Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese iyi pazarlar :110:gece hala ateşliy di benim kız :KK1:gece gene başındaydm iki gündür zombi gibi geziyorum :KK53: umarım bu gece hafifler artr kıyamam kuzum üşüyor da tabi anne ben nezaman örtünerek uyuyabilcem diyor:cry: ilerliyen saatlere kendime gelirsem spor yapmak istiyorum yoksa kilo veremem yapmam şart :KK6:bu arada A alone34 hoş geldin canım
Canım çokkk geçmiş olsun yaaaa çocuklar hasta olmasınnn:KK200:

Herkese iyi pazarlar :110:gece hala ateşliy di benim kız :KK1:gece gene başındaydm iki gündür zombi gibi geziyorum :KK53: umarım bu gece hafifler artr kıyamam kuzum üşüyor da tabi anne ben nezaman örtünerek uyuyabilcem diyor:cry: ilerliyen saatlere kendime gelirsem spor yapmak istiyorum yoksa kilo veremem yapmam şart :KK6:bu arada A alone34 hoş geldin canım

Oyy kıyamam kuzuya ya:KK60:

Yediklerindendir canım yada çocuk da hasta ya uykunda düzensiz o da etken aynı durumu yaşadım bende
Tuzu fazla tüketip ödemli yaptm ? yoksa dediğin gibi 2gün hiç uyumadım dan vücudun dengesi mi şaştı ? Su mu tuttum ? Stres üzüntü sıkıntı etkisi mi? :deli: aklımda deli sorular :confused: kafayı yicem inslh şu tutumuzumdur da bir iki güne atarm

27 yaşındayim
Güncel kilom 85
Hedef kilom 75(şimdilik küçük hedeflerle başlayacağım)
Evli değilim
Daha önce 97e kadar çıktım arkadaşımla birlikte yürüyüş ve diyetle 85e kadar düştüm ☺️☺️
Hoşgeldin cnm basarilar

Tuzu fazla tüketip ödemli yaptm ? yoksa dediğin gibi 2gün hiç uyumadım dan vücudun dengesi mi şaştı ? Su mu tuttum ? Stres üzüntü sıkıntı etkisi mi? :deli: aklımda deli sorular :confused: kafayı yicem inslh şu tutumuzumdur da bir iki güne atarm
Oyledir canım sen merak etme

Kilom 85.7
Sabah şekersiz çay içtim
Domates salatalık
3 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir yedim
5 zeytin
Öğlen
Balık yeşillik 2 dilim ekmek yedim
Akşam sebze yemeği yiyicem
Bugün 1 saat yürüyüş yaptım genelde Leslie yapıyorum ama yatılı başka bir şehre gittiğim icin sadece yürüyüş yapabiliyorum

Back
X