Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün yapamadım, yarın yapamam diye bugün en fazla puan olanları vücudu yormadan yaptım fakat bugün sıcakta yürüdüm sahil kenarında o beni baya hırpaladı. Bundan sonra sabah 6 da uyanıp bir saat akşam 1 saat yürücem. Evde dizi izlerken 1 saat bisiklet, denize gitmeden önce yarım saat pump it up yapmayı planlıyorum. Bakalım.
Hay maşallah yapabiliyorsan yap spor çok faydalı . Ama sicskta yürüme zararlı

Kızlar şimdi çekildim ama korse var simit bölgesi ve baseni kapliyan ins korsesz de gzl olcak birgun bu elbise . Cok yapışıyor üste bi 5 kilo daha var korsesz gymeye. Eki Görüntüle 2287174
inslh biran once gider gobek bolgesi canim yazin sicak ta korse çok zor ya ben hayatta giyemem

Normzl yürüyüş cnm dkkasi 1 puan olan 🤣 listeden mi çıkıyor kaçırdım.ben orayı noldu ki ??
Bölgesel ihtiyaca diil de benim puanımı yakalamaya göre yapıyomuş 😂 bende listeden çıkayım kötü etkilemiyim ozman dedim basen hareketi yapman lazım senin dedim 🤣 oda yetişeyim diye hanginin puanı yulsekse onu yapıyorum diyince yani puanı yükseği diil ihtiyacı yapmak lazım 😂

Hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın 🤗 niye pro oldun ki hemen yakaliyosun🙄🤣 alışkanlık oldu her zaman bakıyorum bakalım.kimler ne yapmış kim ne kadar kilo vermiş özellikle cuma günleri öğlenden sonra bebisi uyutup bakıyorum kimler kaç kilo vermiş diye 🤭🤭🤭
Kuzum niye bakip gidiyosun ki gel iki lafin belini kirariz 😂😂

Kızlaaarrr "Ab cracks" trendi başladı biliyorsunuz dur ünlülerde hızla yayılıyor var mı aranızda Ab cracks si olsun isteyen 😊 yani dikine karın çizgisi kası 😍 söylemesi ayıptır bende var da baktıkça grur duyuyorum :KK76: şu alt karın ında tam istediğim forma sokarsam tam bir sporcu karnı olacak 😁 yağlar gittikçe kaslarım ortaya çıkmaya başladı

Ab craks kası olan kadınlar 😊😊😊😊
images.jpeg-1.webp

Sohbet bugün bayağı uzunmuş :KK9:.
Yolculuk, orta kulak iltihabı için kullandığım ilaçlar 4 gündür sarstı beni. Bugün dönüşte zor araba kullandım. Gençlik ne kadar güzelmiş kıymetini bilmek lazım. O kadar spora pestilim çıkıp ağzım gözüm ayrılırdı herhalde :KK53:. Sporcu arkadaşları tebrik ediyor bol kilo vermeler diliyorum. İyi geceler.

Hic görmemistim ben böle bi kas 🙄
istegramda çok moda canım bu akim mankenler şarkıcılar sosyete filan şimdi tam migrenin ordaki bu kas çizgisini çıkarmaya çalışıyormuş bu hafta magazin haberlerinde görüncede hoşuma gitmişti 😊 benim miğde bölgesinde hiç yağ yok içine doğru ve kaslari da uzun suredir calistirmis olduğum icin uzerinde yagda kalmadigi icib o cizgim var 😊 migde kismi icine dogru duracak kadar yag gitmis olmasi gerekiyormus 😊 göbek deliğinin altıda sımsıkı hale bir gelse müthiş olacak çok az kaldı 😍

**08-14 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =600
Mavi95 = 449.5+682
orkide1453 = 402.5
SchonerDuft =
yellow girl = 700
tgb1907 =
Silent Scream =240+288
antiaging = 160
cakilinannesi = 378 +270
dugi = 375
Verano_porteno =