Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zayifliyosunnn hemde ilaclarla ole miii bnce bu hizla istesigin kiloya inceksn hemen masalahhhh sanaaaa

Sizin evde kuvet var miydi :KK70: :KK70: üzülme onun icin onunde daha 300 kilo civari var hun uzun :KK70:
doğru söylüyosun küvet yok ama duşa kabinde olabilir neden olmasın :D Allahım sen koruuuuuu

Bende ilk koyduğum hedefte çok uçmuştum iyi kilo vermeme rağmen tutmayıp ceza almıştm ama bizim bu zayıflama işi biraz tuhaf ceza aslında ödül ödülde aslında ceza :KK70: :KK70: hedefi tutturamayınca iki dilim baklava yemek ödül mü ceza mı mesela ahahahah
Şu an ceza ne tam bilmiyorum ama şöyle 2 dilim kuru baklava fena olmazdı :rolleyes: :confused:

Senin hedefte az değilmiş ya :KK70: :KK70: ama kaptancığım sen gizli gizli bişeyler yaparsın detokslar filan bide tartıyı değiştirdin mi 59 bile çıkar yellowu geçersin ahahhahha sen çok çabuk alıp çok çabuk veriyon :KK53:
yok canım detoks işi yapmıyorum artık evde kabak dolu çöpe gidecek hepsi o derece uzağım:KK48: protein ağırlıklı besleniyorum bi süre sonra yine bi öğün sebze bi öğün et sistemine geçicem
hedef belirlediğimde 67.7 imişim bugün 66.8 şimdiden gidiyor yani:KK55:

Senin hedefte az değilmiş ya :KK70: :KK70: ama kaptancığım sen gizli gizli bişeyler yaparsın detokslar filan bide tartıyı değiştirdin mi 59 bile çıkar yellowu geçersin ahahhahha sen çok çabuk alıp çok çabuk veriyon :KK53:
Aaayyy hain planlar 😂ben bayrama 59 olup mezun olup gireyim sonrada oturup baklavanı yiyiyim de görün siz :KK12:

o kadar diyorum böle konuları gizliden konuşalım diye
:KK70::KK70:
o değil boşuna gaza geliyorsun:KK70:
Tabi senin terciğin o baklavalrı şimdiden yemem deme 😂 sen görürsün baklavayı karın kası olarak yapıp sana karin baklavası göstercem 😂 ama bir şeyi unutuyorsun rakibim ben değilim schoner:KK70:

15 -21 Temmuz spor listemiz

Mavi95= 600
yellow girl= 520
Buki_89=
cakilinannesi=200
dugi= 60
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=220
Dlrykc= 105
SchonerDuft= 66

20 dakika yavaş yürüyüş, 150 mekik, 300 ip atlama, 30 dakika pilates, 10 dakika 3'er kiloyla ağırlık çalışma

blonde ambition blonde ambition

Back
X