Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

55den itibaren kendimi iyi hissediyorum aslında. Bakalim 50ye bi varayım da. :KK45: annemle babam da mayamdan çaldılar heralde :işsiz::-)
50 kilo iyi olur bence de canım bende 1.62yim 57 istiyorum ama 58-59 da iyi olur ama 57de tam istediğim gibi olurum ona varana kadar durmıycam👌 sende de 1.50 ye 50 çok güzel olur bence ❤

50 kilo iyi olur bence de canım bende 1.62yim 57 istiyorum ama 58-59 da iyi olur ama 57de tam istediğim gibi olurum ona varana kadar durmıycam👌 sende de 1.50 ye 50 çok güzel olur bence ❤
Düşündükçe heyecanlanıyorum. İnsan gerçekten kendini mutlu hissettiği kiloda olmalı. :KK36: :KK36:

yellow düşününce çok az kaldı ama gitmeyince de gitmiyor işte

Canım büyük şok la takip deyim valla hem şaşkınım hem de hayran kaldım ❤👌👏👏👏👏
böyle giderse hızla bizi yakalarsın dicem ama 🤣🤣🤣 yarıştıklarımızın hepsi mezun oldu @htc71 de melisa- melisa- da gitti sıra bende ama ben boydan dolayı onlar gibi 61-62 de mezun olamıyorum yoksa haftaya bende gidecektim :KK70: dua et kısayım daha burdayım ama benle aynı kilolarda kapışan kimsede kalmadı yaaa 🤣🤣🤣 bende @orkideyi yakalamaya çalışaym onla kapışaym bari sizde ucukgenclik ucukgenclik ile hala beni yakalamaya çalışın :KK70: heyy heeyy açık ara yaptm size 🤣🤣🤣
Yazıklar olsun bana bir ara yakın kilolardaydık. Kim fazla verecek diyorduk. Şimdi koşmamda yetmiyor. Işınlanmayı bulmam lazım. :KK70:

hadi antalyayı ucuz atlattın ama bodrumda öle olmaz:KK70: bodrum tatilinden çok umutluyum o ara geçtim geçtim:KK48:
ama sana yetişmeden önce basit bi işim var oda SchonerDuft SchonerDuft i sollamak :KK70::KK70: gelirken yolda ucukgenclik ucukgenclik ile denk bile gelmeyiz belki benim bu ara ivmem hep eksi onun belli olmuyor malum (1 gecede 1 kilo alabiliyor):KK70:
1 gecede 1 kilo 2 gecede 2 kilo vereyim de görün siz :63::rapci:

melisa- melisa- 😍 şimdi baktım çok güzel yaaaaaaaaaa çok kıskandım 🙈 çok güzelsin💖💖💖💖💖💖
O nasıl beldir :nazar: karnında dümdüz olmuş belde incecik tam benim istediğim gibi darısı başıma :nazar:fiziğin çok güzel canım ya maşallah pembe balık elbise harika olmuş💗😍😍🤩🤩🤩🤩
Aynen herkesin gözüne gözüne sokacak zayifliğini 😂 ee kiz haketti valla 😍

Hafta sonu eşim yok o nedenle senin hayaller suya düştü
:KK70: :KK70:
hafta sonu birden düşüyümde gör sen
:rapci::rapci:
tüh neyse kızını avmde gezdir dondruma ısmarla kendinize öncesinde güzel b,r durum yanına kola iç :D

Canm SchonerDuft SchonerDuft tugbaFB tugbaFB @kaptinn ve ben uzun diiliz merak etme :KK70: uzunları da şuara mezun ettik ve ediyoruz zaten :KK70: yakında kısalar biz bize kalıcaz 🤣
ay ben 1,61 im 1 cm uzadım :D :D eczaneye gidince tekrar boyumu ölçtürecem :D belki 1,62 falan çıkarım :D
hadi antalyayı ucuz atlattın ama bodrumda öle olmaz:KK70: bodrum tatilinden çok umutluyum o ara geçtim geçtim:KK48:
ama sana yetişmeden önce basit bi işim var oda SchonerDuft SchonerDuft i sollamak :KK70::KK70: gelirken yolda ucukgenclik ucukgenclik ile denk bile gelmeyiz belki benim bu ara ivmem hep eksi onun belli olmuyor malum (1 gecede 1 kilo alabiliyor):KK70:
:lülülü::lülülü:
sollayamazsın ki gram kaçamak yapmıyorum nsıl sollyacaksın de bkalım :D

Aayy evet buzz gibi suyu manavgatn harika idi ❤ şelalere de gittik gormussundur zatn de kurşunlu ya bayıldım mağaradan yürümesi ürpertici idi yerlde cok kaygan di heyacanla yurudum şelaleye çıkana kadar ama çok güzeldi 👌 düden de harika ya düdenin fotoları bile kartpostal gibi 👌 side de Alanya kalesi,klopatra plajı,damlataş mağrası hepsi çok güzeldi ya Türkiye gerçekten çok güzel ❤ doğu türü da harika görülecek yerler var ama sîcakta zor olmaz mı onu bilemedim karadeniz de çok güzel yaaa ❤ hep gezsek keşke 😊 bizde tam 3hafta sonra yani 24temmuz da tekrar bodruma gitcez her yıl vazgeçilmezimiz ✌ orda iken planım dondurma dışında sıfır tatlı, sıfır yada çok çok nadir alkol eğer öyle yaparsam bukez gene ayni yüzme ,gezme +sporlar+danslar la kesin eksi olarak dönerim❤
gördüm görmem mi :KK200:
sideyi restarontları yıkıldıktan sonra görmedim eski hareketliliği kalmış mı bilmiyorum . gidersek mnagata bu sefer bizde çok gezeriz diye düşünüyorum . kısıtlı zamanlarda gittim hep. tatil zamanımız belli değil daha belki yrın belli olur

melisa- melisa- 😍 şimdi baktım çok güzel yaaaaaaaaaa çok kıskandım 🙈 çok güzelsin💖💖💖💖💖💖
O nasıl beldir :nazar: karnında dümdüz olmuş belde incecik tam benim istediğim gibi darısı başıma :nazar:fiziğin çok güzel canım ya maşallah pembe balık elbise harika olmuş💗😍😍🤩🤩🤩🤩
nerde gördün ben de görmek istiyorum

tüh neyse kızını avmde gezdir dondruma ısmarla kendinize öncesinde güzel b,r durum yanına kola iç :KK70:

ay ben 1,61 im 1 cm uzadım :KK70: :KK70: eczaneye gidince tekrar boyumu ölçtürecem :KK70: belki 1,62 falan çıkarım :KK70:

:lülülü::lülülü:
sollayamazsın ki gram kaçamak yapmıyorum nsıl sollyacaksın de bkalım :KK70:

gördüm görmem mi :KK200:
sideyi restarontları yıkıldıktan sonra görmedim eski hareketliliği kalmış mı bilmiyorum . gidersek mnagata bu sefer bizde çok gezeriz diye düşünüyorum . kısıtlı zamanlarda gittim hep. tatil zamanımız belli değil daha belki yrın belli olur
Ben kizima hep aliyorum dondurma ama ben yemiyorum 😂 ayrica disarida ona ev yemeklerinden aldigim icin kendime de öyle alirim mecbur 😊 ama esim olsa dedigini yapardim belki 😂
Canim benim metom senin metonu döver bi kere 🤣 ayrica ben deli spor yapiyorum güneşe selam verip öle kalmiyorum 😂😂 o nedenle benim daha hizli vermem normal yani 😘😘

Termosifon vardı evde fazlalık aşağı bodrum kata taşıdım dar merdivenli bi yoldan taşıdım.bahcede başka yolu yok elim.cizildi düşüyordum az kala . 50 60 kilo var kaslarım titriyor valla . Baya ağır geldi bi de tamamen alttan kaldırıp merdiven inince. Az kala termosifonla bir yere cakiliyordum 😁

Back
X