- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #297.981
günaydın canım nasılsın teşekkür ederizGünaydınnnnn kardes takımım
Tebrik ederim üçüncü olmussunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım nasılsın teşekkür ederizGünaydınnnnn kardes takımım
Iyiyim canım sen nasılsın ,dün aksam gördümde sabah yazayım dedim :))günaydın canım nasılsın teşekkür ederiz![]()
sağlık olsun canım biraz hırslanır belki takımdakiler bu sayedeIyiyim canım sen nasılsın ,dün aksam gördümde sabah yazayım dedim :))
Bizde gecen Haftanın ardından sonuncu olduk![]()
Aynen canım zaten hırslandılar biraz herkes spor yapmaya basladı dün :))sağlık olsun canım biraz hırslanır belki takımdakiler bu sayede
Canım bizim de cenazemiz var 3 gündür yediğime dikkat ediyorum ama bazen saatleri şaşıyor sporu da çok az yapıyorum8nsallah cnm aksam hic halim yoktu spor yaoamadim ama bugun yapicam bide haftasonu iki ogun benim
Tamam peki.tekrar söyleyeyeyim spor listesindesin
Canım bizim de cenazemiz var 3 gündür yediğime dikkat ediyorum ama bazen saatleri şaşıyor sporu da çok az yapıyorum8nsallah cnm aksam hic halim yoktu spor yaoamadim ama bugun yapicam bide haftasonu iki ogun benim
Başınız sağolsun canım bu hafta daha dikkat edelimCanım bizim de cenazemiz var 3 gündür yediğime dikkat ediyorum ama bazen saatleri şaşıyor sporu da çok az yapıyorum
Makas mekikle aynı sayılıyorsa puanımı lutfen duzenle cunkı 1 dakıkada 80 makas yapdım.09 OCAK - 15 OCAK SPOR LİSTESİ
PATATESLER
Masal3487/70+
Buki_89 /290+ 390
orkide1453 /148+298+
Verano_porteno/
Ponçikbirgelincik/
drdotty/ 300+
Kmsl Hnd /140+165+66,5
Milana firuze /10+
DOMATESLER
bir garip/ 20+222+300+
ELF_LR35/
yellow girl/250+300+250
Ocean/ 113+132
sena zeynep/ 60+180+33
cumion/
tgb1907/137,5+225+
SchonerDuft/ 150 + 150+
Tamam canım o zaman ben yazayım sana dünkü yaptıklarıma eklersingünaydın kızlar nasılsınız spor listesin kontrol eder misiniz ?
Kmsl Hnd makas ve mekik aynı puan olsun diğer sporun ile bildirirsin
Sağol tatlım... ortalık biraz katılık aslında... eşimin amcası vefat etti... karışından ayrı çocuklar bu sene yatılı okula gidiyorlardı.. biri kız 13 yaşında biri oğlan 15 yaşında... anneleri sahip çıkmıyor.... kayınbabam amca olarak sahip çıktı yanına alıcak ... beraber yaşıyacaklar... o yüZden kızın psikolojisi de biraz boZuk 3 gündür bende kalıyor... benim Kızımdan 1 yaş büyük ... bakalım inşallah son durumlar nasıl olurBaşınız sağolsun canım bu hafta daha dikkat edelim
Günaydın mezun kardeşGünaydınnnnn kardes takımım
Sağol tatlım... ortalık biraz katılık aslında... eşimin amcası vefat etti... karışından ayrı çocuklar bu sene yatılı okula gidiyorlardı.. biri kız 13 yaşında biri oğlan 15 yaşında... anneleri sahip çıkmıyor.... kayınbabam amca olarak sahip çıktı yanına alıcak ... beraber yaşıyacaklar... o yüZden kızın psikolojisi de biraz boZuk 3 gündür bende kalıyor... benim Kızımdan 1 yaş büyük ... bakalım inşallah son durumlar nasıl olurBaşınız sağolsun canım bu hafta daha dikkat edelim
Allah rahmet eylesin canım , sabırlar dilerim. Nasıl anneler var ne diyeyim.Sağol tatlım... ortalık biraz katılık aslında... eşimin amcası vefat etti... karışından ayrı çocuklar bu sene yatılı okula gidiyorlardı.. biri kız 13 yaşında biri oğlan 15 yaşında... anneleri sahip çıkmıyor.... kayınbabam amca olarak sahip çıktı yanına alıcak ... beraber yaşıyacaklar... o yüZden kızın psikolojisi de biraz boZuk 3 gündür bende kalıyor... benim Kızımdan 1 yaş büyük ... bakalım inşallah son durumlar nasıl olur
Tamamdır bundan sonra en aktif ben olacağım yüzünüzü kara çıkarmayacağım
Allah rahmet eylesin umarım çocuklar toparlanirlar hem babasız hem annesiz çok zor onlar icinSağol tatlım... ortalık biraz katılık aslında... eşimin amcası vefat etti... karışından ayrı çocuklar bu sene yatılı okula gidiyorlardı.. biri kız 13 yaşında biri oğlan 15 yaşında... anneleri sahip çıkmıyor.... kayınbabam amca olarak sahip çıktı yanına alıcak ... beraber yaşıyacaklar... o yüZden kızın psikolojisi de biraz boZuk 3 gündür bende kalıyor... benim Kızımdan 1 yaş büyük ... bakalım inşallah son durumlar nasıl olur
Günaydın mezun kardeş
![]()
Sporu nasıl hesapliyoruz ben cahil bu konuda gerçi yüzde almayida daha adapte olamadım da kaçıncı sayfaya bakmak lazım spor için baktım ama bulamadim09 OCAK - 15 OCAK SPOR LİSTESİ
PATATESLER
Masal3487/70+
Buki_89 /290+ 390
orkide1453 /148+298+
Verano_porteno/
Ponçikbirgelincik/
drdotty/ 300+
Kmsl Hnd /140+165+66,5
Milana firuze /10+
DOMATESLER
bir garip/ 20+222+300+
ELF_LR35/
yellow girl/250+300+250
Ocean/ 113+132
sena zeynep/ 60+180+33
cumion/
tgb1907/137,5+225+
SchonerDuft/ 150 + 150+
Spor puanlarını aldım not ettim ancak eliptik bir dk mi 4 puan kaç dakika yaparsak yapalimmi 4 puan kusura bakmayın azıcık uykusuzum da yağmurda iyice uykumu getirdi anlama sorunu yaşıyorum suanSporu nasıl hesapliyoruz ben cahil bu konuda gerçi yüzde almayida daha adapte olamadım da kaçıncı sayfaya bakmak lazım spor için baktım ama bulamadim