Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kuzum ee nasıl oldu bu 🤔
Çok oldum ben de. Bi şişlik hissediyorum ama bu kadarını beklemiyordum. Menüye yazdığımdanbir lokma farklı bir şey yemedim. C.tesi spor yapmadım. Cuma ve pazar 45dk leslie yaptım sadece. Ama tuzu çok tükettim ondan mı acaba bilemiyorum. :(

Çok oldum ben de. Bi şişlik hissediyorum ama bu kadarını beklemiyordum. Menüye yazdığımdanbir lokma farklı bir şey yemedim. C.tesi spor yapmadım. Cuma ve pazar 45dk leslie yaptım sadece. Ama tuzu çok tükettim ondan mı acaba bilemiyorum. :KK43:
Tuz ödem yapıyor cnm ondandır.kilo değildir o kiraz sapı çayı iç ödeme diyetisyenim önerdi g7nluk iki tane içiyorum ben

Hergün iğne yemek ağır geldi bana canım. Babam zaten üç iğnen vardı dedi ben bir iğneyi alıp gidiyordum. O yüzden sadece yüzdüm iki gün saat tutmadığım için biliyorsunuz onları yazmıyorum. Daha çok uyur oldum zaten.
Geçmiş olsun kuzum zaten hergün spor yapmak iyi diil arada bir iki gün kaslar dinlendirilmesi ;) ben yazmayı unuttuysaniz diye soruyum puanı eksik yazılan kimse olmasın diye kuzum :KK200: bende bölgeselleri yazmıyorum genelde çünki vakit bulunca hemen karın hareketleri filan yapıyorum ama dk tutmayı unutuyorum olsun vücudumuza yararı oluyor sonuçta ;) zaten önemli olan da o zaten

Geçmiş olsun kuzum zaten hergün spor yapmak iyi diil arada bir iki gün kaslar dinlendirilmesi :KK66: ben yazmayı unuttuysaniz diye soruyum puanı eksik yazılan kimse olmasın diye kuzum :KK200: bende bölgeselleri yazmıyorum genelde çünki vakit bulunca hemen karın hareketleri filan yapıyorum ama dk tutmayı unutuyorum olsun vücudumuza yararı oluyor sonuçta :KK66: zaten önemli olan da o zaten
Aynen canım. Şu halsizlik olayında kurtulsaydım sevenecektim.

D dugi koca haftada sadece 1kez sporun var neden böyle oldu canım ??? :KK43:
@Dlrykc canım senin de 169puanlık sporu eklerken tek günlük diil di bir kaç gün toplamı bukadar etmişti diye hatırlıyorum bidaha başka sporun yok dimi :KK43:

blonde ambition blonde ambition canım aslında çok güzel spor yaptım ama bu hafta sonu Türkiye'den erkek arkadaşım ziyaretime geldi. Bilgisayarı dahi açmadım kusuruma bakmayın :)
Perşembe gününden itibaren 50 dk kardiyo (300) + yarım saat pilates (60) + yarım saat tempolu yürüyüş (75) yaptım. Toplamda 435 puan :) Bu hafta tekrar başlıyorum çünkü dün ipin ucunu biraz kaçırdık, 2000 kaloriye kadar almış olabilirim. Gün gün liste ve sporumu paylaşacağım inşallah :)

Back
X