Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende iyim canim… Burda malesef hic bayram heycani yok Dogru Düzgün yaaaa türkiyede negüzel:) evet canim türkiyeden kuzenim gelmisti esiyle birlikde bol bol gezdik vallah… simdi esim yine sinav hazirliklarinda bende calisiyorum yani yilin en zor bir ayina girmis bulunduk:) sonrasinda tatil moduna girerim insallah:D
Bitmeyen okul yapmislae :D egitim hayatimda girmedigim kadar sinava girdi esin tanistigimdn beri :D adamdaki strese uzulmemek elde degill

Sismanlikta son düzlükteyimmmm her gittigim yerde tatli sarma yedim 6 gun sonra esim gidiyo o gidene kadr da yerim artik napim mecbur :D

Hoş geldin canım Nasılsın çok kilo almışsın ama burda verirsin nasıl iyice yerlestin mi akistin mı tr ye
Hosbuldum canim saol, evet sorma cook kilo aldim. Yani anlamadim nasil ciktim o kiloya😪 alistim alismasina da is hayati, ev vs. bunlara alisamadim. Sanirim rahata alismisim, zorlaniyorum Hersey birarada. Sen nasilsin, Yogada ilerledin mi ?

Bitmeyen okul yapmislae :KK70: egitim hayatimda girmedigim kadar sinava girdi esin tanistigimdn beri :KK70: adamdaki strese uzulmemek elde degill
HAHAHAAHA aynen ya sorma yemin ediom kocaman bi party vercem artik su okulu bi bitsinde hayirlisiyla yilan hikayesine Döndü vallah bende anlamadimki:D

Canım çok sıkkın kızlar. Sanırım sinirden bu kadar çok yedim. Kedim bugün eve bir geldik ağzında salya akıyor dili dışarı çıkmış ne yapcağımı şaşırdım. Sirkeli bezle silip, tıbbi naneyle sildim sonra da ağızına ilaç sürdüm. Veteriner şehir dışındaymış. Gitmediğim yer kalmadı ama hala yavruyu iyileştiremediler. Sinirlerim iyice bozuldu.

Back
X