- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #297.661
Menün güzel ama tartı öncesi bulgur ve kuru fasulye şişkinlik yapabilir
Olsun canım napayım yemek beğenmiyor eşim mecbur arada yapıyorum böyle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menün güzel ama tartı öncesi bulgur ve kuru fasulye şişkinlik yapabilir
Hahahahahahyttttt bence de korkunGorusuceZ bakalım kızlar siZ biz i daha tanimiyorsiniz
Valla canım yarın tam 1 ay olucak bakalım sabah ki tartıda belli olacak. Toplam ne kadar verdiğim .. aslında benim bünyem yemeyince hemen kilo veriyor... şimdi biraz da emzirince daha kolay oluyor.... benim cadım az emiyor aslında güZel emse daha çok verirdim... Mart on 10 da düğünümüz var hedefim 64 dü ama bu hızla 60 olucam inşallah....Oh masallahhhh nasi verdin o kadarrr
Afiyet olsun canımSabah: .1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin iki dilim keçi peyniri biraz salça 15 dal maydanoz bir bardak çay.
Öğlen bir tas nesfit, 2 dilim ayva.
Ara bir bardak rezene çayı
Akşam, 4 kaşık bulgur pilavı 5 kaşık kuru fasulye 1 bardak ayran.
2,5 lt su.
Vay masallahValla canım yarın tam 1 ay olucak bakalım sabah ki tartıda belli olacak. Toplam ne kadar verdiğim .. aslında benim bünyem yemeyince hemen kilo veriyor... şimdi biraz da emzirince daha kolay oluyor.... benim cadım az emiyor aslında güZel emse daha çok verirdim... Mart on 10 da düğünümüz var hedefim 64 dü ama bu hızla 60 olucam inşallah....
Canım tartı öncesi döner hiç olmamışSabah:
Yarım dilimden az ekmek.
Yarım dilimden az peynır.
Biraz recel.
1 ck dan az kaymak.
Oglen 2 yumurtadan sade omlet yarısını yıyemedim.
Turşu 1 dilim ekmek
Akşam: 1 putunun yarısı tavuk doner dürüm.
Ara salatalık.
Birazdan berki 1 elma yiye bilirim yada boyle bitiricem.
Aynen kız heveslen vallla yoksa bu gidişle çok kilo alacaktım valla. Bence biraz da olsa dikkat et en azından çok şekerli filan yemeVay masallahheveslendim su an
Yok ya yorma kendini dinlen senMaiallah kız seni görünce kızı uyutayım 500 ip daha atlicam valla
Yok yokkkkk yormalıyım olmaz.... sen beni düşünme canım yaaaaa kızı sallarken dinlendim zaten hemen kalkıyorum birazdan bildirim yaparımmmYok ya yorma kendini dinlen sen![]()
Yorma kendini kızSchonerDuft canim
30dk cardio 180 puan
120 squat 48
30 dk notmal yuruyus 30
100 ip 20
60 sn plank 20
Toplam 298
Dürüm zaten kucukdu yarısda cokdaha kucukdu kı yarosından az yedim.Canım tartı öncesi döner hiç olmamış
Hayır olmaz yat uyu senYok yokkkkk yormalıyım olmaz.... sen beni düşünme canım yaaaaa kızı sallarken dinlendim zaten hemen kalkıyorum birazdan bildirim yaparımmm
Ya bizim eşimi isten cikardilar sıkıntıdayiz bi ara birazda onun strssiyle yiyorum galiba esimde evde cunkuAynen kız heveslen vallla yoksa bu gidişle çok kilo alacaktım valla. Bence biraz da olsa dikkat et en azından çok şekerli filan yeme
Çok geçmiş olsun canımYa bizim eşimi isten cikardilar sıkıntıdayiz bi ara birazda onun strssiyle yiyorum galiba esimde evde cunku
Sekerim sen buzim takimda degil misin yoksaYorma kendini kız![]()
hayır :)Sekerim sen buzim takimda degil misin yoksa![]()
Aaa ben seni bizden saniyoedum olsun bakalim tatli rekabethayır :)