- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #317.101
Günaydın kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGünaydın kızlar![]()
Ahahah bayramda nasıl slogan kız oGünaydınmelisa- cım . Nasılsınız kızlar bu sabah şeker yok glikoz yok sloganı ile geldim.
Harikasın canım devamıda gelir inşallahGunaydin kizlarbu sabah - 600 ile uyandim mutluyum, bayramin Ilk gunu tatli fln yememe ragmen
![]()
Oo çok güzel yerMarmaris'deyiz
İyi bayramlar canım bugün temizim yemedimKızlar iyi bayramlar hepinize ❤❤
Tatlıları abartmayın![]()
Tulum giyecek kaadar incelmişin gördümİyi bayramlar canım bugün temizim yemedim![]()
Bitmeyen okul yapmislaebende iyim canim… Burda malesef hic bayram heycani yok Dogru Düzgün yaaaa türkiyede negüzel:) evet canim türkiyeden kuzenim gelmisti esiyle birlikde bol bol gezdik vallah… simdi esim yine sinav hazirliklarinda bende calisiyorum yani yilin en zor bir ayina girmis bulunduk:) sonrasinda tatil moduna girerim insallah![]()
Yok kız elbise o geçen sene korseyle zor giriyodum içine pörklüyodum bellerden korsesiz çok iyi oldu bu seferTulum giyecek kaadar incelmişin gördüm![]()
Hoş geldin canım Nasılsın çok kilo almışsın ama burda verirsin nasıl iyice yerlestin mi akistin mı tr yeHosbulduk canim, siz ayrilmissiniz takimdan schonerduftlasen nasilsin?
Hosbuldum canim saol, evet sorma cook kilo aldim. Yani anlamadim nasil ciktim o kiloyaHoş geldin canım Nasılsın çok kilo almışsın ama burda verirsin nasıl iyice yerlestin mi akistin mı tr ye
HAHAHAAHA aynen ya sorma yemin ediom kocaman bi party vercem artik su okulu bi bitsinde hayirlisiyla yilan hikayesine Döndü vallah bende anlamadimkiBitmeyen okul yapmislaeegitim hayatimda girmedigim kadar sinava girdi esin tanistigimdn beri
adamdaki strese uzulmemek elde degill
Merak ettim kuzumHAHAHAAHA aynen ya sorma yemin ediom kocaman bi party vercem artik su okulu bi bitsinde hayirlisiyla yilan hikayesine Döndü vallah bende anlamadimki![]()
Aaa tulum sandım benYok kız elbise o geçen sene korseyle zor giriyodum içine pörklüyodum bellerden korsesiz çok iyi oldu bu sefer![]()