Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inş canım sen de iyi gidiyorsun boyun da uzun motive önemli bozxsak bile kaldığımız yerden devam edicez şimdi tam spor zamanı herkesi spora davet ediyorum fit günler bizi bekliyor hele ki 32 yaşıma az kaldı bu yaşları fit geçirmek istiyorum
30 bende canım. İlerde evlenme kararı alırsam. Transparan bir gelinlik giymek istiyorum. Deniz kenarında olan güneş batımına doğru zamanda.

Kızlar 31 dakika pump it up videosu yaptım. Birazdan denize gidicem bir saat yüzücem. Akşam parktaki spor aletlerini yapmayı düşünüyorum ya da yürüyüş. Canlanın biraz mesai saatlerinin bitimine az kaldı. Yarın dinç, fit ve incelmiş olarak güne başlamalıyız. Birinciliği kaptırmamalıyız. Rekor bizim takımdan olmalı.

Hadi mavilim spora başla artık 68'lere gel artık. Seni bekliyorum.
Çok istiyorum inşallah . Geldim spora . Sıcakta 15 dk salona yürüdüm piştim valla . Kulaklagimi evde unutmuşum . Müziksiz zir olucak ama yapacak birşey yok . Yuruyus bandından yazıyorum düşmeden kaçayım öptüm 😘😘🥰

Çok istiyorum inşallah . Geldim spora . Sıcakta 15 dk salona yürüdüm piştim valla . Kulaklagimi evde unutmuşum . Müziksiz zir olucak ama yapacak birşey yok . Yuruyus bandından yazıyorum düşmeden kaçayım öptüm 😘😘🥰
Tamam canım bolca yağ atmalar ben de denizden çıktım Islak elle telefona bakınca kuma düşürdüm

Yarın tarrtiya etkisi olur umarim . Baya çok spor yaptım. Bugün 2 saat temizlik . 15 dk salona yurudum 5 dk dolmusa 40 dkka tempolu yuruyus arada kosu 10 dk ayakta eliptik .15 dakikada makinalar ve dambilla kol sırt ve karin çalıştım eve gdiyorum

Naber kizlar ? Dogry duzgn giremedim 2 gundur dun misafirim vardi bugun oglusu aaglik ocagina goturdum hava cok sicsk elim kolum kalkmiyo valla

Eve bi geldim benim.bahcede kedi yanında serçe minicik.
Serçe kanadının altı yaralı . Suyun altına soktum baygınlık.geviriyor diye sonra kuruladım . Sekerli su içirip yarasına antiseptik bisey sürdüm pamukla . Öylece duruyor . Biraz uçurmaya çalıştım uçar gibi olup geri düşuyor. Ayaklari salmış gövde üstünde yatıyor ama çok zorlarsam yürüyor. Durumu hic iyi degil napsam.bilemedim 😓😓

Back
X