- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #299.601
canım basen dediğin yer neresi
popo = basen değilmidir

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım basen dediğin yer neresi
popo = basen değilmidir
Bencede canm sıkıntı direk belde senin en az 10cm filan inceltmen lazm bol bol bel bolgesi mekik filan yapman lazmspor hocası yapacaktı ölçümü bugün gtmeyecem .
göğüs : 98
bel:85
kalça 102
sağ bacak 58
sol bacak55
Canm benim en yakn arkadaslardan biride oyle 62de cok zayif diye isteyerek bir kac kilo aldı 65 oldu tam oldu fiziği zaten belden ustunde bir grm yağ yoktu oderce aynen oda 55 gibiydi canm ama oda deli gibi spor yapyr benim aletlerden onda da var oda yıllardr hep acayip spor yapar benden fazla yapyr canmo 62.5 luk hale bende bayıldım
kesinlikle haklısın kuzum benim iş yerinde de bi kız var sorsan 55( gerçekten öyle ama bir yere götürüp tartırmışlığımız var) ama görüntü en azzz 65 sonra diyetisyene gitmeye karar verdim yağdan verebilmek için şimdi aynı beden giyiyoruz kendisiyle
ama sen deli spor yapıyorsun, çoğu sporcu senin kadar yapmıyordur valla
Canm aslında kusma ve ishal oldumu kiloda çok dűşűş yasanır aslında ben senden iyi bir duşűş bekliyordum ben ishal olunca tartıda ciddi bir dűşűş oluyor ama sende +1 olmasına çok şaşırdım**14.Takım 606.Etap ***
Masal3487 (58,00///%)
Buki_89 (65,4///%)
orkide1453 (63,0//%)
Ponçikbirgelincik (64,8/64,7/0,1/%0,15)
drdotty(73,1///%)
Sevgiclk (74,4//%)
Kmsl Hnd (67.1///%)
gokyuzundekiturna(73,10///%)
Milana firuze(67,90///%)
nihaaal (67.3//%)
ELF_LR35 (98,90///%)
Günaydın kızlar çok üzgünüm bu hafta hastalık beni bitirdi diyeti bozdum başlarda bisey yiyemedim serumlara çok vitamin koydular şiştim
Kabizlikla uğraştım derken sonuç +1 kilo
Baslangic 103.6
Gecen hafta 98.9
Bu hafta 99.9
Fark +1
Bence zaten geçen haftaki perşembe gün boyu ac kalmamdan ve gece de kusma ishal başlamasından biranda 98.9 cikti insallah onumuzdeki hafta toparlayacagim biraz daha sıkı yapacağım diyetimi
evet bu ölçülerin alındığında ödem doluydum içki falan almıştım akşamı .Bencede canm sıkıntı direk belde senin en az 10cm filan inceltmen lazm bol bol bel bolgesi mekik filan yapman lazm
Canm eşit yapma ozamn sağ bacak kalın ise onu iki kat yap yani sol bacak hareketlerini 150 yapıyorsan sağ bacağı 300 yap canm oşekilde bir sűre sonra őlçűlerin birbirine yaklaşr canmevet bu ölçülerin alındığında ödem doluydum içki falan almıştım akşamı .
yarın son dersim var pazartesiden sonra kendime bölgesel günler ayarlıcam haftanın 4 günü birgün karın birgün kol bir gün cardio 1 gün bacak günü gibi ya da karma hareketler ile 4 gün haftlık şekilde ayarlarım.
birde sağ bacağım basenim kalın kaldı onaa sinir oldum salona gittiğim halde oldu önceden olmazdı böyle şeyler
Belki aç kalmak ters tepmiştir canım spor konusunda paylaşabilecek bilgim yok sen en doğru uygulamayı tercih etmişsindirBu hafta her gece yatağa okadar aç girdim ki açlıkdan zor uyudum ayrıca sporları da abartı şekilde yaptm ne bundan fazla spor yapma ihtimalim yok hatta azaltmaya karar vwrdim nede bundan az yeme ihtimalim olamaz çűnki bu hafta hemen hemen her akşamla sadece çorba içtim onuda 6civarı içp yatağa 1-2 civarı girdim için migdem gruldayark uyuyorum
Neyse canım hastalık sebep olmuş geçmiş olsun ama diyet gruplarında bir yarışın içindeysek çok dikkat etmeliyiz. Herkesi etkiliyoruz**14.Takım 606.Etap ***
Masal3487 (58,00///%)
Buki_89 (65,4///%)
orkide1453 (63,0//%)
drdotty(73,1///%)
Sevgiclk (74,4//%)
Kmsl Hnd (67.1///%)
Milana firuze(67,90///%)
nihaaal (67.3//%)
ELF_LR35 (98,90///%)
Günaydın kızlar çok üzgünüm bu hafta hastalık beni bitirdi diyeti bozdum başlarda bisey yiyemedim serumlara çok vitamin koydular şiştim
Kabizlikla uğraştım derken sonuç +1 kilo
Baslangic 103.6
Gecen hafta 98.9
Bu hafta 99.9
Fark +1
Bence zaten geçen haftaki perşembe gün boyu ac kalmamdan ve gece de kusma ishal başlamasından biranda 98.9 cikti insallah onumuzdeki hafta toparlayacagim biraz daha sıkı yapacağım diyetimi
Cnm yüzdeyi kontrol edermisin doğru mu olmuş geçen hafta yanlış hesaplamıştım**14.Takım 606.Etap ***
Masal3487 (58,00///%)
Buki_89 (65,4///%)
orkide1453 (63,0//%)
drdotty(73,1/72,4/0,7/%0,96)
Sevgiclk (74,4//%)
Kmsl Hnd (67.1/66.6/0.5/0.75)
Milana firuze(67,90///%)
nihaaal (67.3//%)
ELF_LR35 (98,90///%)
Kontrol ediyorum canımCnm yüzdeyi kontrol edermisin doğru mu olmuş geçen hafta yanlış hesaplamıştımdrdotty
bende de kalça yazan kısım popumun en geniş kısmıdır ben öle biliyodum yaniAynen gerceginde oyle ama burda kizlar boyle aliyordu ondan bende karışmasn diye oyle aldm canm popoyu poponun en dik en geniş yerinden tam ortasından aldm canm basen yazanıda poponun tam bitip bacağın basladgi yerden aldım bacağın başlangıcı en kaln yeri yani 62 olan
bir karış altıda 50
senin ölçüler bana göre çok çok iyi sporlarımızı paslaşalım senle ya teşvik gelirbende 5 kilo vermek istiyorum sadeceama annemler gidince şimdi istesemde veremem misafirliğe gelmişler ben diyetteyim olmuyor yaa spor yapıcam sanırım sadece 1-2 hafta
Göğüs : 89
Bel:75
Basen:96
Göbek:81
benimde
bel ve basen biraz inse tamamdır bence