Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çaktırmadan kendini düzeltti B Baharyagmuru35 kuzum sen yürüyüşe çık eşinle
Kız kızı bayılacaksın yarın spor yapamiycak benim kaç yillik kondisyonun bu canım 5yıldır sürekli kondisyon bisikleti sürüyorum ben iki saat yaptgm oluyor 90 dakika 70 dakikada çok yapıp yazıyordum buraya bugun en az yaptgm gibi yaptm zaten sadece 1saat yaptm ayrica bolgesellerde zaten yapiyodum bugün bölgeselce çok az mekik ve abs yapıp plank cam yaptm trk sayıları da azdı 🤣 normalin yarışı kadar spor yaptm aslında ama çok güzel dans ettim Allah var yani sırılsıklam ter attım yani ben yarışa giricek olsa idim o puan 2kati idi ama sen kızı bayıltma şimdi kaç yıllık kondisyon a bir günde zorlama Allah korusun

**08-14 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =
Mavi95 = 449.5
orkide1453 = 402.5
SchonerDuft =
yellow girl = 635
tgb1907 =
Silent Scream =240
antiaging = 160
cakilinannesi = 378
dugi = 375
Verano_porteno =
Buki_89 = 385
Dlrykc =293

Kız kızı bayılacaksın yarın spor yapamiycak benim kaç yillik kondisyonun bu canım 5yıldır sürekli kondisyon bisikleti sürüyorum ben iki saat yaptgm oluyor 90 dakika 70 dakikada çok yapıp yazıyordum buraya bugun en az yaptgm gibi yaptm zaten sadece 1saat yaptm ayrica bolgesellerde zaten yapiyodum bugün bölgeselce çok az mekik ve abs yapıp plank cam yaptm trk sayıları da azdı 🤣 normalin yarışı kadar spor yaptm aslında ama çok güzel dans ettim Allah var yani sırılsıklam ter attım yani ben yarışa giricek olsa idim o puan 2kati idi ama sen kızı bayıltma şimdi kaç yıllık kondisyon a bir günde zorlama Allah korusun
Hırslanmışken hırsına hırs katıyorum en azından çikolata yicek zamanı bırakmıyoruz. Böyle daha iyi.
Bu arada 300 ip atladım. Sen zıpladın mı canım.

Hıımm aletli diyende ilk sayfada yazmiyor doğru öyle olsun demiştim aletli yazilmamis oraya park aletleri de 1puan yazılınca ikimizinkinide 1puan dan hesapladım bende uzerine oturup kendini yukari cekiyosun tum vucut agirligini kaldirarak kol calisiyosun yani ve diger aletlerle ic bacak bacak filan hepsinden yaptm 15dk canım ozaman park ve spor salonu aletleri ve dambıl ve direnç aletleri olarak 2puan yazalım ilk sayfaya tugbaFB tugbaFB haksızlık olmasın canım onu duzeltmedigimiz için unutuluyor kimi 1 hesapliyor kimi 2 kuzum düzelte bilirmisin ozman aletsizle aynı puan kalmış belgeseller orda :KK66: Mavicim senin 10dk=20 benimde 15dk 30puan oldu kuzum ozman onlarida düzelteyim canım
Aynn cnm teskur benim.puani bikac saat sonra yaz listeye ekleyecegim cunku uzerine

Bende yıllardır spor yapıyorum 6 yıldır aralıklı ama cok aktif olarak 5 aydir yapiyorum .
Yaris tabi Gzl ama aynen abartmak iyi degil zaten benim adet başladı fazla kasamiycam bu hafta iki güne yoğunlaşır o zmn ağır spor yapınca kasiklarim ağrıyor. 2.olurum ben de ne var cnm dünyanın sonu mu 🤣 böyle spor yapmaya motive olur hem yapmayanlar

B Baharyagmuru35 yok çevrimiçi değil bayılttık mı acaba. blonde ambition blonde ambition valla gitti valla dolaba koştu. Mutfağa gitti şuan hissediyorum. Mavim geri dön elini kana bulama. :KK62:
Puhah . Yok cnm.ya yer miyim.hic . Spordan geldim düş aldim eşim var da ymek hazırladım ymk yedik topladım derken Surekli çevrimiçi olamiyorum zaten yorgunum daha birşey yapmiycm yeter bugün biraz dambil çalışıp sporu listeye ekliycem birazdan

Adim 4400 oldu benim biraz daha yürüdüm spordan çıkınca ve eve geldim. Bakkal market derken 4400 oldu
Canım bu bakkal market adımları sayılmıyor daha önce tugbaFB tugbaFB ve SchonerDuft SchonerDuft bunu belirtmişti çünki bugün mesela ben 2kez markete gittim sonra akşam sizede yazdım kızı parka görürdüm diye sonra gündüz öğlen sporumu bitirince duş alıp çıkmıştım dışarda ödemelerin işlemlerim vardı bankalar gel ordan oraya yurud um kızın okuluna gittim yani kimbilir kabin adım ama saymıyorum ve bunları burda birçok kişi yapıyor ama saymıyor adım saymak bir spor diildir haksızlık oluyor ancak yürüyüş yapmak için çıkarsan ozaman adım say ister adım say ister dk yürüyüş ile hesapla sen bilirsin ama gün içindekileri saymıyoruz canım hatta ilk yazdığında sorudanım san a bu yürüyüşlü yok sa gün içinde market bakkal vs. Mı diye çünki onlar sayılmıyor herkes çocuğunu kreşe götürüp geliyor hemde hergün yapıyorlar bunu ama puan yazmıyoruz onun için okey canım sadece yürüyüş için yaptığın adım disindakileri yazma

Bende yıllardır spor yapıyorum 6 yıldır aralıklı ama cok aktif olarak 5 aydir yapiyorum .
Yaris tabi Gzl ama aynen abartmak iyi degil zaten benim adet başladı fazla kasamiycam bu hafta iki güne yoğunlaşır o zmn ağır spor yapınca kasiklarim ağrıyor. 2.olurum ben de ne var cnm dünyanın sonu mu 🤣 böyle spor yapmaya motive olur hem yapmayanlar
Bence pes etti. Adetmiş hıh hemen bahane. :63:

Puhah . Yok cnm.ya yer miyim.hic . Spordan geldim düş aldim eşim var da ymek hazırladım ymk yedik topladım derken Surekli çevrimiçi olamiyorum zaten yorgunum daha birşey yapmiycm yeter bugün biraz dambil çalışıp sporu listeye ekliycem birazdan
Afiyet olsun, canım. Dambıl diyor. blonde ambition blonde ambition bunun altında kalmaz. :KK70:

Hıımm aletli diyende ilk sayfada yazmiyor doğru öyle olsun demiştim aletli yazilmamis oraya park aletleri de 1puan yazılınca ikimizinkinide 1puan dan hesapladım bende uzerine oturup kendini yukari cekiyosun tum vucut agirligini kaldirarak kol calisiyosun yani ve diger aletlerle ic bacak bacak filan hepsinden yaptm 15dk canım ozaman park ve spor salonu aletleri ve dambıl ve direnç aletleri olarak 2puan yazalım ilk sayfaya tugbaFB tugbaFB haksızlık olmasın canım onu duzeltmedigimiz için unutuluyor kimi 1 hesapliyor kimi 2 kuzum düzelte bilirmisin ozman aletsizle aynı puan kalmış belgeseller orda :KK66: Mavicim senin 10dk=20 benimde 15dk 30puan oldu kuzum ozman onlarida düzelteyim canım
Park Spor aletlerine 2 puan mi yazicam canim simdi anlamadim

Back
X