Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Deniz mevsimi açıldı. Ben hala incelicem. Bu ay 30 day challenge programlarından bacak için olana yöneleyim bari. Teşekkür ederim canım :KK68:
yap mutlaka canim bende sürekli kafama koyuyorum yapi olarak hic sIki bi yapim yok yani bacak ve kollardan sorunluyum hani kötü durmuo ama kisa sort falan giyince böyle salanan bi görüntü oluo aslinda cok iyi bi sekilde sIKILAsabiliriz ama iste baslayip devamini getirmek gerekio, baslarsan bende baslim senle ya belki o sayede bende yaparim 3 dakikalik bi kol hareketi günde mesela yeterliymis bacak icinde 45 dakika yeter sanirim

yap mutlaka canim bende sürekli kafama koyuyorum yapi olarak hic sIki bi yapim yok yani bacak ve kollardan sorunluyum hani kötü durmuo ama kisa sort falan giyince böyle salanan bi görüntü oluo aslinda cok iyi bi sekilde sIKILAsabiliriz ama iste baslayip devamini getirmek gerekio, baslarsan bende baslim senle ya belki o sayede bende yaparim 3 dakikalik bi kol hareketi günde mesela yeterliymis bacak icinde 45 dakika yeter sanirim
45 dakika mı sanırım ben :ruh:

bir haftadir ayniyim yalniz herkes cok zayifladin diyor bir hafta sonrada regl olucam bide ondan ayni cikarim haftaya bilmyorum heegun yuruyorum yazdiklarimin disina cikmiyorum anlamadim 2.5 kilo verdim buraya gelmeden kaldim 73 kiloda
Bazen bizlerde sabit oluyoruz. Böyle durumda hemen yeni bir strateji yap sporunu, beslenme şeklini değiştir. Metabolizma hızın yavaşlamış olabilir birden yemeği kestiysen

kızlar yeni gelen arkadaşlarımız olursa yardımcı olur musunuz?
ben bugün iş yerinde çok yoğunum, yellow tatilde, htc nin de bebişi hasta
Tabiki ben girdikçe bakarım kolay gelsin bu arada bende haftaya izne ayrılmak istiyorum yine burada olacağım ama atama döneminde çok yoğun oluyoruz gece geç saatlere kadar çalışıyorum yarışmayı etkilemek istemiyorum

Merhabalar , aranıza katılmak istiyorummm:nazar:
Hoşgeldin cnm . Ilk sayfada üstte menü ve spor bildirimleri var hergün oraya en son yeme içmem bitince akşam menülerini yazıyorsun. Sporunu bıktırıyorsun . Her cuma öğlen 12 ye kadar en geç 2 ye kdr kilo bildirimi zorunlu . 2 hafta deneme süresince eksiksiz menü ve kilo bildirimi yapıp kilo kaybedebilirsen gunde en az 5 mesaj yazarsan kaptanlarımız listeye alıyorlar .
Kolay gelsin . Inşallah hep birlikte zayiflayacagzz

ben acaba hergun tartldigim icinmi kilo veremiyorum yada cok sıķıyim ondanmi
Hergun tartılırsan haftalık farkı göremezsin o da bi diyet sayılır bende bi ara hergün tartılmaya başladım kuru fasulye şişkinlik yapmış mesela 300 gr çok çıktım . Ertesi gün indi tekrar . Yani o zmn bunlari görüyorsun insanin kafası karışıyor . Gel sen sadece cumalari tartıl hem 2 kg nin bianda gittiğini görünce daha mutlu olursun öteki türlü çarşamba 800 gr cuma 400 gr daha gitse mesela çarşamba zaten 800 gr gittiğini bildiğin için çok şaşırmazsın ama tartılmamış olsan 1200 gramı bianda görmüş oluyorsun insan baya mutlu olur

Back
X