Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kart minnaklar bir yerden tanıdık geldi şu hep kart kalanlar vardı dimi :KK70: :KK70:
tam katılım gösteremem ama oldğu kadar .
spor yok fakat sen 500 kalorilik videoyu yptın ya bir heves geldi belki akşam 20 dk kadar yaparım.
sen hangi listeyi yapıyorsun bu arada
kart olana kadar istediği kiloya inemeyenler demek istemiştim :KK70:
yap canım yapabildiğin kadar yaparsın
ben bir öğün sebze bir öğün et olan listeyi yapıyorum bu hafta da canım (light peynirim bitsin diğer listeye geçerim:KK48:)

Erken mi cikiosun evden , ben de 6 da kalkiyorum, bucukta yuzmeye basliyorum 7:45 gibi did hazirlanma fln bitmis oluyor gerci kostur kostur oluo biraz ama
evet canım 6.30-7.00 arası evden çıkıyorum işe erken başlayıp akşam erken çıkıyorum, çalışma saatlerimiz esnek istersen geç gidip geç te çıkabiliyosun sana kalmış

kart olana kadar istediği kiloya inemeyenler demek istemiştim :KK70:
yap canım yapabildiğin kadar yaparsın
ben bir öğün sebze bir öğün et olan listeyi yapıyorum bu hafta da canım (light peynirim bitsin diğer listeye geçerim:KK48:)
:D :D
ben kendimi kart hissediyorum ya mümkünse daha çok kart olmayayım :D
bende onu yapıyorum ama tavuğu haftada 1 e indirdim . nohutlu salatayı yaptın mı ? bugün onu yapacam ama dere otu ve tavuk koymayacam . sebze yemeği bulamıyorum ya yapacak . ıspanakta yok sanırım bu mevsimde

:KK70: :KK70:
ben kendimi kart hissediyorum ya mümkünse daha çok kart olmayayım :KK70:
bende onu yapıyorum ama tavuğu haftada 1 e indirdim . nohutlu salatayı yaptın mı ? bugün onu yapacam ama dere otu ve tavuk koymayacam . sebze yemeği bulamıyorum ya yapacak . ıspanakta yok sanırım bu mevsimde
taş gibisin taş ne kartı kız :KK30:
nohutlu salatayı yapmadım cuma günü yapmayı düşünüyorum bende, sen nasıl yaptın 3 kaşık nohutumu haşladın yoksa konserve mi kullanacaksın
sebze yemeği olarakta biliyosun aram yok onlarla o nedenle ya kabak yedim yada közlenmiş biber yoğurt yedim, yazın yemek yemek istemiyorum zaten

taş gibisin taş ne kartı kız :KK30:
nohutlu salatayı yapmadım cuma günü yapmayı düşünüyorum bende, sen nasıl yaptın 3 kaşık nohutumu haşladın yoksa konserve mi kullanacaksın
sebze yemeği olarakta biliyosun aram yok onlarla o nedenle ya kabak yedim yada közlenmiş biber yoğurt yedim, yazın yemek yemek istemiyorum zaten
sağol canım güzel bakan gözlerin :KK200:
1 kilo nohut alır haşlar difrize atarım ara ara kullanırım canım. kolaylık oluyor yoğurt çorbsının içine de atarım bazen. sebzeyi severim de fasulye geçen yedim . patlıcanda öyle kabağı dün yedim. daha havuçlu kabak yapacam. mantar sebzeye geçiyor mu .
köz biberi yesem doymam diye korkuyorum :D

blonde ambition blonde ambition canım ya şu spor hareketlerinde bölgesel hareketlerin puanını unuttum ben nasıldı
Bölgesel dk sı 1puan canım aletli ise dambıl,direnç lastiği veya çemberi vs. Ozaman dk 2puan
Kızlar bu akşam babamla bir çıktık yürüyüşe eve döndüğümüze şükrediyorum. Tırmancak dağ olsa oraya çıkıcaz. Bir buçuk saat hızlı tempoda yürüyüş yaptık.
225 puan
Gene uykum kaçtı. Bisiklet yaparsam onu da ekleriz.
Bu arada blonde ambition blonde ambition üm 302 olması lazım benim puanım. Ben yanlış yazmıştım düzelttim sanıyordum. Şimdi okudum akşam yazılanları yeni fark ettim. Ama 50 puanlık egzersiz yaparım ben şimdi bisiklette. :KK71: :KK70:
Harikasınız canım 😍 babana da hayranım hep yazı Cam unutuyorum muhteşem ilgili harika bir baban var çok şanslısın tanımadan sevdim valla ellerinden yanaklarından öpüyorum baba gibi baba ❤
Gece gece delirdim . Trabzon halay açıp kendi kendime halay çekip :KK48: :KK48: :KK48: erik dali anlarından çıktım 😁😁😁 gece gece 15 dakikada dans ettim yuruyuste yaptık gece eşimle 20 dkka . Yarın ekliyim onlarida spor puanına blonde ambition blonde ambition
Süper iyi yapmışsın ;) kızlar melisa- melisa- ucukgenclik ucukgenclik ve mavi canm siz son listeden alıntı yapıp puan eklemeyi biliyorsunuz dimi kızlar puanlarınızı eklerseniz sevinirim ❤

kızı niye ifşa ediyosun
:KK70::KK70:
🤣🤣🤣🤣no problem cnm
iyiyim bende aynı şişko ben olarak burdayım :KK70: :KK70: diyetisyene gidiyorsun sanırım nasıl giiyor
Yok deme öyle ..🤦‍♀️bi ara ara verdim 3 ay kadar tekrar başladım o arada 4 .5 kilo kadar vermiş olarak gittim 🤭cuma günü k9ntrol var bakalım inş.70 in altına dusmusumdur öyle ümit ediyorum 🤲

sağol canım güzel bakan gözlerin :KK200:
1 kilo nohut alır haşlar difrize atarım ara ara kullanırım canım. kolaylık oluyor yoğurt çorbsının içine de atarım bazen. sebzeyi severim de fasulye geçen yedim . patlıcanda öyle kabağı dün yedim. daha havuçlu kabak yapacam. mantar sebzeye geçiyor mu .
köz biberi yesem doymam diye korkuyorum :KK70:
yok kız niye doymayasın ben kaç gündür yiyorum hiç acıkmadım:KK48:
aynen bende fazla haşlayıp atıyım bari kalanını
aslında o tarifi çok beğendim ben normalde misafire bile yapılır ara soğuk olarak:rolleyes:

günaydın kızlar
@htc71 tugbaFB tugbaFB blonde ambition blonde ambition esnek kurallar ile aday listesine alır mısınız beni de zaman buldukça menü paylaşırım.
spor listeside varmış ama yoga yapıyorum size yetişemem o konuda :)
dün tartıldığımda 68,10 çıkmıştım
Yaaaaa çookkk sevindim 😍❤❤❤❤❤❤❤
Bu arada tubi ile aynı kilosunuz :sus: oda 68mi 67mi öle bişi 🤣 beni yakalıycam derken seni yakalamış

:KK70: :KK70:
ben kendimi kart hissediyorum ya mümkünse daha çok kart olmayayım :KK70:
Çıtırsın daha zayıfla tam çıtır olursun sen ❤
Tavuk et kısmına katıyorum hatta hep diyorum hangi diyeti yada yöntemi uygularsam uygulaym mümkün oldukça akdeniz ağırlıklı menüler tercih ediyorum et gerçekten erken yaşlanma sebebi sadece dış olarak diil iç organlarıda çok yorup erken yaşlandryor haftada 1-2 yi geçmemek bol sebze,meyve ve sadece z.yağ gibi sağlıklı yağlar tüketirsek tüm vücudumuza fayda ama cildi direk inanılmaz güzelleştiriyor bu tarz beslemeler canım çok iyi yapmışsın 👌

**01-07 temmuz spor listesi**
ucukgenclik ucukgenclik =352+
B Baharyagmuru35 = 270+296
melisa- melisa- =
orkide1453 orkide1453 =150
blonde ambition blonde ambition = 475+
tugbaFB tugbaFB =330+275
Silent Scream Silent Scream = 135+135
A antiaging =120+
@cakilinannesi =270+270
D dugi =330
Verano_porteno Verano_porteno =0+180
Buki_89 Buki_89 = 315+420
D Dlrykc =

1.SAYFA YA SPOR DUZENLEMESI YAPILMISTIR ! HERKES HESAPLAYIP BILDIRSIN LUTFEN !
D Dlrykc ? melisa- melisa- ? Spor yaptnz diye biliyorum kızlar puanları unutmayın

blonde ambition blonde ambition

Dünkü puana ekleme yapıyım 368.5
15 dk dans 52,5 puan
20 dk normal hız yürüyüş 20 dakka
296 + 72,5 = 368,5

Back
X