- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #300.001
Aaaa evet doğru eklemiştin şimdi hatırladm canm demikki yanlış bir alıntı yapıldı sonra herkes ordan devam ettiCnm ekledim ya hatta squat yazmamışım sen uyardın cumartesi ekledim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa evet doğru eklemiştin şimdi hatırladm canm demikki yanlış bir alıntı yapıldı sonra herkes ordan devam ettiCnm ekledim ya hatta squat yazmamışım sen uyardın cumartesi ekledim
Afiyet olsun menülerini çok beğeniyorum
Yaa. B En bazen abartıyorum bazen hiç yemiyorum daha tam bi düzen oturtamadım olucak inşallah zamanlaArada değişiklik yapıyorum canım ya mesela yoğurt yerine salata çeşidi gibi
Ama senin menülerinde çok güzel.
Tmm cnm teşekkür ederimorkide1453 canım ben senin puanını ekledim
Hesapladm canm doğrublonde ambition 500 ip 200 squat 15 dk zımba 25 dk abs 302.5 du sanırım bi de sen hesaplasa
Az diil bence canm ya protein+korbonhidrat+meyve+sebze herşey içeren bir menű aslnda dengeli canm dengelemeye calistm piric yiycegim icin ekmek yemedim meyveyi de yarm yedim karbonhidrat fazla olmasin diye canm bana sanki ben sizden daha çok yiyorum gibi geliyor niyeseCanım çok az sanki yaaaa![]()
Evt canm çok gűzel hadi beraber spor yapalım bende şimdi trambolin zıplıycamİyi akşamlar kızlar eve geçtik kahvaltı,uyku,yemek,çamaşır derken gün bitti simdi de kalkıp spor yapicam, play store dan egzersiz programı indirdim çok guzel hareketler var,şimdi başlangıç aşamasına başladım orta ve ağır düzeyi de var,ben daha çok bel bölgesi için olanları yapıyorum yaklaşık 30 dk sürüyor bir de 45 dk yürüyüş sanırım yeterli
Yaaa ben lahana sarmasını çok sevdiğimden az gibi geldiAz diil bence canm ya protein+korbonhidrat+meyve+sebze herşey içeren bir menű aslnda dengeli canm dengelemeye calistm piric yiycegim icin ekmek yemedim meyveyi de yarm yedim karbonhidrat fazla olmasin diye canm bana sanki ben sizden daha çok yiyorum gibi geliyor niyeseşimdi mutlu oldum sen őyle diyince
![]()
Bende çok seviyorum canm bende normalde sarmaya doymam ama diyette olunca mecbur bukadarYaaa ben lahana sarmasını çok sevdiğimden az gibi geldi![]()
O ağrı ilk başladığımda bende de oluyordu ama vücut spora alıştıkça o ağrılar da geçiyorKızlar baldırlarım fenaket ağrıyor bugűn ya geceye kadar geçer belki dedim ama yok kaslarmın ağrısı geçmedi ondan bugűn ancak 200tranbolin zıplayabildim =25puan
Onunla alkası yok canm yıllardr spor yapyrm ben dun ve onceki gun çok yaptgm icin 1000zıplama+1saat bisiklet filan olunca baldrlar cok fazla calsti daha dogrusu hafta boyu yogun yaptgm icin bugun doğal olraka kaslar agrıdı artk arada bir gűn dinlendirmek lazm bugun dinlenmis oldu yarina birsey kalmaz zaten 2-3aydır ilk kez bugun agrım oldu bu hafta full baldrları calstrdm ondan ama tabi spora yeni baslayanlar icin de senin dedigin gecerli tabiO ağrı ilk başladığımda bende de oluyordu ama vücut spora alıştıkça o ağrılar da geçiyor
Afiyet olsun canım menü çok guzel
Teşekkürler kızlarAfiyet olsun menü çokkk güzellll
Canm bence sen bu cuma gene gűzel bir dűşűş yaşıycaksn ben inanıyorum çűnki menűlerin hep çok gűzelTeşekkürler kızlar![]()
Inşallah canım yaCanm bence sen bu cuma gene gűzel bir dűşűş yaşıycaksn ben inanıyorum çűnki menűlerin hep çok gűzel
Bugünkü menüm
Sabah üç ceviz beş tane çiğ fındık
Kahvalti 11.00
İki kaşık kadar kavurmalı yumurta(kavurma ev yapımı )
10 yeşil zeytin
2 dilim tb ekmeği
Aksam 17.00
Bir tabak kurutulmuş yeşil fasulye patlıcan yemeği, bir kase yoğurt bir dilim ekmek
2 litre su 30 dk egzersiz