne zaman biterse o zaman belki şişliğin iner canım bende 3. Gün sonu anlıyorum karnimdaki şişlik iniyor birden.

Regl ne zaman biterse o zaman belki şişliğin iner canım bende 3. Gün sonu anlıyorum karnimdaki şişlik iniyor birden.
Ya canm benim de 3gün filan sűrerdi ama şu son bir kaç aydır 2gűne indi dün hiç gelmedi zaten artk bugün şişlik gifer yarn tekrar iner diye düşünüyorum bende spor yapiyorum bisikletteyim simdi canm suyu da bol icerim atarm bugün ;) yarında regleyi bir kadın doktoruna sőylesem diyorum 2gün biraz fazla az diil mi ?

Ya canm benim de 3gün filan sűrerdi ama şu son bir kaç aydır 2gűne indi dün hiç gelmedi zaten artk bugün şişlik gifer yarn tekrar iner diye düşünüyorum bende spor yapiyorum bisikletteyim simdi canm suyu da bol icerim atarm bugün :KK66: yarında regleyi bir kadın doktoruna sőylesem diyorum 2gün biraz fazla az diil mi ?
Bende ufaklığı uyutsamda biraz hareket yapsam :KK35:

Ya canm benim de 3gün filan sűrerdi ama şu son bir kaç aydır 2gűne indi dün hiç gelmedi zaten artk bugün şişlik gifer yarn tekrar iner diye düşünüyorum bende spor yapiyorum bisikletteyim simdi canm suyu da bol icerim atarm bugün :KK66: yarında regleyi bir kadın doktoruna sőylesem diyorum 2gün biraz fazla az diil mi ?
3de az bence ama hep öyleydiyse bastan beri senin yapındandır

3de az bence ama hep öyleydiyse bastan beri senin yapındandır
Ca benim yapım evet hep 3-4 gündü çok őnceden sormuşt hatta doktor bőyle olması daha iyi zaten çok uzun sűrer ve yűksek miktar gelirse asıl sorun oluyor 3-4 vűn gayet saglikli ve normal demisti ama busefer 2güne inince bir garipsedim 6 aydır filan artk hep 2gün sürüyor

Ca benim yapım evet hep 3-4 gündü çok őnceden sormuşt hatta doktor bőyle olması daha iyi zaten çok uzun sűrer ve yűksek miktar gelirse asıl sorun oluyor 3-4 vűn gayet saglikli ve normal demisti ama busefer 2güne inince bir garipsedim 6 aydır filan artk hep 2gün sürüyor
Meme muayeneni düzenli yapıyor musun?
Spiral yada iğne gibi korunma yöntemleri var mı?
Kaç yaşındasın?
Varis yada bacaklarda gece krampı var mı?
İlk soracağı sorular bunlar olur jinekoloğon , 3-4 gün normal süresi zaten 2 gün olmasını bende garipsedim

Normaldir o zaman ama yine de görün rahatla

Meme muayeneni düzenli yapıyor musun?
Spiral yada iğne gibi korunma yöntemleri var mı?
Kaç yaşındasın?
Varis yada bacaklarda gece krampı var mı?
İlk soracağı sorular bunlar olur jinekoloğon , 3-4 gün normal süresi zaten 2 gün olmasını bende garipsedim
Meme muaynesi yeni old canm hatta Yarn koltu altı ve boyun için ultrasona giricem beze çıkmıştı bakılacak ikiside inslh Temizdir ama varis yok 30yaşındayım canm

Listeyi ben idare ederim canım inşallah
AYARLAYIP ETİKET YAPIYORUM O ZAMAN DK OLARAK TUTUYORUZ BİLGİN OLSUN CANIM PUANLAR DURMUYOR 1.SAYFADA
İyiyim canım
Nisan gibi gidersin o zaman
NİSAN GEÇ OLUR AMA ANCAK HAVALAR BİRAZ ISINSIN
BENİM DE 2 GÜN SÜRERDİ BAZEN 3 RAHİM HEP KALIN KALIRDI . KONTROLE GİTMENİ TAVSİYE EDERİM SONRA RAHATSIZ EDİCİ BİR DURUMA DÖNÜUOR

AYARLAYIP ETİKET YAPIYORUM O ZAMAN DK OLARAK TUTUYORUZ BİLGİN OLSUN CANIM PUANLAR DURMUYOR 1.SAYFADA

NİSAN GEÇ OLUR AMA ANCAK HAVALAR BİRAZ ISINSIN

BENİM DE 2 GÜN SÜRERDİ BAZEN 3 RAHİM HEP KALIN KALIRDI . KONTROLE GİTMENİ TAVSİYE EDERİM SONRA RAHATSIZ EDİCİ BİR DURUMA DÖNÜUOR
Yaaa yarın boyun bezesi için ultrason randevum vardı canm ozman gitmisken yarn kadın doğuma da mutlaka çıkaym ben

09/01/2019

PATATESLER

Masal3487
Buki_89
orkide1453

Verano_porteno
Ponçikbirgelincik
drdotty
Kmsl Hnd

DOMATESLER

bir garip
ELF_LR35
yellow girl
Ocean
sena zeynep
cumion
tgb1907
SchonerDuft

ismi olmayıp listeye girmek isteyen beni etiket yapsın .
sistem şöyle ilerliyor 1.sayfada puanlarımız var yaptığınız sporu yazıyorsunuz yanına puanlarını yazıyorsunuz toplam puanı da yazıp beni etiketliyorsunuz listeyi sadece ben kullanacam ki karışıklık olmasın kızlar ayrıca excellede not alacam bilginize

NOT : liste bugün başlıyor dünün sporunu yazmayın yanlışlıkla

Son düzenleme:
Back
X