- 7 Ocak 2018
- 27.559
- 80.008
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #302.041
İyiyim cnm ama 2 gündür hiç dikkat etmedim yaaaaGünaydın canım Nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim cnm ama 2 gündür hiç dikkat etmedim yaaaaGünaydın canım Nasılsın
Canım çokkk geçmiş olsun yaaaa çocuklar hasta olmasınnnHerkese iyi pazarlargece hala ateşliy di benim kız
gece gene başındaydm iki gündür zombi gibi geziyorum
umarım bu gece hafifler artr kıyamam kuzum üşüyor da tabi anne ben nezaman örtünerek uyuyabilcem diyor
ilerliyen saatlere kendime gelirsem spor yapmak istiyorum yoksa kilo veremem yapmam şart
bu arada A alone34 hoş geldin canım
Herkese iyi pazarlargece hala ateşliy di benim kız
gece gene başındaydm iki gündür zombi gibi geziyorum
umarım bu gece hafifler artr kıyamam kuzum üşüyor da tabi anne ben nezaman örtünerek uyuyabilcem diyor
ilerliyen saatlere kendime gelirsem spor yapmak istiyorum yoksa kilo veremem yapmam şart
bu arada A alone34 hoş geldin canım
Neden ki canım acaba vücudun su mu tuttu ya da değilin mi yakınKızlar ben tartıda + çıkıyorum hemde baya fazlabu ne şimdi kafayı yiyecem
![]()
Kızlar ben tartıda + çıkıyorum hemde baya fazlabu ne şimdi kafayı yiyecem
![]()
Yediklerindendir canım yada çocuk da hasta ya uykunda düzensiz o da etken aynı durumu yaşadım bendeKızlar ben tartıda + çıkıyorum hemde baya fazlabu ne şimdi kafayı yiyecem
![]()
Yok kuzum regl daha yeni geçtiNeden ki canım acaba vücudun su mu tuttu ya da değilin mi yakın
+1 çıktım canmNasıl yani canım ya ne kadar artı çıktın mesela
Tuzu fazla tüketip ödemli yaptm ? yoksa dediğin gibi 2gün hiç uyumadım dan vücudun dengesi mi şaştı ? Su mu tuttum ? Stres üzüntü sıkıntı etkisi mi?Yediklerindendir canım yada çocuk da hasta ya uykunda düzensiz o da etken aynı durumu yaşadım bende
Dinlen canım kafanı da rahatlat afiyet olsunİyidir kuzum yorucu bi gündü
Dinleniyorum elimde portakallı yeşil çayım yanında da kaçamak bişey![]()
Hoşgeldin cnm basarilar27 yaşındayim
Güncel kilom 85
Hedef kilom 75(şimdilik küçük hedeflerle başlayacağım)
Evli değilim
Daha önce 97e kadar çıktım arkadaşımla birlikte yürüyüş ve diyetle 85e kadar düştüm![]()
Yellow takma kiz ne olacak bu hakimiz iki il3ri bi geri ödemdir o odem+1 çıktım canm![]()
Oyledir canım sen merak etmeTuzu fazla tüketip ödemli yaptm ? yoksa dediğin gibi 2gün hiç uyumadım dan vücudun dengesi mi şaştı ? Su mu tuttum ? Stres üzüntü sıkıntı etkisi mi?aklımda deli sorular
kafayı yicem inslh şu tutumuzumdur da bir iki güne atarm