- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #298.421
Usutmus canim direnxci dusuk biraz yatmis dun aksama kadar yememis de bisey bugun toparlanir bu arada 63.1 ciktim insallah yarina 62.9 gorurumgeçmiş olsun canım neyi var annenin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Usutmus canim direnxci dusuk biraz yatmis dun aksama kadar yememis de bisey bugun toparlanir bu arada 63.1 ciktim insallah yarina 62.9 gorurumgeçmiş olsun canım neyi var annenin
Canm bende tam ondan bahsediyordm bırakırken iste bende aynen kendime kızdım niye macera arıyosun diye ve zaten bende onu yaparken spor yapamadm bıraktgım gűn hemen tekrar spora basladmcanım sen uyarınca bıraktım zaten dengemi sarstı, hem az kalori hem spor agır geldi ben niye macera arıyosam
gayet iyiyim bugünlük bi yogunlugum kaldi is yerinde sonra yine aranizdayim
![]()
Kizlarrrr 69 çıktım bugün![]()
Geçmiş olsun canmGunaydin arkadaslar annem rahatsiz ise gidemedim bugun birazdan tartilcam insallah atmisimdir fazlaliklari
çok geçmiş olsun canım . cum günü kaç çıkmıştın ?Usutmus canim direnxci dusuk biraz yatmis dun aksama kadar yememis de bisey bugun toparlanir bu arada 63.1 ciktim insallah yarina 62.9 gorurum
hoş geldin netin mi bitmişti?kızlar merhaba, internet problemimden dolayı bir süre giremedim. artık burdayım sorunumuz cozdum
Güncel kg bildiirmi için geç kaldım biliyorum ama kaç gundur net yoktu.
bu arada nasıpse spora da baslıyorum D:
hoş geldin netin mi bitmişti?
öyle oluğunda bana mesaj at canım bileyim ki ona göre toparlayalım ? kilo durumun nasıl bu hafta kapışma var seni de biri ile eşleştirelim . ya da senle ben kapışak69 çıktım bugün geçen cumya göre -600 gr gitmiş spor listemizde oluştu yoksun diye seni alamadım yarın yeni liste başlıyor . 1.sayfada puanlar yazıyor beni etiket yapıyorsun ben yazıyorum listeye
eşit gidiyoruz desene şimdilikCanım netim bitti aynen artk sorun yasamayacagımb ır paket aldım, bırdaha olursa sana yazarım mutlaka. kilo durumum -600 bu hafta çok sukur :) 64.2 çıktım. :)
kapışmaya dahil olmak isterim hehehehspor listesinede katılmak isterim tabili
Hiç ara vermeden dersler biter bitmez evde devam et canm harika gidiyorsun benimde biran once bolgeselleri eklemem lazım ama biraz daha kilo atıp oyle ekliyeyim diyorum 6lı rakamlara gecince bende eskisi gibi plank,sguat,kőprű ,gőğűs,kol filan ekliycemblonde ambition spor beni her zaman motive etmiştir. spor günleride daha özenli oluyorum . son 5 dersim kaldı evde kendime düzen kurmalıyım. yoksa tüm emeklerim boşa gidecek gibi bedenim de m ye düştü sanırım biraz kol ve göğüs çalışmam lazım
plank , squat yaptın mı kollar göğüs karın çalışıyor zaten . 6lara gelmeyi bekleme bence zaten düzenli sporun varHiç ara vermeden dersler biter bitmez evde devam et canm harika gidiyorsun benimde biran once bolgeselleri eklemem lazım ama biraz daha kilo atıp oyle ekliyeyim diyorum 6lı rakamlara gecince bende eskisi gibi plank,sguat,kőprű ,gőğűs,kol filan ekliycem