• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kıyamam canm ya çok zor Allah şifa versin canm bu arada bu durumda bile süper zpor yapmışsın onuda ayrıca tebrik ederim azmin e hayranım :KK200:

Sorma canım ya daha yapacaktım ama kızım çok mızmız hasta olunca bütün gün mizmizlandi durdu yoksa birde bisiklet düşünüyordum olmadı bakalım bugün yapmayi düşünüyorum.

Herkese merhaba ben eski üyelerdenim izin alıp ayrılmıştım. ara ara listeye dahil olmadan geri döndüm. şimdi anladım ki burada aktif olmadan kilo vermem çok zor, kendi kendimi kontrol edemiyorum. keptinn sanırım değişmiş. geri dönme şansım var mı bir zsorayım dedim. Hatırladığım kadarıyla izin alınan dönemdeki kiloya düşene kadar geri dönülemiyodu. Ne yazık ki kiloda aldım yani kabul edilsem bile izin aldığım kiloyu beklemem gerekecek. geri dönebilir miyim bana yardımcı olusanız çok sevinirim.

:nazar:Oooyyyy Maşallah yaaa :KK200: Bu ne tatlı bir miki:KK36:
:KK74::KK200:
Ölürüm ben buna allahım korusun 10p puan az kalır buna :KK200:
:KK36:
Ay ne tatlis bi miki olmus :KK200::nazar:
:KK15: Teşekkür ederim canım ince kuyruğuyla koşturup duruyor
Herkese merhaba ben eski üyelerdenim izin alıp ayrılmıştım. ara ara listeye dahil olmadan geri döndüm. şimdi anladım ki burada aktif olmadan kilo vermem çok zor, kendi kendimi kontrol edemiyorum. keptinn sanırım değişmiş. geri dönme şansım var mı bir zsorayım dedim. Hatırladığım kadarıyla izin alınan dönemdeki kiloya düşene kadar geri dönülemiyodu. Ne yazık ki kiloda aldım yani kabul edilsem bile izin aldığım kiloyu beklemem gerekecek. geri dönebilir miyim bana yardımcı olusanız çok sevinirim.
Canım aday listesinde devam edersin ayrıldığın kiloya düşene kadar. Aramızda yerin her zaman hazır.
blonde ambition blonde ambition canım 600gr daha gitmiş maşallah kurtuluyorsun 70lerden

:KK73::KK73::KK73::KK73:
Kızlar sevincden yarını bekliyemedim
70.9 çıktım :KK71: 600grm daha gitmiş bu haftaki regle ődemim filan ancaa indi galiba bu hafta giden kilo kendini bugun gősterdi :21: :KK200:
Cok sevindim canım az kaldi 6 lara bak bundan sonra seni 69 da görmek istiyorum pes etmek yok gitsin kilolar :KK19: bu arada dün zumba yaptim 5 dk da pert oldum acayip terletti sen ne kadar yapiyosun yerlere yattim resmen :KK70:

Bir
Cok sevindim canım az kaldi 6 lara bak bundan sonra seni 69 da görmek istiyorum pes etmek yok gitsin kilolar :KK19: bu arada dün zumba yaptim 5 dk da pert oldum acayip terletti sen ne kadar yapiyosun yerlere yattim resmen :KK70:
Müzik aç devam et acilirsin digaclamaoyna :KK70:

Masa pozisyonunda 100 defa koları kaldırıp indirme.
Masa pozisyonunda irelı geri bacak cekme hareketi. 50 defa.
40 tekrar yanardan topuga dokunma.
30 sağ tarafa mekık, 30 sol tarafa mekık.
Yukarda capraz ayak-30 Yan uzanırken. Tek bacagı kaldır indir. 30×2=60.
Normal mekık. 40
100 havada ac kapa.
60 havada makas.
60 havada bisiklet.
60 havada ters bisiklet.
60 hava capraz aşağı yukarı.
Son olarak 100 sguat.

Kızlar sabah menümü yazmamıştım hemen yazıyorum
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı yulaf lapası
Ara 2 haşlanmış yumurta birinin sarısı yok domates salatalık taze sogan(taze soğan süt yapar)
Öğlen iki tam yumurtadan ıspanaklı yumurta bir dilim ekmek 5 dal marul
Ara da bugün dışardayım ve tatlı krizim vardi:kızgın: oyuzden tadımın fıstıklı barlarından yedim 30gr lik paket 100kcal
Akşam yemeği bir kase zeytinyagli ıspanak ancak yağ az tuz az salça yok pirinç yok bir dilimde ekmek bugün suyu çok içemedim şuana kadar 2lt oldu 1 saat daha içeceğim sonra yok yatmadan iki saat önce bütün yeme içme faaliyetleri kapanıyor :kk77::kk77:

:KK74::KK200:

:KK36:

:KK15: Teşekkür ederim canım ince kuyruğuyla koşturup duruyor

Canım aday listesinde devam edersin ayrıldığın kiloya düşene kadar. Aramızda yerin her zaman hazır.
blonde ambition blonde ambition canım 600gr daha gitmiş maşallah kurtuluyorsun 70lerden
Evt canm tekrar kurtuluyorum galiba :temizlik: haaa gayettt 70e vedaya son 1 kilo:KK55:

Back
X