- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #320.101
kızlar
tugbaFB
in dedesi vefat etmiş bilginiz olsun memlekete gidiyor şimdi otogarda kendisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen nerelerdesin bakalım özledim seniSeninde tatli kiz![]()
Noldu cnm neddenkiSormayın kuzucum sağol girmek istemiyorum listeye
Bende seni kuzumsen nerelerdesin bakalım özledim seni
Yaa Allah rahmet eylesin sabırlar versinkızlartugbaFB in dedesi vefat etmiş bilginiz olsun memlekete gidiyor şimdi otogarda kendisi
kuzum soruyorum bende diğer kptanlara girmek istemiyorum deyince direk sildim seniYok canım sorma sağol girmek istemiyorum
evet o durumu toparladınız mı ?Bende seni kuzumbiliyorsun biraz sıkıntılar oldu geldik bir sure onun etkisi devam etti son iki gundurde disardaydim
Sen nasilsin
Bu arada aday listesine geldingordum seni
Kusura canım yeni gördüm. Kaptanımızla beraber öyle belirledik. Dün fotoğraflarımı göndermiştim. Bendeki fazlalık bacak olduğu için böyle olması mantıklı geldi. Geç cvp verdiğim için üzgünüm.hedef kilon 63 olcak değil mi uçuk
Teşekkürlerrr
Iyi canim simdilik bakalim sonra ne olur bilmemevet o durumu toparladınız mı ?
denşze gitmişsiniz okudum. su güzelmiydi. evet gieyim dedim 4 liste var elimde onlara uyuyorum inşallah devamı da gelir
Senin olculer baya iyiymiskizlar bende ölüclerimi yazayim bi ay öncesine ayit belki simdi az daha incelmisimdir
gögus 87
bel 69
basen 96
alt göbek 81
üst bacak 52
üst kol 28
bu aksam bi tekrar ölcerim elim degerse simdi baya spor yapiyorumya belki incelmeler olmustur kol ve bacaklarimda![]()