Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Suyu falan bol bol icti canim normalde de cok su icerdi baktim kilosunda da pek eksilme olmamis :dua:17.8 17.5 arasiydi 17.0 düşmüş aman aman bir kilo farki olmadi gecti gitti :dua:
Ay çok sevindim. Zaten küçücük vücudundaki değişimi fark ederken de korkar sürekli niye olduğunu anlatmak zor zor anne olmak çok zor.

Aynen beni mahvetti, bitirdi beni, hayattan soğuttu. Bir haftada sanki vücudum yağ kaplandı oturmaktan totom üç beden büyüdü gibi hissediyorum. :rolleyes:
Spora başladım ama hala oturasım yatasım geliyor.
Hava cok sicakk ondandir o yatma istegi bana da oluyor :KK53: bizde annemlerle yuruyuse basladik aksamlari yuruyoruz annem ve is yerinden bir tane arkadasi daha var
Gecen yuruyuste yokus olan bir yere goturdum alisik olmadiklari icin nefes nefese kaldilar anamin arkadasi olan kiz anneme ben sana dedim bunu almayalim diye diye dalga gecti :KK70::deli:ben az surunmedim bu yokuslarda aliskinim simdi de siz yuruyun dedim:KK70:

İyi akşamlarr. Kizlar sizin aileniz de benimki gibi mii? Diyette olduğumu biliyorlar. Sağolsunlar bu ara kızım hasta olduğu için de sık sık geliyolar. Ama anlatamıyorum derdimi. Sen şimdi bundan yemicem mi ondan yemicen mi demelerini de geçtim. Abim geldi iş çıkışı. Limon istemiştim yokmuş. Bi baktım elindeki poşete. Çiskek, çikolata, 2 tane yarım kiloluk meyveli yoğurt. Naptın diyorum, yoğurtları sana aldım diyo. :işsiz: e dedim çok şeker var yiyemem ki. Bunu şekerinden nolcak diyo. Yarın da doğum günüm tembihledim herkesi tek tek kullanıcam almayın pasta falan diye. Abim diyo babam gelcek adam pasta yemesin mi. Anneö diyo pastasız olmaz. Beni bi salın arkadaş seneye yicez işte. Sınamıyorum.:KK20::skandal:
Annem diyetteyim dediğim gün kahvaltiya sucuklu yumurta yapıp simit almıştı . Eltime kahvaltiya gittim bundan yemiyor musun bunuda mi yemiyorsun . Bir tane al vs vs .. kimseyi dinleme sen kendinden başka böyle iradem ne kuvvetli diye kendinle gurur duyarsın hem 😊😊

Bunlar tombiş seviyordur belki. Taşlardan keyiflerini almış aklı başında uzaylılarmış. :rolleyes:
:KK70: teksasa gitsinsinler o zaman dr.now hepsini tas yapmadan once
ay bir tane kiz vardi zayiflamis nasil guzel olmus dur resmini atam
2019-06-29_13.51.26.webp

Kızlar spor yaptıkça artıyor benim kilo 78.7 cıktı 😁😁😁 fittirmaya az kaldı
Manti cigkofte yersen fazla cikar canim tabi sporda odem yapabilir ama bu aralar fazlalastirdin sanki kacamak olayini
Kilo aldirmaz bu kadari ama istedigin gibi verdirmez de su tutar onu atarsin daha az eksiye geçersin yavaslatir seni

Merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum hamilelikte 18 kilo alarak 60 ile basladigim hamileligimde 78 ile doguma girdim. Yediklerime dikkat ederek su an 65 kiloya kadar geldim. Eski kiyafetlerim henuz olmuyor oncelikli hedefim 60 kiloya inmek. Bunun 4 kilosunu diyetisyen esliginde verdim cok guzel gidiyordum ama sehir degisikligi sebebiyle birakmak zorunda kaldim. Yani ben diyetisyenle yiyerek kilo verilebilecegini ogrendim. Devam etmek isterdim patir patir gidiyordu kilolar:) neyse birakmak zorunda kaldim ama kendim devam edicem insallah. Diyetisyene giderken onda olan tarti vucudumdaki suyu odemi olcuyordu ve orda vucudumun cok susuz kaldigini gordum. Gunde en 3 litre su icme hedefi koydum. Umarim araniza alirsiniz @htc71’e daveti icin tesekkur ederim.

Manti cigkofte yersen fazla cikar canim tabi sporda odem yapabilir ama bu aralar fazlalastirdin sanki kacamak olayini
Kilo aldirmaz bu kadari ama istedigin gibi verdirmez de su tutar onu atarsin daha az eksiye geçersin yavaslatir seni
Bundan sonra kaçamak hiç yapmiycm hırs yaptım bianda inecek kilolar ins

Merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum hamilelikte 18 kilo alarak 60 ile basladigim hamileligimde 78 ile doguma girdim. Yediklerime dikkat ederek su an 65 kiloya kadar geldim. Eski kiyafetlerim henuz olmuyor oncelikli hedefim 60 kiloya inmek. Bunun 4 kilosunu diyetisyen esliginde verdim cok guzel gidiyordum ama sehir degisikligi sebebiyle birakmak zorunda kaldim. Yani ben diyetisyenle yiyerek kilo verilebilecegini ogrendim. Devam etmek isterdim patir patir gidiyordu kilolar:) neyse birakmak zorunda kaldim ama kendim devam edicem insallah. Diyetisyene giderken onda olan tarti vucudumdaki suyu odemi olcuyordu ve orda vucudumun cok susuz kaldigini gordum. Gunde en 3 litre su icme hedefi koydum. Umarim araniza alirsiniz @htc71’e daveti icin tesekkur ederim.
1.sayfada kurallarimiz var kabul edersen senide aramizda gormek isteriz canim :KK36:

Kizlar bu arada evde yapabilecegim bir spor onerebilir misiniz? Her gun yarim saat 45 dk spor yapmak istiyorum sanirim 1 saat yapamam zumba ya da leslie yapan var mi sikilmadan yapmak istiyorum.
Fittness blender in cardio videoları internetten bak cnm.dolu videosu var yavaş yavaş arttirrsn ben oonunkileei yaptım çok Gzl terletiyor çok zor ve alışıyorsun kilo verdiriyor. Zorluk derecesini kendin ayarlayabiliyorsun ona gore videolar var

Fittness blender in cardio videoları internetten bak cnm.dolu videosu var yavaş yavaş arttirrsn ben oonunkileei yaptım çok Gzl terletiyor çok zor ve alışıyorsun kilo verdiriyor. Zorluk derecesini kendin ayarlayabiliyorsun ona gore videolar var
Bakayim canim tesekkur ederim aslinda yuruyus imkanim var ama hava cok sicak cikamiyorum o yuzden evde yapmak istedim tavsiyelere acigim. ☺️Memnun oldum bu arada.

Bakayim canim tesekkur ederim aslinda yuruyus imkanim var ama hava cok sicak cikamiyorum o yuzden evde yapmak istedim tavsiyelere acigim. ☺Memnun oldum bu arada.
Bende cnm . Hosgeldin 😊aynen havalar çok sıcak . Bnde açık havada yürüyordum spor salonuna yazıldım orda bile zor oluyor cok sicak . Ins zayıflayacağız ne kdr spor yapmak sicakta zor olsada gidecek o kilolar gitmeli.

Annem diyetteyim dediğim gün kahvaltiya sucuklu yumurta yapıp simit almıştı . Eltime kahvaltiya gittim bundan yemiyor musun bunuda mi yemiyorsun . Bir tane al vs vs .. kimseyi dinleme sen kendinden başka böyle iradem ne kuvvetli diye kendinle gurur duyarsın hem 😊😊
Evet kesinlikle. Her yerde karşıma çıkcak zaten zararlı yiyecekler. Hayır demeyi, irademi korumayı öğrenmem lazımm. :KK47:

Hoş geldinn. Kilon az kalmış. Kalanı da sağlıklı bir şekilde verirsin inşallahh. Kendini ve vücudunu da tanıyosun ne istediğini biliyorsunn. Burda da bolca motivasyon var. Gitsin fazlalıklarrr. :KK49: ayrıca çok imrendim nazarım değmesin maşallah. Ben hamile kaldığım kiloya hemen inmiştim ama sonrasında da doğum kilomun üstüne çıktım. Artık ne yediysem:skandal:

Kizlar bu arada evde yapabilecegim bir spor onerebilir misiniz? Her gun yarim saat 45 dk spor yapmak istiyorum sanirim 1 saat yapamam zumba ya da leslie yapan var mi sikilmadan yapmak istiyorum.
Ben leslie yapıyorum. Her gün en az 45 dk. Bence faydasını da görüyorum. :KK49:

biraz detay verir misin bir haftalık diyetle ilgili
İlk 1 hafta aşağıdaki gibi. 2. hafta ve 3. hafta diyeti farklı.
7.30 kahvaltı: 3 farklı renkli meyve+1 küçük su bardağı yoğurt/süt

9.30 ara: 1 dilim esmer ekmek+1 dilim peynir + domates-salatalık

12.00-12.30 Öğle: İstediğiniz kadar haşlanmış/közlenmiş sebze(1tatlı kaşığı zeytinyağı) veya az yağlı mantar sote+2-3 kaşık yoğurt

15.00-15.30 ara: 1 meyve+2 ceviz + yeşil çay

18.30-19.00 Akşam: 1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği+1 dilim ekmek + yağsız salata+3 kaşık yoğurt
VEYA
Doyana kadar balık/tavuk göğsü + yağsız salata+1 dilim ekmek
VEYA
4-5 kaşık kurubaklagil (fasulye/nohut/barbunya/mercimek)+salata+1 dilim ekmek

21.00-21.30 gece:1 meyve+1 fincan yeşil çay +2 kaşık yoğurt
Haftada 3-4 defa yarım saat-1 saat tempolu aktivite

Back
X