• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

09 OCAK - 15 OCAK SPOR LİSTESİ

PATATESLER

Masal3487/70+
Buki_89 /290+ 390
orkide1453 /148+298+

Verano_porteno/
Ponçikbirgelincik/
drdotty/ 300+
Kmsl Hnd /140+165+66,5
Milana firuze /10+

DOMATESLER

bir garip/ 20+222+300+
ELF_LR35/
yellow girl/250+300+250
Ocean/ 113+132
sena zeynep/ 60+180+33

cumion/
tgb1907/137,5+225+
SchonerDuft/ 150 + 150+
Makas mekikle aynı sayılıyorsa puanımı lutfen duzenle cunkı 1 dakıkada 80 makas yapdım.
32 puan yapıyor
Bide dün 120 suguat yapdım oda
60 puan. Diger hareketle nasıl hesaplaycağma yardım et lutfen.
Atet hesabi olarak. Cok ceşıtlı bolgesel hareketler yapıyorum spor olara.

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız spor listesin kontrol eder misiniz ?
Kmsl Hnd Kmsl Hnd makas ve mekik aynı puan olsun diğer sporun ile bildirirsin
Tamam canım o zaman ben yazayım sana dünkü yaptıklarıma eklersin
100 bacak
100 kalça hareketi toplam. 80 ++66,5(ipsiz atlama):::146,5 toplam canın dünkü spora eklersin SchonerDuft SchonerDuft

Başınız sağolsun canım bu hafta daha dikkat edelim
Sağol tatlım... ortalık biraz katılık aslında... eşimin amcası vefat etti... karışından ayrı çocuklar bu sene yatılı okula gidiyorlardı.. biri kız 13 yaşında biri oğlan 15 yaşında... anneleri sahip çıkmıyor.... kayınbabam amca olarak sahip çıktı yanına alıcak ... beraber yaşıyacaklar... o yüZden kızın psikolojisi de biraz boZuk 3 gündür bende kalıyor... benim Kızımdan 1 yaş büyük ... bakalım inşallah son durumlar nasıl olur

Başınız sağolsun canım bu hafta daha dikkat edelim
Sağol tatlım... ortalık biraz katılık aslında... eşimin amcası vefat etti... karışından ayrı çocuklar bu sene yatılı okula gidiyorlardı.. biri kız 13 yaşında biri oğlan 15 yaşında... anneleri sahip çıkmıyor.... kayınbabam amca olarak sahip çıktı yanına alıcak ... beraber yaşıyacaklar... o yüZden kızın psikolojisi de biraz boZuk 3 gündür bende kalıyor... benim Kızımdan 1 yaş büyük ... bakalım inşallah son durumlar nasıl olur

Allah rahmet eylesin canım , sabırlar dilerim. Nasıl anneler var ne diyeyim.
Allah kolaylık versin kayınbabanada sizede
Yetime yardımcı olmak kadar değerli bişey olamaz sanırım

Allah rahmet eylesin umarım çocuklar toparlanirlar hem babasız hem annesiz çok zor onlar icin

09 OCAK - 15 OCAK SPOR LİSTESİ

PATATESLER

Masal3487/70+
Buki_89 /290+ 390
orkide1453 /148+298+

Verano_porteno/
Ponçikbirgelincik/
drdotty/ 300+
Kmsl Hnd /140+165+66,5
Milana firuze /10+

DOMATESLER

bir garip/ 20+222+300+
ELF_LR35/
yellow girl/250+300+250
Ocean/ 113+132
sena zeynep/ 60+180+33

cumion/
tgb1907/137,5+225+
SchonerDuft/ 150 + 150+
Sporu nasıl hesapliyoruz ben cahil bu konuda gerçi yüzde almayida daha adapte olamadım da kaçıncı sayfaya bakmak lazım spor için baktım ama bulamadim

Sporu nasıl hesapliyoruz ben cahil bu konuda gerçi yüzde almayida daha adapte olamadım da kaçıncı sayfaya bakmak lazım spor için baktım ama bulamadim
Spor puanlarını aldım not ettim ancak eliptik bir dk mi 4 puan kaç dakika yaparsak yapalimmi 4 puan kusura bakmayın azıcık uykusuzum da yağmurda iyice uykumu getirdi anlama sorunu yaşıyorum suan

Menümü de şuraya bırakayım

Sabah bir bardak aleo verali su
Yulaf ezmesi ve süt ile hazırlanmış kahvaltı
Arada 2 haşlanmış yumurta biri tüm birinin sadece beyazı bir domates bir salatalık ve bitki çayı
Öğlen bir but derisiz haşlanmış tavuk bir kase salata bir kase yoğurt bir dilim ekmek
Arada bir kase yoğurt 2 ceviz
Akşam bir tabak zeytinyagli yemek(ıspanak veya taze fasulye veya bamya) bir kase yoğurt bir dilim ekmek
Başarabilirsem 4 litre su

Back
X