Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım hurma detoksunu ben de düşünüyorum şöyle 2-3 gün yardımcı olmaz mı diyorsun? kötü mü senin deneyimin?
Canım deneyimim kötü diil aslında çok güzel di hurma diyeti canım çünki hem çok lezzetli hem inanılmaz tok tutucu açlık sıfırdı resmen ve çok güzel sıkılmadan günlerce yaptm hatta biraz degistirdim sonraki günler 2öğün hurma yoğurt bir öğün protein aldım kaslar erimesin diye baya da ödemim vardı hurma ile 63 lere geçtim güzel verdirdi tam kacti hatirlamiyorum ama bir kac gunde giden kilo 1kilonun ustunde idi ben çok memnun kalarak bitirdim ve normal beslenmeme geçeceğim gün vücut analiz cihazına girdim 100grm bile yağ gitmemişti ilk kez bari 200grm 300grm gitseydi ama sıfır dedi diyetisyen sadece ödem atmışsın dedi hiç yağ vermemişsin ve ilk kez hic kasda artmamis bu hafta spor mu yapmadan ne yaptn sen dedi oysa sporumu da yapmıştım protein de eklemistim yoksa sonraki gunler kas ertiticektim demek ki dedim yani ona rağmen ödem dışında hiç bir etkisi yok uzun suredede kas eriteceği garanti ama ödem varsa sadace ödem atmak için 2 gün yapılması güzel bence 2-3 günden sonra kas kaybı yapar canım ben 5gün yapmıştım bıraktıktan sonra da diyet modundan çıktım taytlı ve karbonhidrat isteği çok yüksek oldu bir hafta filan ama onla alakalimidir bilmiyorum ama öyle bir dönem oldu ondan biraz sabit sonrada 500-600gram geri geldi şimdi işte canım durum bu

Orkide ve ben ortalamayı kötü yaptk yaaaa :mad: bizi affedin kızlar çok üzgünüz :cry: haftaya çok güzel telafi edicez eminim dimi orkide1453 orkide1453 haftaya harika sonuç alıcaz senle
Kizlar üzülerek söylemek isterim ki haftaya vermek durumundasiniz mecburen yoksa liste dışı kalırsınız ☹☹ 1 hafta 2 hafta tölere edilebilir ama 3 hafta olunca kilo veren arkadaşları da düşünmek zorundayim haksızlık oluyor cünkü 🙄 ama size güveniyorum yaparsınız siz ❤ orkide1453 orkide1453

Kizlar üzülerek söylemek isterim ki haftaya vermek durumundasiniz mecburen yoksa liste dışı kalırsınız ☹☹ 1 hafta 2 hafta tölere edilebilir ama 3 hafta olunca kilo veren arkadaşları da düşünmek zorundayim haksızlık oluyor cünkü 🙄 ama size güveniyorum yaparsınız siz ❤ orkide1453 orkide1453
Evt Canım kesinlikle katılıyorum ben de tartıya çıkınca keşke geçen hafta artı diilken izne ayrılmış olsaydım diye düşündüm kesinlikle listeyi ve grubu düşünmemiz lazım canım sabit filan kalırsam direk al listeden zaten kuzum olmaz böyle takımı düşünmek lazım 👍 :KK43: ama aynı zamn da da çok hırslı ve güzel başladım ondan haftaya çok güzel sonuç alacağımı düşünüyorum ❤

Evt Canım kesinlikle katılıyorum ben de tartıya çıkınca keşke geçen hafta artı diilken izne ayrılmış olsaydım diye düşündüm kesinlikle listeyi ve grubu düşünmemiz lazım canım sabit filan kalırsam direk al listeden zaten kuzum olmaz böyle takımı düşünmek lazım 👍 :KK43: ama aynı zamn da da çok hırslı ve güzel başladım ondan haftaya çok güzel sonuç alacağımı düşünüyorum ❤
Kuzum zaten dedigim sizin motivesini düsürmesin aksine seninde dedigin gibi artırsın
Yaa evet tatlım sen söyledin diyet psikolojisinde degilim diye ama izine ayırsak sana hepten bırakirsin diyeti diye( o kadar emek verdik o kilolarını vermek icin 😂) özellikle ben hic istemedim ayrılmanı ama takımıda etkilesin istemem tabi 😘

aynen cnm veremezsem diskalifiye et beni

Canım deneyimim kötü diil aslında çok güzel di hurma diyeti canım çünki hem çok lezzetli hem inanılmaz tok tutucu açlık sıfırdı resmen ve çok güzel sıkılmadan günlerce yaptm hatta biraz degistirdim sonraki günler 2öğün hurma yoğurt bir öğün protein aldım kaslar erimesin diye baya da ödemim vardı hurma ile 63 lere geçtim güzel verdirdi tam kacti hatirlamiyorum ama bir kac gunde giden kilo 1kilonun ustunde idi ben çok memnun kalarak bitirdim ve normal beslenmeme geçeceğim gün vücut analiz cihazına girdim 100grm bile yağ gitmemişti ilk kez bari 200grm 300grm gitseydi ama sıfır dedi diyetisyen sadece ödem atmışsın dedi hiç yağ vermemişsin ve ilk kez hic kasda artmamis bu hafta spor mu yapmadan ne yaptn sen dedi oysa sporumu da yapmıştım protein de eklemistim yoksa sonraki gunler kas ertiticektim demek ki dedim yani ona rağmen ödem dışında hiç bir etkisi yok uzun suredede kas eriteceği garanti ama ödem varsa sadace ödem atmak için 2 gün yapılması güzel bence 2-3 günden sonra kas kaybı yapar canım ben 5gün yapmıştım bıraktıktan sonra da diyet modundan çıktım taytlı ve karbonhidrat isteği çok yüksek oldu bir hafta filan ama onla alakalimidir bilmiyorum ama öyle bir dönem oldu ondan biraz sabit sonrada 500-600gram geri geldi şimdi işte canım durum bu
Sağ ol canım çok güzel açıklamışsın denerim belki yarın burda hurma bulabilirsem

*** 14. Takım 623. Etap ***

ELF_LR35 (90.8/90.6/0.2/%0.11) Geçen hafta bildirimde bulunmadi.Yüzdesi ikiye bölündü.
Yellow girl (63.6/64.2/+0.6/%)
htc71 (64.7/63.3/1.4/%2.16)Mezun olmak istiyor.
Mavi95 (79.3/79.2/0.1/%0.13)
berkas (64.0/63.8/0.2/%0.31)
ucukgenclik (67.8/67.5/0.3/%0.44)
orkide1453 (61.0///%)

14.Takım Ortalaması :

orkide1453 orkide1453 korkunun ecele faydası yok canım bildir gitsin
:KK48:

Bu hafta herkes 100 gram 200 gram gitmiş gnelde kızlar hızlanmamız lazim 😊

Şu oruçlar bitse biz de bayrama gitsek tatile gitsek oh mis ..
Allah affetsin tmm güzel birşey ama çok zor ya havalarda ısındı 30 dereceden inmiyor . Açlığıma susuzlukta eklendi iyice zor oldu . Gun olarak alıştım ama 15.günüm oructa bugün ama yinede insan susuyor acıkıyor . Zor şeylere alışmak cok zor 😓

Kuzum zaten dedigim sizin motivesini düsürmesin aksine seninde dedigin gibi artırsın
Yaa evet tatlım sen söyledin diyet psikolojisinde degilim diye ama izine ayırsak sana hepten bırakirsin diyeti diye( o kadar emek verdik o kilolarını vermek icin 😂) özellikle ben hic istemedim ayrılmanı ama takımıda etkilesin istemem tabi 😘
Canım o konuda da size teďekkur ediyorum tekrar gerçekten o psikolojide dirildim ve kafam da direk ben son indigim kiloyu korumaya çalışayım kalanına yaz sonu devam ederim düşüncesinde idim gerçekten sen okey diyip beni izne alsaydın ben şuan diyette diildim bukadar motive olup çok ciddi şekilde başlayıp vermeye devam etme kararım tamamen size borçluyum gerçekten ❤ iyiki varsınız canım :KK19: devam etmeme de 55 lere kadar inmem gerektiğine de tamamen sizin sayenizde karar verdim canım katkın çok çok çok büyük bana hep söylüyorum :KK60: bayramda bile kimsede tatlı yememeyi planlıyorum hatta belki denize havuza filan da gidersek akrabalarin tatlı ve ikram yedirme çabalarından da kurtulmuş oluruz :KK70:

Gayet iyi gorunuyorsun bnce ❤
😍 canım benim teşekkür ederim ❤❤❤ daha vermem lazım ama en azından artık kendimi iyi hisseddiğim kilolardayım 🤗 bunun üstüne çıkınca kendimi çok kötü ve mutsuz hissediyorum canım ama 63 -62 civarları olunca özgüvenim geri geliyor rahatsızlık hissim gidiyor mutlu oluyorum 🤗 58lere 55 lere filan düşersem daha da mutlu olucam inşallah kendimi çok çok daha iyi hissedicem

😍 canım benim teşekkür ederim ❤❤❤ daha vermem lazım ama en azından artık kendimi iyi hisseddiğim kilolardayım 🤗 bunun üstüne çıkınca kendimi çok kötü ve mutsuz hissediyorum canım ama 63 -62 civarları olunca özgüvenim geri geliyor rahatsızlık hissim gidiyor mutlu oluyorum 🤗 58lere 55 lere filan düşersem daha da mutlu olucam inşallah kendimi çok çok daha iyi hissedicem
Tatlı yemeyip kola hamur işi vs spor yaparsan olur cnm eminim . Ben de 79.7 çıktım.simdi ya sun 79.2 idi 😓😓

Tatlı yemeyip kola hamur işi vs spor yaparsan olur cnm eminim . Ben de 79.7 çıktım.simdi ya sun 79.2 idi 😓😓
Hamur işi ,kola ve dondurma dışındaki tatlıları hiç yemiyorum zaten canım onlar hiç yok zaten yaşam şekli olarak sağlık açısından tüketmiyorum zaten hepsi hayatımdan çıkalı çok oldu ama sadece dondurma ve meyve geçen hafta çok yemiştim az az da ramaz pidesi tırtıklamıştım ama dondurmayıda 3gün önce gene bıraktım zaten izne filan ayrılmadıkça yemem onuda bidaha canım 20günde 2-3 kilo daha atarım inşallah ;)

Dün ki menüm:kk77:
18saat açlığı tamamladıktan sonra

Sabah 10:00 = 1.5dilim tambuğday,1hslnms yumurta, tulum peyniri,domates,salatalık,yeşillik,1kasik tahin ve kekik çayı

Ara=sütlü kahve, 3kayısı

Akşam 16:30= ıspanak,yoğurt,avuç ortası kadar pide

:spor:Spor= 1saat kondisyon bisikleti +sahil de yürüyüş
2.5 lt su

Bugün ki menüm :kk77:
19 saat açlık tamamladıktan sonra

Kahvaltı 11:30 = 2dilim tambuğday,peynir,3zeytin, domates,biber,1kaşk tahin,kekik çayı

Ara=sütlü kahve ,1mini şeftali,6tane kiraz

Akşam 17:00= ayran çorbası,börülce salatası,2köfte

Dün ki menüm:kk77:
18saat açlığı tamamladıktan sonra

Sabah 10:00 = 1.5dilim tambuğday,1hslnms yumurta, tulum peyniri,domates,salatalık,yeşillik,1kasik tahin ve kekik çayı

Ara=sütlü kahve, 3kayısı

Akşam 16:30= ıspanak,yoğurt,avuç ortası kadar pide

:spor:Spor= 1saat kondisyon bisikleti +sahil de yürüyüş
2.5 lt su

Bugün ki menüm :kk77:
19 saat açlık tamamladıktan sonra

Kahvaltı 11:30 = 2dilim tambuğday,peynir,3zeytin, domates,biber,1kaşk tahin,kekik çayı

Ara=sütlü kahve ,1mini şeftali,6tane kiraz

Akşam 17:00= ayran çorbası,börülce salatası,2köfte
Menüler menü bölümüne cnm ilk sayfada link vardı biliyorsun değil mi ?
Bu arada menüler ve spor çok iyi

Back
X