- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #320.741
Sağol canım kaç yıllık kondisyon olunca normal oluyorinanamıyorum maşallah gerçekten helal olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım kaç yıllık kondisyon olunca normal oluyorinanamıyorum maşallah gerçekten helal olsun![]()
Tamam canim yarin tartil sen onu baz alirizYarın tartilayim mi en iyisi herhalde 58.8 di canim
Sensiz ben kilo veremem sen benim kilo verme idolümsün. Sen olmadan benim enerjim tükeniyor bitiyorum ben.Geçmiş olsun canım
illa kendin zayıflayana kadar benide listede tutucan yani
ip çok zor ya bende yapamam trambolin bile çok çok nadir atlıyorum arada aklıma gelirse ama o kolay ip gibi diil ip çok zor nasl okadar atlama ben de şok![]()
3600 adim =54puanKızlar 3600 adim
28 dk tempolu yürüyüş
12 dk hızlı tempo koşu
10 dk abs
15 dk eliptik
10 dk makinalarla ağırlık
1500 ip atlama
580.5 puan
Ama akşam ekliycm puani ek bseyler yapip
Bende geldiğimden beri biliyosunuz bisiklet ve dans hep yapıyodum zaten ara ara bölgesellerde yapiyodum ama telefondan abs programı indirdim ek olarak bugün onu yapmaya başladım karın kası yapıcamKizlar bende bizim burda step-aerobik programina yazildim haftada 2 gün gidicem
ipsiz bile zıplayıp da çok çok iyi kilolar veren okadar çok kişi vardı ki hatta buraya ara ara uğrayan zıpzıp filan varSensiz ben kilo veremem sen benim kilo verme idolümsün. Sen olmadan benim enerjim tükeniyor bitiyorum ben.
İp cidden zor ama güzel kilo verenler oluyor.
Etsin kendini harap etmezse olmaz. O sen onu geçme diye diyor. Rekoru elinde tutacak sen devam et kuzum yavaşlama B Baharyagmuru35Canım zaten geçersin ben dün spor yapmadigim için bu iki günlük puan oldu senin dünkü puanın var zatenkendini harap etme boşuna
![]()
Yok benimde yüreğime iner 65 görmek istiyorum cuma günüAy sen anlatmisin ama ben anlayamamisim
Yüregime indiriyordun 1 kilo deyince![]()
Canm o puanlarla rekoru elinde tutamaz ben gecen hafta kendime gore cok cok az yaptm yoksa kisin liste yaparken ben 3000 puanlar yapiyordumEtsin kendini harap etmezse olmaz. O sen onu geçme diye diyor. Rekoru elinde tutacak sen devam et kuzum yavaşlama B Baharyagmuru35![]()
Bana uyar canım. O zaman şimdi 300 zıplıyorum ben. 10 dakika esneyim. Bileğimi burkmak istemem.ipsiz bile zıplayıp da çok çok iyi kilolar veren okadar çok kişi vardı ki hatta buraya ara ara uğrayan zıpzıp filan varsende yaptklarina ek olarak ipsiz yerinde zıplasana kuzum hızlanır kilo vermen
nedersin hergün kendimizi bir rakam koyup zıplayalım mı hadi bugün baslayalım 300 zıplama yapalım uyar mı ?
O da çok güzel kilo vermiş canım. Benim şuan ikinizede yetişmem gerek.Canm o puanlarla rekoru elinde tutamaz ben gecen hafta kendime gore cok cok az yaptm yoksa kisin liste yaparken ben 3000 puanlar yapiyordumbenim tam guzel spor yapmis haftam 3000 puanları geçiyor yani geçen haftanın 3kati filan lazım ona hatta drotey teknik yüzme yapıyordu hoca ile üstünede bir sürü spor onla kapışmıştık da ufak farkla ben onuda geçmiştim ama buzamana kadar en iyi kiloyuda o hafta vermiştim
şimdi gene bu hafta 3000leri geçen sporlar yaparsam gene çok iyi düşüş gelir o 'nu düşünüyorum asıl yoksa rakibim yok
drdoty vardı oda gitti
Aa pardon bende öyle ypcaktimda ek biseyler yaparım hepsini bir yazarım diye yazmadım3600 adim =54puan
28dk tempolu y. =70
12dk koşu =48
10 dk abs =30
15 dk eliptik =60
10dk aletler =10
1500 ip = 300
Toplam = 572 puan eder canım ufak bir fark ama genede böyle sende hepimiz gibi detaylı bildirim yaparsan herkes net görmüş olur hemde yanlış hesaplama olsada farkedilir![]()
Acaba puanından mı kesiyor o şimdi zıplıyor biz zıplıycaz dur biraz.Aa pardon bende öyle ypcaktimda ek biseyler yaparım hepsini bir yazarım diye yazmadım
blonde ambition makinalarda kol ağırlık çalıştım dk 2 puan 10 dk 20 puan olmuyor mu cnm ?
Hahaha . Ya moralim.bozuk biraz benim.kedi sabahtan beri yemedi tüyleri çok.dokuldu ve çok.halsiz yemiyor hiçbirşeyAcaba puanından mı kesiyor o şimdi zıplıyor biz zıplıycaz dur biraz.
Size yetişicem ben bugün 1000 puan yapmam lazım.![]()
Hıımm aletli diyende ilk sayfada yazmiyor doğru öyle olsun demiştim aletli yazilmamis oraya park aletleri de 1puan yazılınca ikimizinkinide 1puan dan hesapladım bende uzerine oturup kendini yukari cekiyosun tum vucut agirligini kaldirarak kol calisiyosun yani ve diger aletlerle ic bacak bacak filan hepsinden yaptm 15dk canım ozaman park ve spor salonu aletleri ve dambıl ve direnç aletleri olarak 2puan yazalım ilk sayfayaAa pardon bende öyle ypcaktimda ek biseyler yaparım hepsini bir yazarım diye yazmadım
blonde ambition makinalarda kol ağırlık çalıştım dk 2 puan 10 dk 20 puan olmuyor mu cnm .? 5 dk dambil 5 dk makinalarda ağırlık kol toplam 10 dk aletli bölgesel işte yani ?
Daha spor ypcm ben![]()
Ayyy doğru söylüyorsun canim hiç dikkat etmedim bi dahakine dikkat ederim. Umarım bende senin gibi sıkılmadan yaparım sporSağol canım kaç yıllık kondisyon olunca normal oluyorson iki yıldır genelde bu şekilde yapıyorum bazen azalttigim oluyor ama hiç uzun ara verdiğim olmadı ondan uzun sürekli olunca normal hatta daha fazla yaptgm günler oluyor kendime göre şuan az bile yaptım
bu arada puanı tanış alıntı yapmışsın en son paylaşılan spor listesi olmasına dikkat et canım yoksa sonraki listedeki puanlar siliniyor liste karışıyor
Ben şimdi düzelttim son listeye ekledim senin puanın ı
Neyi varHahaha . Ya moralim.bozuk biraz benim.kedi sabahtan beri yemedi tüyleri çok.dokuldu ve çok.halsiz yemiyor hiçbirşey![]()
Ufak bir yanlis yaptigin kesin ama bak öbür şekilde 582 ettiKızlar 3600 adim
28 dk tempolu yürüyüş
12 dk hızlı tempo koşu
10 dk abs
15 dk eliptik
10 dk makinalarla ağırlık
1500 ip atlama
580.5 puan
Ama akşam ekliycm puani ek bseyler yapip