Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2015 tarihli resimdekinin bacağına baktıkça sanki yağlar vıcık vıcık gibi geldi bana
Canım yağları bilmiyorum ama bacakları resmen 2kat daha kalın olmuş kesinlikle bacaklarının eski hali daha güzel yani ben de bacak basen bölgesi kalinlasmasin diye korkudan hiç sguat yapmiyorum yani resmen bas3nleri 2kat büyümüş kadının popo da aşırı büyümüş bunlar çirkin tabi yani yazdığım gibi aslında sguat ile daha güzel daha seksi hale gelenler var böyle çirkin diil hepsi ama gene de sguat sonuçlarının hepsi bana hepsi fazla abartılı rahatsız edici derece basen çıkartmış olarak geliyor dedim gibi sıfır bas3n küçük kilolular için biraz daha s3ksi popoya sahip olmaları için güzel hareket yoksa zaten popomuz varken yaparsak böyle dev popo oluruz 🤣

Sakin ol kasma kendini. Dolar 45 dakika.
Çok sinirliyim Ya sinirden ağlıyorum şuan .
Sabah 10 da bir hslanmis yumurta ile 1 dilim ekmek yedim onla duruyorum aşırı karnım acikti. Dışarda da sırf zararlı diye yemedim .evde ypcktim kapıda kaldım . Bütün günüm bomboş bekleyerek geçti . 3 saat bankada
1 saatte kapıda . Spora gidecek enerjim kalmadı hevesim kalmadı . Bi dinlenir giderim diyirdum daha akşam yemeği yapilck bi tin iş . Elim kolum bağlı kapıda bekliyorum off

Çok sinirliyim Ya sinirden ağlıyorum şuan .
Sabah 10 da bir hslanmis yumurta ile 1 dilim ekmek yedim onla duruyorum aşırı karnım acikti. Dışarda da sırf zararlı diye yemedim .evde ypcktim kapıda kaldım . Bütün günüm bomboş bekleyerek geçti . 3 saat bankada
1 saatte kapıda . Spora gidecek enerjim kalmadı hevesim kalmadı . Bi dinlenir giderim diyirdum daha akşam yemeği yapilck bi tin iş . Elim kolum bağlı kapıda bekliyorum off
Sen güçlü iradeli bir insansın topla kendini. Senin gibi başarılı bir kadın. O uyuşuk eşin niye hala gelmedi acaba ona kızdım şuan.

:KK31: Dikkat dikkat
spor eklenen puanlar düzenlemeler:

Lisle 5k normal lisle ile aynı puan yani =3puan
Daslar(oryantel,hip-hop,roman,tempolu olan latin dansları vb. ) = 3.5 puan
Pump it =4puan
Tae bo= 3puan
Aerobik= 2.5 puan

Alıntı
Oley yuppi olalala
:KK73: :KK68: :KK200::KK15::KK71:
Teşekkür ederiz, sizleri seviyoruz.

zumba yapan kızlar bana video önerin dün yaptım ama kısa kısa videolardı hep bölük bölük oldu
ben şöyle başlasın yarım saat felan yapıyım istiyorum yok mu öle
:KK64:
Bende bi ara zımbala sarmıştım uzun hideo bulamiyinca lesliye döndüm :KK19:

:KK31: Dikkat dikkat
spor eklenen puanlar düzenlemeler:

Lisle 5k normal lisle ile aynı puan yani =3puan
Daslar(oryantel,hip-hop,roman,tempolu olan latin dansları vb. ) = 3.5 puan
Pump it =4puan
Tae bo= 3puan
Aerobik= 2.5 puan

Alıntı
Enem benim 5k leslim normale dönmüş :confused::bicak:

Ben unutmuşum kendimi tanıtmayı bilmeyen arkadaşlar içün :KK22:
28 yaşındayım 2 çocuk anasıyım oğlum 10 kızım 1.5 yaşında. 🤗doğum sonrası kalan kiloları ilk 4 ayda verdim hamile kaldığımda 88 kiloydum :ıslık:103 ile doğum yaptım.:rolleyes:ilk hedef 65 sonrası gelicek InsaAllah:KK59:

kızlar poponun bu kadar büyümesi bacakların kalınlığı squatla olmaz kolay değil o kadar ben squatın o poponun altındaki yağları yakıp şekillendirdiğine inanıyorum ben yapıcam

Harika ya 😍 5li rakamlara geçmeye sadece birkaç yüz gramcık mı kaldı yani :rolleyes: cuma ya 59lar yazılacak hanene kesin :rolleyes: hep diyorum dans kadar hızlı kilo verdiren hiçbirşey yok ❤😍 senide listeye ekliyelim canm zaten hergün dans yapıyormuşsun
Ay insallahhhh :rolleyes: o ben degilim ki Buki_89 Buki_89 sanirim:D

Back
X