- Konu Sahibi Pinarbartu
- #300.881
Nasıl geçti kontrolunGünaydın kızlar bugün dr kontrolüm var çok tedirginim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl geçti kontrolunGünaydın kızlar bugün dr kontrolüm var çok tedirginim
Öyle mi en son bu gibiydi baya baktım ama gözden kaçırdım galibaCnm yanlış yerden alıntılanmışsın benim dünkü sporum yazmıyor
Hava çok güzel canm ya bende bu hafat birkaç gűn yűrűdűm canm perşembeden itibaren hergűn yűriycem artk havalar ısınmaya başlaynca beni telaş sardı10000 adım attım hava çok güzeldi oğlanı da koydum kanguruya evden sirinyere gittik geldik ama birdaha yapmam çok zormuş kanguru ile bel fıtığı ve boyun fıtığı olan birine kötü oluyormuş başkada spor yapamam sanmiyorum
Ben öyle düşünüyordum bildiğin bahar havası var ama yağmur yağacakmış yarın bundan sonra çocuk arabasıyla çıkacağım belim koptu ben büyük oğlan tombul olunca bu zayıf diyordum ama bu da bir hayli ağırmış anladimHava çok güzel canm ya bende bu hafat birkaç gűn yűrűdűm canm perşembeden itibaren hergűn yűriycem artk havalar ısınmaya başlaynca beni telaş sardı
Inşallah canım evet izmir yakında ısınır ona göre sen bu sporla yaparsın canımHavalar isinmaya başladıbenim de artk elimi çabuk tutmam lazım
malum burası izmir martta biz incecik kıyafetlerle geziyoruz
marta 4-5 kilo atarak girmem lazm bőyle olmaz
şubat girdignden beri hava sűper burda kızlaarrr iyice ince giyinmeye ramak kaldı ondan ben karar verdim şimdi iki gűn dip kőşe temizlik yapıcam sonra ki gűnde direk sahil yűrűyűşlerine başlıyorum
elimi çabuk tutmam lazm 1ay da 5 kilo atarsam mart ilk haftası 64-65 olurum daha rahat giyinirim bari
ohh sefanız olsun
bu hafta nasıl kilo verme durumun geçen hafta müthiştin![]()
neden bölündü canim uykun?Günaydin canim ben yeni uyandım uykular gece bolununce.
günaydın buki nasıl gidiyor
Evt canm tam bahar havasıydı bugűn 20dereceymiş zaten canm yarndan sonra derce tekrar biraz dűşcek ama yağmur bu hafta gőrűnműyordu yani yarn sabah gűneşli gőrűnűyor ama bu gece yağcakmış oyle yazıyor canm havalar ısınmadan bari ne versek kâr diyorumBen öyle düşünüyordum bildiğin bahar havası var ama yağmur yağacakmış yarın bundan sonra çocuk arabasıyla çıkacağım belim koptu ben büyük oğlan tombul olunca bu zayıf diyordum ama bu da bir hayli ağırmış anladim![]()
neden bölündü canim uykun?
iyi ya bayadir göremedigim kilolari görüyorum suan acayip mutlu oluyorum:) sende nasil gidiyo
Pişiriliyor canım,bir kilo ıspanak bir yumurta ile pişiriliyor öğle 8 YK aksam 7 yemek kaşığı bol salata ile tüketiliyor aralarda sütlü kahve,yeşilçay,kuru kayısı,ve aksam zencefil,zerdecal ve tarçınlı bir süt karışımı oluyorIspanak detoxunu nasıl yapıyorsun pişiriyor musun suyunu mu iciyorsun