Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14Temmuz spor 1.miz
2355puan ile @Mavi95 :sampiyon:🥇
:KK9::KK9::KK9:

2.miz 1945.5 puan ile blonde ambition blonde ambition :sampiyon::sampiyon:🥈
3.müz 1705 ile Buki_89 Buki_89 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:🥉

1.mizi ve ilk 3e giren arkadaşlarımızı başarılarından ve çabasından dolayı tebrik ediyorum 👏👏👏 tüm yarışan arkadaşlara katkıları ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum 👏👏👏yine harika bir yarış haftası oldu ve son 3e giren arkadaşlarımıza sporlarını artırmalarını önümüzdeki hafta daha hırslı olmalarını bekliyorum ve sonuncumuz SchonerDuft SchonerDuft olarak spor cezasına kaldığını bildiriyorum arkadaşlar herkese teşekkürler 👏

~08-14 Temmuz spor listesi~
@Mavi95 = 2355.5 ile 1. 🏆🥇👏
blonde ambition blonde ambition = 1945.5 ile 2.🏆🥈👏
Buki_89 Buki_89 = 1705 ile 3.🏆🥉👏
Kizilbodur Kizilbodur = 1508 ile 4.
@dugi = 1380 ile 5.
ucukgenclik ucukgenclik =1260 ile 6.
tugbaFB tugbaFB =1122.5 ile 7.
Silent scream =1008.5 ile 8.
@antiaging =832 ile 9.👎
@Dlrykc = 529 ile 10.👎
SchonerDuft SchonerDuft =379 ile 11.👎
hepinizi tebrik ederim kizlar

Tranbolinle zipliyorum canım basıncı dağıttığı için eklemlere ve bileklere yük binmemiş oluyor
Bende ondan mı alsam diye düşündümde ip atlarken sol bileğim sonrasında ağrı yapınca bir baktım hafif şişmiş. O yüzden sormak istedim canım. Bugün bakıcam burada var mı? Yoksa internetten bakarım artık. İp atlamak çok güzel terletiyor. Selülite bile iyi geliyormuş.

Bende ondan mı alsam diye düşündümde ip atlarken sol bileğim sonrasında ağrı yapınca bir baktım hafif şişmiş. O yüzden sormak istedim canım. Bugün bakıcam burada var mı? Yoksa internetten bakarım artık. İp atlamak çok güzel terletiyor. Selülite bile iyi geliyormuş.
Aynen atlamanın zıplamanın saymak bitmez faydası var metobolzma ve lenfamatik sistemide çalıştırıyor kilo vermeyi hızlandırıyor cildede çok yararları sadece göğüslerde çok sıkı sütyen takılarak atlanmazsa sarkma olusuyormus ondan da haber vereyim en sıkı kavrayan kalip gibi tutan sutyen hangisi ise onla atlama zıplama yapın bide tranbolin olursa saglik riksi de olmaz canm aynen gecen yilsa bir arkadas ip atliyordu dizinde problem oldu hastaneye gitmisti oda capraz bağ da sorun olmustu galiba sonra spor hocasi bir arkadas vardi oda yuksek kilolarda ip atlanmaz siz cok risk aliyorsunuz filan diye uyariyordu herkesi ondan ben de araştırmıştım konuyu ve tranbolinle zıplamıyorum ben hepsiburadacom dan almıştım canım Delta marka si da çok memnunum kızım da kullanıyor boy uzamasına fayda eder diye hemde eğlenmiş oluyor evdekiler de kullanabilir baban filan da canım çoğunda zaten 100kilo ya kadar taşıma kapasitesi var

günaydın kızlar kendimi huzurlarınızda tebrik ediyorum :D
forum avm ye gittik eşimle çikolata krizim tuttu 5M ye geçtik 1 tanesine elimi uzatmadım bitter yiyebilirdim belki ondan bile almadım . haribo standının önünden 3 4 kere geçtik direndim almadım ve dünü yemeden atlattım :KK31:

Aynen atlamanın zıplamanın saymak bitmez faydası var metobolzma ve lenfamatik sistemide çalıştırıyor kilo vermeyi hızlandırıyor cildede çok yararları sadece göğüslerde çok sıkı sütyen takılarak atlanmazsa sarkma olusuyormus ondan da haber vereyim en sıkı kavrayan kalip gibi tutan sutyen hangisi ise onla atlama zıplama yapın bide tranbolin olursa saglik riksi de olmaz canm aynen gecen yilsa bir arkadas ip atliyordu dizinde problem oldu hastaneye gitmisti oda capraz bağ da sorun olmustu galiba sonra spor hocasi bir arkadas vardi oda yuksek kilolarda ip atlanmaz siz cok risk aliyorsunuz filan diye uyariyordu herkesi ondan ben de araştırmıştım konuyu ve tranbolinle zıplamıyorum ben hepsiburadacom dan almıştım canım Delta marka si da çok memnunum kızım da kullanıyor boy uzamasına fayda eder diye hemde eğlenmiş oluyor evdekiler de kullanabilir baban filan da canım çoğunda zaten 100kilo ya kadar taşıma kapasitesi var
benim kızında zıplama merakı var ama trambolindende düşer diye almadım
senin kızın büyük ama 3 yaş için erken olabilir dimi

günaydın kızlar kendimi huzurlarınızda tebrik ediyorum :KK70:
forum avm ye gittik eşimle çikolata krizim tuttu 5M ye geçtik 1 tanesine elimi uzatmadım bitter yiyebilirdim belki ondan bile almadım . haribo standının önünden 3 4 kere geçtik direndim almadım ve dünü yemeden atlattım :KK31:
:KK70:boğazında kalırdı zaten yeseydin
ben seni geçmek için yemiyorken senin yiyecek olman:skandal:

Günaydın arkadaşlar hafta sonu deli gibi temizlik yaptım spora gitsem bu kadar yorulmazdim.bugün spor salonuna gitmeye çalışıcam. Tabiki çocuklardan fırsat bulup kacabilirsem😊yemek konusuna gelince hafta sonu temizlik yapmaktan yemek yemeği unuttum atistirmaliklarla geçirdim çok yanlış ama bu seferlik böyle oldu

benim kızında zıplama merakı var ama trambolindende düşer diye almadım
senin kızın büyük ama 3 yaş için erken olabilir dimi
Diil bence canım uygun ben yeni almadim ki ben de 3yaş da almıstm zipliyordu kuzum zaten yerden çok yüksek Diil ki gene tek zıplamasindan korkuyorsan bide koltuğun kenarına dayayıp koltuğa tutunarak falan zıplamayla başlayabilir yada sen elinden tutarak zıplarısın

Günaydın arkadaşlar hafta sonu deli gibi temizlik yaptım spora gitsem bu kadar yorulmazdim.bugün spor salonuna gitmeye çalışıcam. Tabiki çocuklardan fırsat bulup kacabilirsem😊yemek konusuna gelince hafta sonu temizlik yapmaktan yemek yemeği unuttum atistirmaliklarla geçirdim çok yanlış ama bu seferlik böyle oldu
Günaydın canım haftasonunu açıklamıssın ama dünde hiç girmedin . Senden daha aktif katılım bekliyoruz canım birde bayram hedefi koyduk şuan bayrama yaklaşık 3.5 hafta var 4haftaya yakın süremiz var bayram da hedeflediğin kilo kaç ? Bayram hedeflerini Listeye yazdk tek sen kaldın şuan

Niye öle diyosun kıza sen listede bile degilken verdigin kilolari unuttun heralde 😂 2 ser 3 er veriyodun ordan mezun olacaksin diye korkmuştum
Kizilbodur Kizilbodur nin ne eksiği var 😂😂
Ahahahahah bende korkmuştm ama snra gram gram gidince iş bozuldu ahahhaha ama kız 5 kilo bi ayda verilir mi :KK70:

Back
X