Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BENDE İSTEMİYORUM ALMIYORUM ARTIK AMA BAZEN EMRİ VAKİLER OLUYOR .

KİM Kİ KIZ KULAĞIMA DE HELE
Güya benden bahsediyor şakacı :KK70: ben gene veriyorum dimi bak gram gram 4kilo gitmiş sonuçta ona bakmyr :lülülü:kendisi geri almış onada bakmıyor benle uğraşıyor :KK48: kaplumbağa tavşan hikayesi gibi yenicemm onu görücek :KK70: tavşanda kendine güvenip böyle rahat takıma ama kaplumbağa yavaş olsada vazgeçmeden yürüdüğü için tavşanı yenmiş :KK70: hatırlatırım tugbaFB tugbaFB

Canm ben M MissHayaLet in 4de 1i kadar anca hareket ediyorum onun bebeği var emzirmek günlük 2saat spora denk geliyor zaten ben emzirirken diyetsiz sadece emzirme +spor ile 10 kilo verdim :KK14: emzirme başlı başına yüksek kalori yakımı + bebeği avutmayla uğraştır gün boyu onun koşuşturması var bende o da yok spor dışında ben günü hareketsiz geçiriyorum ve bunlara rağmen de M MissHayaLet benden fazla spor yapıyor kaç haftadr spor birincisi o ben diilim ki ve menüleri emzirdiği halde ben den az ben haftalardır çok az spor yapıyorum :işsiz: senazeynepin yaptıklarını sende yapsan verirsin yani kız haklı:KK70: biz onun çabasının çeyreğini anca yapıyoruz
bende spor listesine girmek istiyorum

Güya benden bahsediyor şakacı :KK70: ben gene veriyorum dimi bak gram gram 4kilo gitmiş sonuçta ona bakmyr :lülülü:kendisi geri almış onada bakmıyor benle uğraşıyor :KK48: kaplumbağa tavşan hikayesi gibi yenicemm onu görücek :KK70: tavşanda kendine güvenip böyle rahat takıma ama kaplumbağa yavaş olsada vazgeçmeden yürüdüğü için tavşanı yenmiş :KK70: hatırlatırım tugbaFB tugbaFB
ahahaha iş yerinde kahkaha attırdın kız bana Allahta seni güldürsün :KK70::KK70:
görecez bakalım hodri meydan :cool:

Çok iyiymiş sporun böyle gidersen hem sıkılaşıp hemde kilo verirsin.

Yaaa bencede okudum birşey yoktu yani millet neler neler yazıyor da ban yemiyor.

Sağlık sorunumu var diye düşündüm de kaçamakları da yazarsak aslında belki 2. Kaçamakta engelleriz kendimizi.

Çok yoğunum ya pazartesiye tüm beyannamelerimin bitmesi gerekli ödemeler falan derken. Nefes alacak zamanım yok yanımda da kız var o da iş yapmama engel ister istemez soruları oluyor. Bitkinim anlayacağın bir tek yoga yapıyorum ve yolumu uzatarak adım atıyorum .
Tmm canım yazarım o Zaman kaçamaklarımııııı:mad:

Ayy çok tatlısınız :KK48:

Back
X