- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #319.481
Olabilir vallaBugün bütün şanssızlıklar seninle dün birisi seni kıskandı mı ne yaptı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir vallaBugün bütün şanssızlıklar seninle dün birisi seni kıskandı mı ne yaptı
Hepsi bir arada ama karnında şuan çok sancı var inşllah gelir aşırıda stresliydim bugün çocuğa bile zor ilgilendim stres,bıkkınlık,halsizlik hepsi vardıGüneş tutulması varmış kızlar regl gecikmesi stres bıkkınlık stres depresyon modunda olabilirsiniz bol bol derin nefes alıp verin
Tutulma tutulmanın etkisi en çok aslan burcu etkilenecek diye hatırlıyorum ama sen ikizlerdin yükselen mi acaba devreye girdi.Olabilir valla
Bnm yükselen akrepTutulma tutulmanın etkisi en çok aslan burcu etkilenecek diye hatırlıyorum ama sen ikizlerdin yükselen mi acaba devreye girdi.
Etkisi devam edecekmiş dahaHepsi bir arada ama karnında şuan çok sancı var inşllah gelir aşırıda stresliydim bugün çocuğa bile zor ilgilendim stres,bıkkınlık,halsizlik hepsi vardıdemek ondanmış ooff derin derin nefes alarak uyumaya çalışıcam
![]()
kaldırmadan erimez bu totolarAyyy olur geliyum bende boslamistim zatenLeslie yaparım en azından iyice saldik totoyu
günaydın canım bu ay benimde öle oldu bi gitti bi geldi 10 günden fazla sürdü benimdeGünaydın kızlar ❤erkenden asker gibi kalktık yinedun regl oldum diye sevindim bugün tık yok vazgeçti gelmekten heralde
![]()
Amanın yandım desene canımgünaydın canım bu ay benimde öle oldu bi gitti bi geldi 10 günden fazla sürdü benimde
güneş tutulması etkisi diyollar![]()
kızlar dün maaile zumba yaptık (eşim ve kızım ayrı telden çalsalarda) ve çook eğlendik her akşam yapalım dedik (ben eriyecem ama zaten zayıf olan kızım ne yapar artık bilmiyorum) , gel gelelim sabah resmen yataktan kazıyarak kaldırıldım bi insanın her yeri ağrır mı valla ağrıyomuş
ne kadar hamsam artık düşünün
Ya ben onu hep 3 4 dk seklinde buldum varmı daha uzunuukaldırmadan erimez bu totolar![]()
zumba yap zumba hem müthiş eğlenceli hemde sırılsıklam yapıyor insanı
etkisi sadece şişlik olsa iyi ben önüme gelene çattım bu süredeAmanın yandım desene canımolsa bitse bi an önce karnım taş gibi ya
![]()
dün sordum bende kızlara ama şöyle yaptımYa ben onu hep 3 4 dk seklinde buldum varmı daha uzunuu
Çatacak kimse yokki etrafimdaetkisi sadece şişlik olsa iyi ben önüme gelene çattım bu sürede![]()
leslidendir canım o direk ayak çalıştırıyor![]()
oh şahane benimde ayaklarım çok ağrıyor sabahları