Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

20/02/2018 - 26/02/2018 SPOR LİSTESİ

Buki_89 /

yellow girl / 225+390

Kmsl Hnd / 112.5+345+420

sena zeynep/ 580+420+290

SchonerDuft/ 180+

ELF_LR35 / 150

aurora_z / 20

mutlurabia / 185

orkide1453 / 310+265+45
Cnm benim dünden 415 puanım da var

benim bağırsak sorunum fibromiyalji ile bağlantılı psikolojik yani tek çarem fobmap diyetin uygulamak o da kesin çözüm değil sadece biraz düzenliyormuş. en büyük sebebide üzüntü ve stres ben içime çok atan biriyim bu da strese streste bağırsağa vuruyor ilaç kullandığım zaman bile çare olmuyor bazen
Canm ondan da dedim zaten serotoninin %95 i bağırsaklarda üretiliyormuş bağırsak daki probiğitiklerin azlamsı depresyan sebebi imiş psikoloji ye direk etkisi var kuzum bak istersen sende müsait olduğun zaman bu konuyu bir araştır canım

Son düzenleme:
ne dimek tatlım :KK60:
alışkanlık yapmasın dikkat et canım :ıslık:
bende sölemesi ayıp -400 :cool:
Ooooo süpersin kuzum bende artk bu hafta ne verirsem kâr dicem ama hastalk doğum günleri vs. Hepsini bir bu hafta atlataym haftaya bomba gibi başlıycam :sopa: ozman sen beni gör işte:KK51:bu arada tebrikler:KK9: darısı başıma bu hafta 67lere geçebilmek için en azından -800 gram vermem lazım

Evet kız geçmişin valla:deli:
Yaaa saklayamazsın kiiii anlarım böyle ben işte :-) 63ler :KK37:ooofff çok güzel yaaa bende bende istiyorum bende 63lere geçicem yaaa:mad: kıskandımm :KK12: biran önce şu 5kiloyu verip 63 lere gelmem lazım bende ekmek yemiycem bir kaç gün bakalım :KK70:

SABAH
1 bardak ılık su -5 ,6 damla limon,1tk elma sirkesi ,1 çk bal
KAHVALTI (en erken vakitte)
1 yumurta,5zeytin,1 dilim peynr,bol yeşillik,domate,salatalık,kırmıız biber,2 dilim ekmek ve yeşil çay
ARA
Rooibos çayı+1 hurma
ÖĞLEN
işe yerşnde yediğim yemekler susuz ve çatalla yemek suyu yenilmeyevek
ARA
Rooibos çaı+1bardaksüt+1 orta boy meyve
AKŞAM
2 gün sebze yemeği
2 gün et yemeği
yanında salata
haftada 1 gün kesin balık
ARA
Beyaz çay
tugbaFB tugbaFB
çok güzelmiş canım menü yapılabilir bişeyde
bende kaydettim denerim bi kaç haftaya çok teşekkürler :KK60:
rooibos çayını çok duyuyorum bu ara hiç içmedim deneyeceğim :KK50:

çok güzelmiş canım menü yapılabilir bişeyde
bende kaydettim denerim bi kaç haftaya çok teşekkürler :KK60:
rooibos çayını çok duyuyorum bu ara hiç içmedim deneyeceğim :KK50:
kesinlikle dene canm ben faydasını yüzde yüz gördüm

Ooooo süpersin kuzum bende artk bu hafta ne verirsem kâr dicem ama hastalk doğum günleri vs. Hepsini bir bu hafta atlataym haftaya bomba gibi başlıycam :sopa: ozman sen beni gör işte:KK51:bu arada tebrikler:KK9: darısı başıma bu hafta 67lere geçebilmek için en azından -800 gram vermem lazım
bende dün kekler,börekler,kurabiyeler yaptım ama nefsime hakim olup yemedim :110:
sende yemeyeceksin kızının doğum günü bırak kızın yesin :KK70::KK70:
ille anasıda yiyecek diye bi kural mı var :KK48:

bende dün kekler,börekler,kurabiyeler yaptım ama nefsime hakim olup yemedim :110:
sende yemeyeceksin kızının doğum günü bırak kızın yesin :KK70::KK70:
ille anasıda yiyecek diye bi kural mı var :KK48:
Yok canm zaten yemek aklımın ucundan bile geçmedi zaten iştahım da sıfır

Yaaa saklayamazsın kiiii anlarım böyle ben işte :-) 63ler :KK37:ooofff çok güzel yaaa bende bende istiyorum bende 63lere geçicem yaaa:mad: kıskandımm :KK12: biran önce şu 5kiloyu verip 63 lere gelmem lazım bende ekmek yemiycem bir kaç gün bakalım :KK70:
İnşallah canım gelir geçersin:KK200: ben bugün öğlen bi dilim ekmek yedim valla:kk77:

Günaydın herkese bugün oruç tutmaya çalışacağım şuana kadar niyetlenmedim ne olur ne olmaz diye ilerleyen saatlere bakacağım vakit geçmeden niyetlenirim oyuzden bugün menüm yok akşama iftarlık tavuk haşlama ve pırasa yemeği düşünüyorum
Allah kabul etsin canım:KK200:

Bu hafta spor birincisi kesin sen olucan canm hem herzamanki gibi çok iyi spor yaparsn baya iyisin bu hafta hemde rakiplerin 2side hasta :KK70: bu fırsatı değerlendir 1. Liği kap
Hahhhh evet cnm bu hafta güzel spor yaptım... hatta 10000 adımımı bile attım.... şimdi annemdeyim akşama da biraz bölgesel çalışıp yapıcam puanımı.... kızlar hasta olmayın ya 1. İlk filan istemem:KK200:

kesinlikle dene canm ben faydasını yüzde yüz gördüm
Canm bencede kesin çayın faydası nı görmüşsün :KK70: yoksa bende çok hızlı verirdim çünki listen resmen benim diyet menüm :KK70: benim günlük kahvaltım hep bunun bire bir aynısı canm öğlen ve akşamda o tarz yiyorum ve aynı şekilde hergün 1 adet meyve yiyorum ve aynı şekilde her gün süt oluyor ben süt ü kahve yapımın da kullanıyorum canm :kahve: yani kahvaltı öğle Akşam Ara öğün birebir aynı sadece senin içtim o çay vs.tarzı içecek tarifleri yok bende demek ki baya etkili olmuş bir de bendeki fazlalık olan:KK72:tek fark bende kuruyemiş oluyor fındık fıstık vs. :KK58: bende bir kaç hafta fındk,fıstk,ceviz vs. Tüketiminin bakalım hem otomotik olarak kalorim azalmış olur bugün itibari ile yemiycem karar verdim

Buki_89 /

yellow girl / 225+390+180

Kmsl Hnd / 112.5+345+420+415

sena zeynep/ 580+420+290

SchonerDuft/ 180+

ELF_LR35 / 150

aurora_z / 20

mutlurabia / 185

orkide1453 / 310+265+45

ay yok beceremedim ben bu işi :olamaz:
alışmamış don biyerde durmazmış misali :KK70:
herkes kendi sporunu kendi eklesin @SchonerDuft gelene kadar :KK70:
@Buki_89 @yellow girl @Kmsl Hnd @sena zeynep @aurora_z @mutlurabia orkide1453 orkide1453

Canm bencede kesin çayın faydası nı görmüşsün :KK70: yoksa bende çok hızlı verirdim çünki listen resmen benim diyet menüm :KK70: benim günlük kahvaltım hep bunun bire bir aynısı canm öğlen ve akşamda o tarz yiyorum ve aynı şekilde hergün 1 adet meyve yiyorum ve aynı şekilde her gün süt oluyor ben süt ü kahve yapımın da kullanıyorum canm :kahve: yani kahvaltı öğle Akşam Ara öğün birebir aynı sadece senin içtim o çay vs.tarzı içecek tarifleri yok bende demek ki baya etkili olmuş bir de bendeki fazlalık olan:KK72:tek fark bende kuruyemiş oluyor fındık fıstık vs. :KK58: bende bir kaç hafta fındk,fıstk,ceviz vs. Tüketiminin bakalım hem otomotik olarak kalorim azalmış olur bugün itibari ile yemiycem karar verdim
Canım günde 2 tane. Ceviz kahvaltıda yiyebilşrsin

Buki_89 /

yellow girl / 225+390+180

Kmsl Hnd / 112.5+345+420+415

sena zeynep/ 580+420+290

SchonerDuft/ 180+

ELF_LR35 / 150

aurora_z / 20

mutlurabia / 185

orkide1453 / 310+265+45

ay yok beceremedim ben bu işi :olamaz:
alışmamış don biyerde durmazmış misali :KK70:
herkes kendi sporunu kendi eklesin @SchonerDuft gelene kadar :KK70:
@Buki_89 @yellow girl @Kmsl Hnd @sena zeynep @aurora_z @mutlurabia orkide1453 orkide1453
Tmm canım bu listenin üzerinden herkes alıntılasın

Back
X