- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #316.881
Canım deneyimim kötü diil aslında çok güzel di hurma diyeti canım çünki hem çok lezzetli hem inanılmaz tok tutucu açlık sıfırdı resmen ve çok güzel sıkılmadan günlerce yaptm hatta biraz degistirdim sonraki günler 2öğün hurma yoğurt bir öğün protein aldım kaslar erimesin diye baya da ödemim vardı hurma ile 63 lere geçtim güzel verdirdi tam kacti hatirlamiyorum ama bir kac gunde giden kilo 1kilonun ustunde idi ben çok memnun kalarak bitirdim ve normal beslenmeme geçeceğim gün vücut analiz cihazına girdim 100grm bile yağ gitmemişti ilk kez bari 200grm 300grm gitseydi ama sıfır dedi diyetisyen sadece ödem atmışsın dedi hiç yağ vermemişsin ve ilk kez hic kasda artmamis bu hafta spor mu yapmadan ne yaptn sen dedi oysa sporumu da yapmıştım protein de eklemistim yoksa sonraki gunler kas ertiticektim demek ki dedim yani ona rağmen ödem dışında hiç bir etkisi yok uzun suredede kas eriteceği garanti ama ödem varsa sadace ödem atmak için 2 gün yapılması güzel bence 2-3 günden sonra kas kaybı yapar canım ben 5gün yapmıştım bıraktıktan sonra da diyet modundan çıktım taytlı ve karbonhidrat isteği çok yüksek oldu bir hafta filan ama onla alakalimidir bilmiyorum ama öyle bir dönem oldu ondan biraz sabit sonrada 500-600gram geri geldi şimdi işte canım durum bucanım hurma detoksunu ben de düşünüyorum şöyle 2-3 gün yardımcı olmaz mı diyorsun? kötü mü senin deneyimin?