- 7 Ocak 2018
- 27.559
- 80.008
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #302.301
Yaaaaa çok teşekkür ederim beraber mezun olalım kızzzzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım biraz mola iyi gelir dedimAra da olur canm öyle sen zaten çok güzel kilo verdin biraz da sana ödül olsun ama ipin ucunu bırakmamak lazm ondan bir iki güne geri başla toparlardın sen rahatlıkla![]()
Güya benden bahsediyor şakacıBENDE İSTEMİYORUM ALMIYORUM ARTIK AMA BAZEN EMRİ VAKİLER OLUYOR .
KİM Kİ KIZ KULAĞIMA DE HELE
bende spor listesine girmek istiyorumCanm ben M MissHayaLet in 4de 1i kadar anca hareket ediyorum onun bebeği var emzirmek günlük 2saat spora denk geliyor zaten ben emzirirken diyetsiz sadece emzirme +spor ile 10 kilo verdimemzirme başlı başına yüksek kalori yakımı + bebeği avutmayla uğraştır gün boyu onun koşuşturması var bende o da yok spor dışında ben günü hareketsiz geçiriyorum ve bunlara rağmen de M MissHayaLet benden fazla spor yapıyor kaç haftadr spor birincisi o ben diilim ki ve menüleri emzirdiği halde ben den az ben haftalardır çok az spor yapıyorum
senazeynepin yaptıklarını sende yapsan verirsin yani kız haklı
biz onun çabasının çeyreğini anca yapıyoruz
sölememmmmBENDE İSTEMİYORUM ALMIYORUM ARTIK AMA BAZEN EMRİ VAKİLER OLUYOR .
KİM Kİ KIZ KULAĞIMA DE HELE
ahahaha iş yerinde kahkaha attırdın kız bana Allahta seni güldürsünGüya benden bahsediyor şakacıben gene veriyorum dimi bak gram gram 4kilo gitmiş sonuçta ona bakmyr
kendisi geri almış onada bakmıyor benle uğraşıyor
kaplumbağa tavşan hikayesi gibi yenicemm onu görücek
tavşanda kendine güvenip böyle rahat takıma ama kaplumbağa yavaş olsada vazgeçmeden yürüdüğü için tavşanı yenmiş
hatırlatırım
tugbaFB
hedefımız aynı:)
sölememmmm![]()
Tmm canım yazarım o Zaman kaçamaklarımıııııÇok iyiymiş sporun böyle gidersen hem sıkılaşıp hemde kilo verirsin.
Yaaa bencede okudum birşey yoktu yani millet neler neler yazıyor da ban yemiyor.
Sağlık sorunumu var diye düşündüm de kaçamakları da yazarsak aslında belki 2. Kaçamakta engelleriz kendimizi.
Çok yoğunum ya pazartesiye tüm beyannamelerimin bitmesi gerekli ödemeler falan derken. Nefes alacak zamanım yok yanımda da kız var o da iş yapmama engel ister istemez soruları oluyor. Bitkinim anlayacağın bir tek yoga yapıyorum ve yolumu uzatarak adım atıyorum .
Cnm bana yetişmişsin yaaaaa dikkat et seni geçmeyeyimtugbaFB ben de64.2 geldim cicim
Emek var emekkkkkkkkkkız vermek için o kadar spor yapiyom
oturdugum yerden gitmiyor
![]()
Ama senin hedefe daha az var ... gerçi ben 58 olsam bana yeterİnşallah canım çok isterim![]()
Güya benden bahsediyor şakacıben gene veriyorum dimi bak gram gram 4kilo gitmiş sonuçta ona bakmyr
kendisi geri almış onada bakmıyor benle uğraşıyor
kaplumbağa tavşan hikayesi gibi yenicemm onu görücek
tavşanda kendine güvenip böyle rahat takıma ama kaplumbağa yavaş olsada vazgeçmeden yürüdüğü için tavşanı yenmiş
hatırlatırım
tugbaFB
Hedefe son 6 kilo kaldı tabi almazsamAma senin hedefe daha az var ... gerçi ben 58 olsam bana yeter![]()
Mersi tatlimEmek var emekkkkkkkkk![]()
sen geçersin beniCnm bana yetişmişsin yaaaaa dikkat et seni geçmeyeyim![]()
yellov ben senin bu resimdeki gibi bel sevmiyorumhem ben niye üstüme alınıyorsam
bir ara
SchonerDuft
da çok iyi spor yapıyor du hoca eşliğinde hemde
o üstüne alınsın
![]()
inşallah almazsın cnm ben inanıyorum saanaHedefe son 6 kilo kaldı tabi almazsam