Herkese merhaba

çok üstüme gelinmiş ya

İzinde yeni gelenler olduğu için genel anlatıyım

20 yaşındayım okuyorum şu an

65 kiloyla başladım 8 ay oldu başlarda sadece diyet üzerinden gittim çok fazla hareketim yoktu her hafta 400-500 gr gitti aldığım zamanlar oldu sadece yürüyüş yaptım bundan yaklaşık 2 ay önce bi ameliyat geçirdim 55 kiloyla izine ayrıldım o zamanlarda çok bişi yiyemedim ama çok fazla ödem tutmuştum şişliği vardı izinden dönünce 56 kiloydum ilk döndüğüm zamanlar bir iki menü paylaştım diye hatırlıyorum ama baktım bana yorum yapan yok çok konuşan olmayınca benimde içimden gelmedi

sonra yoğunluktan ciddi anlamda giremedim kusuruma bakmayın

üç haftadır böyle birden vermem şöyle oldu genel özetlersem sabah kalkınca ilk işim yatakta böyle 10 dklık minik bir yoga yapıyordum daha sonra 1 b limonlu su içiyorum daha sonra 4 dklık bir karın egzersizi yapıp kahvaltımı yapıyorum kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir salatalık maydanoz 1 dilim ekmek öğle bir elma çok aç olursam çorba akşamları işte çorba sebze et yemeği tarzı eğer canım istemezse sadece salata yiyorum arada yoğurt meyve yiyip yatmadan 4 dklık karın egzersizi yapıp kapatıyorum midem gitgide küçükldüğü için tok tutuyor beni

2 lt su içiyorum bunun 750 ml lik kısmı şişe de limon salatalık maydanoz koyup içiyordum

Ama en başta dediğim gibi çok hareket etmeye başladım hastanede stajda olduğum için gün boyu koşturuyorum malesef oturacak yer bile vermiyolar hep ayakta hep bi koşturmacada oluyorum

böylece 10 bin adımı buluyorum daha sonra haftada üç gün akşamları cardio ağırlık çalışıyorum bir günde pilates

pazar günleri dinlenme günüm enerjim olursa sabah sahile yürüyüşe iniyorum

kastan gidiyor diye düşünüp spor salonunda ölçümlerimi yaptırdım farkı görmek için ama oranların iyi gittiği söylendi dediğiniz gibi yaş durumu falanda var ama tamamen hareketten

bunu şu son zamanlar anladım

ekstra detoks falan yada aç bırakmadım zaten hep karşıyım böyle şeylere gizli bi içecekte yapmadım

inşallah sizler benden daha güzel sonuçlar alırsınız

bir iki haftaya mezun olabilirim ama burdan ayrılmayacağım

keşke düzenli yazsaydım tekrar özür dilerim

hepinizi seviyorum

sağlıklı bol eksili güzel zamanlarımız olsun