- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #303.321
eksidesin çok güzel aynen devam77.7 canımtugbaFB
liste nasıl peki yapılabilecek gibi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eksidesin çok güzel aynen devam77.7 canımtugbaFB
Canm aynen gece kafama takıldı bu konu bir de tuvalet sorunu olmaya başladı ilaçlardan beri canm biraz nette bakındık bir kutu antibiyotik bağırsaklardaki probiyotiklerin %95 ini yok ediyormuşhep beraber canım
ilaçlar banada yapmıştı sanki canım hiç bişey yiyemiyordum ama zayıflayamıyordum da neyse hastalık gitsinde kilo verilir
geçmiş olsun canm ya
Sağol kuzum.Geçmiş olsun canim
Çok sağol canımnazar değdik canım sana
çok geçmiş olsun![]()
Sağol canımın iciGeçmiş olsun canım
Kızlar dışarıda işim var çıkıyorum bol bol da yürüyüş yapıcam hiç otobüse binmicem ... bu arada tartı da eksiyim ama söylemicem Cuma’ya sürpriz olsun olur mu???? M MissHayaLet canım çok geçmiş olsun dinlen biraz kendine dikkat et
ONUN YERİNE SADE KEFİR İÇ LİFLİ ŞEYLER TÜKET ÖĞLEN 1 DİLİM EKLE MENÜYE DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIRCanm aynen gece kafama takıldı bu konu bir de tuvalet sorunu olmaya başladı ilaçlardan beri canm biraz nette bakındık bir kutu antibiyotik bağırsaklardaki probiyotiklerin %95 ini yok ediyormuşwc sorunuda kilo vermenin zorlaşması da normal ozaman tabi 5gün bitti 2gün daha antibiyotik içicem malesef
eczaneden probiyotik takviye almaya karar verdim ben canm ya probiyotik fiyatları diğer takviyeler e göre iyice pahalı imiş ama napiim hem sağlk için hem kilo verme için çok önemli ondan alayım diyorum
bende diyetisyene başladığımda kabızlık sorunu yaşamıştım o probiyotikten almamı istemişti ondan yoğurt mayalamıştım ama çokta bi faydası göremedim ben sanki sende bi deneCanm aynen gece kafama takıldı bu konu bir de tuvalet sorunu olmaya başladı ilaçlardan beri canm biraz nette bakındık bir kutu antibiyotik bağırsaklardaki probiyotiklerin %95 ini yok ediyormuşwc sorunuda kilo vermenin zorlaşması da normal ozaman tabi 5gün bitti 2gün daha antibiyotik içicem malesef
eczaneden probiyotik takviye almaya karar verdim ben canm ya probiyotik fiyatları diğer takviyeler e göre iyice pahalı imiş ama napiim hem sağlk için hem kilo verme için çok önemli ondan alayım diyorum
sakin ol sakinnn kuzumBUGÜN SİNİRDEN KRİZ GEÇİRMEZSEM HİÇ GEÇİRMEYECEM SANIRIM
BUGÜN SİNİRDEN KRİZ GEÇİRMEZSEM HİÇ GEÇİRMEYECEM SANIRIM
Canm aynen gece kafama takıldı bu konu bir de tuvalet sorunu olmaya başladı ilaçlardan beri canm biraz nette bakındık bir kutu antibiyotik bağırsaklardaki probiyotiklerin %95 ini yok ediyormuşwc sorunuda kilo vermenin zorlaşması da normal ozaman tabi 5gün bitti 2gün daha antibiyotik içicem malesef
Amin canm sanadagünaydın kızlar iyi haftalar herkese bugün benim için yoğun bir ve stresin çok olduğu bir gün bir peynirli börek 1 muz 1 mink mandalina yedi,m enerji versin diye allah bilir öğlen yemeğimi ne zaman yiyebileceğim bugün . 2 beyannamenin ve sigortanın son günü ..
dün sabah 72,10 çıkmıştım bugün 71,00 çıktım ve kalçalarım çok ağrıyor kollarım ve iç bacaklarım .
işe tam dalmadan bir selam vereyim dedim menümü yazıp çıkıcam kızlar ferah bereketli bir gün diliyorum hepimize![]()
Canm 3gün öncesi filan da 180puanım vardı benim o eklenmemiş20/02/2018 - 26/02/2018 SPOR LİSTESİ
Buki_89 /
yellow girl / 225+390
Kmsl Hnd / 112.5+345+420
sena zeynep/ 580+420
SchonerDuft/
ELF_LR35 / 150
aurora_z / 20
mutlurabia / 185
orkide1453 / 310+265+45