Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çocuklara bolca ekmek çikolata bana da kuruyemiş (kavrulmamış), mangal , yoğurt :KK71::KK61:Dondurma yok ama. Özellikle yaptım. Bayramda baklava çok aramam zaten. :63:

Sen benim menümü mü paylaştın. Hodri meydan. Seni 21 şeker diyetine davet ediyorum canım. Diyetten dönenin canı çıksın.

Bayram sonuna kadar gezmelerdeyim. Bunun 10 günü denizde olur. Gerisi memlekette.

Meyve şekeri früktoz enerji olarak kullanılmadan yeğ deposuna gidiyor önce. Ama domates salatalık da meyve :KK52:
Bir kapışma başlıyor çikolata canavarııııııııı B Baharyagmuru35 ve tatilde şeker tehlike diyen A antiaging kızlar 21 bugün mü başladı yarın mı başlıyorsunuz.

Gerçekten bu haksızlık ya neden biz hep az yemek işkence çekmek zorundayız. Bigun ozaman daha zayıftım 🙈 eşimle hamburger ve künefe yedik eve geldiğimde tartıldık ben 800 gr almışım o 300 gr vermiş nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten🙄😒
Senden gizli spor mu yapıyor istiğfar mı etti ya da tabağı çaktırmadan döktümü :KK70:

Bir kapışma başlıyor çikolata canavarııııııııı B Baharyagmuru35 ve tatilde şeker tehlike diyen A antiaging kızlar 21 bugün mü başladı yarın mı başlıyorsunuz.
21 gün olayı bence yalan ben çayı sekersiz tam 30 gün ıctim alışamadım hala da alışamıyorum.
21 gün değil aylarca cikolata tatlı hepsini kestim ama şuan diyet olmasam kilom zayıf olsa yesem.yesem almasam o zmn yine yerim büyük paket ama.yiyip alıyorsam kilom normalse miktarında yer sporumu yaparım . Yani yine canım 21 gün yemesem de hiç istemeyecek.diye bir şey yok yine eskisi kadar olmasada az da olsa isteyebiliyor

Kizlar bu konuyu fazla uzatmasak mi
Çokta haksız sayılmaz aslinda düşünüldüğü zaman
NiYe ki benim de menümü paylaşan eleştiri yapan oldu ben hiç böyle tepkiler vermedim . O zaman susalım kimseyi eleştirmeyelim herkes istediğini yesin öyleyse ben kimseyle birşey konuşmayayım o zaman .
Benim bir kaRe bitterim çok takıldı araştırın bütün diyetisyenler günde 1 kare bitterin metabolizmayı hızlandırdığını söylüyor 15 kiloyu da günde 1 kare bitter yiyerek verdim . Her bunye aynı olmayabilir. Eleştirildi ve kestim . Arada olan kacamaklarim kendi istegim dogrultusunda bilerek yapıyorum çünkü 5 aydır diyet yapıyorum ve 5 ay boyunca tamamen yasaklı olan şeylerden hiç yememem imkansız. Süreklilik için arada kaçamak bence yapılmalı tabi sporla ek olarak desteklenmeli ki ben aylar sonra yediğim kalip cikolata icin pazar gunu bile spora gittim dinlenme gunumken ve ertesi gün kahvaltıda sadece yumurta yiyip akşam sadece çorba ıctim . Ve pazartesiden itibaren yine sıkı diyetime dondum .
Taylan kumelinin konferansina gidip bire bir sordum kendisine diyetteyiz ve hiç pasta yemeyelim mi dedim en zararlı o olduğu için ondan örnek verdim yiyebilirsin nadir de olsa az miktarda yanında sütle destekleyerek kan sekerim yavaş artsin diye dedi . Şimdi benim hatalarım olabilir ama benim hatalarım var diye ben eleştirme hakkına sahip değil miyim ?

Spora gidiyorum canim ben sen nasilsin

Oo süpersin canım. Ben de isteyim 45dk sonra çıkacağım eve gidip yemek yicem. Artık bende menü paylaşayim diyorum hem beni motive eder hem de doğrularimi yanlışımi görürüm. İlk sayfadaki menü paylaşım alanına mi yazayım canım?

NiYe ki benim de menümü paylaşan eleştiri yapan oldu ben hiç böyle tepkiler vermedim . O zaman susalım kimseyi eleştirmeyelim herkes istediğini yesin öyleyse ben kimseyle birşey konuşmayayım o zaman .
Benim bir kaRe bitterim çok takıldı araştırın bütün diyetisyenler günde 1 kare bitterin metabolizmayı hızlandırdığını söylüyor 15 kiloyu da günde 1 kare bitter yiyerek verdim . Her bunye aynı olmayabilir. Eleştirildi ve kestim . Arada olan kacamaklarim kendi istegim dogrultusunda bilerek yapıyorum çünkü 5 aydır diyet yapıyorum ve 5 ay boyunca tamamen yasaklı olan şeylerden hiç yememem imkansız. Süreklilik için arada kaçamak bence yapılmalı tabi sporla ek olarak desteklenmeli ki ben aylar sonra yediğim kalip cikolata icin pazar gunu bile spora gittim dinlenme gunumken ve ertesi gün kahvaltıda sadece yumurta yiyip akşam sadece çorba ıctim . Ve pazartesiden itibaren yine sıkı diyetime dondum .
Taylan kumelinin konferansina gidip bire bir sordum kendisine diyetteyiz ve hiç pasta yemeyelim mi dedim en zararlı o olduğu için ondan örnek verdim yiyebilirsin nadir de olsa az miktarda yanında sütle destekleyerek kan sekerim yavaş artsin diye dedi . Şimdi benim hatalarım olabilir ama benim hatalarım var diye ben eleştirme hakkına sahip değil miyim ?
Tabi ki herkes herkesin menüsünü eleştirme hakkına sahip, ama simdi senin eleştirme biçimin yanlıştı bana göre, arkadaşımızın menusunu paylaşıp cezaya ondan paylaşmanız lazim deyip (Ki ben kendisine ceza vermeme rağmen benide zan altında birakarak) ve bu arkadasimizi elestiren senin haftaa sonu yediklerini hepimiz biliyoruz , haa yedin diye elestirme yapmaya hakkin yok diye bisey yok ama Lütfen eleştirilerimizi şikayet eder şeklinde yapmayalım

Oo süpersin canım. Ben de isteyim 45dk sonra çıkacağım eve gidip yemek yicem. Artık bende menü paylaşayim diyorum hem beni motive eder hem de doğrularimi yanlışımi görürüm. İlk sayfadaki menü paylaşım alanına mi yazayım canım?
Evet canim oraya paylasiyoruz, insan yediğinde anlamıyor ama yazinca görüyoruz 😊

Back
X