- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #320.881
Iyi geceler tatlim bende disardayim 1 saate dönerim öptümKızlar ben uyur. Size iyi geceler. Sabah erken kalkıcam. Yarım saatçik.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler tatlim bende disardayim 1 saate dönerim öptümKızlar ben uyur. Size iyi geceler. Sabah erken kalkıcam. Yarım saatçik.![]()
Daha ne sporu ariyosunOnu bir kere yaptım. 37.400 mü 34.700 mü ne çıkmıştı. Sadece restaurantta öyle hatırlıyorum.
Hay maşallah yapabiliyorsan yap spor çok faydalı . Ama sicskta yürüme zararlıDün yapamadım, yarın yapamam diye bugün en fazla puan olanları vücudu yormadan yaptım fakat bugün sıcakta yürüdüm sahil kenarında o beni baya hırpaladı. Bundan sonra sabah 6 da uyanıp bir saat akşam 1 saat yürücem. Evde dizi izlerken 1 saat bisiklet, denize gitmeden önce yarım saat pump it up yapmayı planlıyorum. Bakalım.
inslh biran once gider gobek bolgesi canim yazin sicak ta korse çok zor ya ben hayatta giyememKızlar şimdi çekildim ama korse var simit bölgesi ve baseni kapliyan ins korsesz de gzl olcak birgun bu elbise . Cok yapışıyor üste bi 5 kilo daha var korsesz gymeye. Eki Görüntüle 2287174
Bölgesel ihtiyaca diil de benim puanımı yakalamaya göre yapıyomuşNormzl yürüyüş cnm dkkasi 1 puan olanlisteden mi çıkıyor kaçırdım.ben orayı noldu ki ??
Kuzum niye bakip gidiyosun ki gel iki lafin belini kirarizHoşbuldum canım iyiyim sen nasılsınniye pro oldun ki hemen yakaliyosun
alışkanlık oldu her zaman bakıyorum bakalım.kimler ne yapmış kim ne kadar kilo vermiş özellikle cuma günleri öğlenden sonra bebisi uyutup bakıyorum kimler kaç kilo vermiş diye
![]()
İyi gecelerrrKızlar ben uyur. Size iyi geceler. Sabah erken kalkıcam. Yarım saatçik.![]()
Bem giyerken terliyorum.inslh biran once gider gobek bolgesi canim yazin sicak ta korse çok zor ya ben hayatta giyemem
Hic görmemistim ben böle bi kas
Çok iyymis
Ben alistimya elbisenin altina bacaklar surtmesin diye giyiyorum çok sıkmıyor rahat oluyoinslh biran once gider gobek bolgesi canim yazin sicak ta korse çok zor ya ben hayatta giyemem
istegramda çok moda canım bu akim mankenler şarkıcılar sosyete filan şimdi tam migrenin ordaki bu kas çizgisini çıkarmaya çalışıyormuş bu hafta magazin haberlerinde görüncede hoşuma gitmiştiHic görmemistim ben böle bi kas![]()
**08-14 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =600
Mavi95 = 449.5+682
orkide1453 = 402.5
SchonerDuft =
yellow girl = 700
tgb1907 =
Silent Scream =240+288
antiaging = 160
cakilinannesi = 378 +270
dugi = 375
Verano_porteno =