Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Güneş tutulması varmış kızlar regl gecikmesi stres bıkkınlık stres depresyon modunda olabilirsiniz bol bol derin nefes alıp verin
Hepsi bir arada ama karnında şuan çok sancı var inşllah gelir aşırıda stresliydim bugün çocuğa bile zor ilgilendim stres,bıkkınlık,halsizlik hepsi vardı :( demek ondanmış ooff derin derin nefes alarak uyumaya çalışıcam :uykucu:

Kızlar bu akşam babamla bir çıktık yürüyüşe eve döndüğümüze şükrediyorum. Tırmancak dağ olsa oraya çıkıcaz. Bir buçuk saat hızlı tempoda yürüyüş yaptık.
225 puan
Gene uykum kaçtı. Bisiklet yaparsam onu da ekleriz.
Bu arada blonde ambition blonde ambition üm 302 olması lazım benim puanım. Ben yanlış yazmıştım düzelttim sanıyordum. Şimdi okudum akşam yazılanları yeni fark ettim. Ama 50 puanlık egzersiz yaparım ben şimdi bisiklette. :KK71: :KK70:

Hepsi bir arada ama karnında şuan çok sancı var inşllah gelir aşırıda stresliydim bugün çocuğa bile zor ilgilendim stres,bıkkınlık,halsizlik hepsi vardı :( demek ondanmış ooff derin derin nefes alarak uyumaya çalışıcam :uykucu:
Etkisi devam edecekmiş daha

kızlar dün maaile zumba yaptık (eşim ve kızım ayrı telden çalsalarda) ve çook eğlendik her akşam yapalım dedik (ben eriyecem ama zaten zayıf olan kızım ne yapar artık bilmiyorum :olamaz:) , gel gelelim sabah resmen yataktan kazıyarak kaldırıldım bi insanın her yeri ağrır mı valla ağrıyomuş :KK70: ne kadar hamsam artık düşünün

Günaydın kızlar ❤erkenden asker gibi kalktık yine 🤦‍♀️dun regl oldum diye sevindim bugün tık yok vazgeçti gelmekten heralde 🤪
günaydın canım bu ay benimde öle oldu bi gitti bi geldi 10 günden fazla sürdü benimde
güneş tutulması etkisi diyollar:KK48:

kızlar dün maaile zumba yaptık (eşim ve kızım ayrı telden çalsalarda) ve çook eğlendik her akşam yapalım dedik (ben eriyecem ama zaten zayıf olan kızım ne yapar artık bilmiyorum :olamaz:) , gel gelelim sabah resmen yataktan kazıyarak kaldırıldım bi insanın her yeri ağrır mı valla ağrıyomuş :KK70: ne kadar hamsam artık düşünün
:KK49: :KK49: oh şahane benimde ayaklarım çok ağrıyor sabahları

Ya ben onu hep 3 4 dk seklinde buldum varmı daha uzunuu
dün sordum bende kızlara ama şöyle yaptım
zumba party diye arattım meşhur sitede:KK48: play list oluyor ya orda 50+ şeklinde ona girdim sırayla 3er 5er dakikalık videolar geldi o şekilde yaptım ama bulursam uzun versiyonunu indirecem bugün

Back
X