Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bugün iş çıkışı alışverişe gidicem. Biraz kendime bakım malzemeleri falan almak istiyorum. Bugün internette dolanırken bazı ürünler gördüm ama çoğu reklam için kullanmadığı ürünü kullandı gibi gösteriyor. Bende sizlere sorayım dedim aklıma gelmişken. Şampuan ve sac maskesi almak istiyorum (saçları parlatan yumuşacık yapan ürünler arıyorum)
var mı tavsiyeler :KK37:
+ hızlı uzatan varsa ben de deneyimleyebilirim

Spor konusunda cok azimlisin ama 😍
Evet seviyorum sporu iyice alıştım . Hem kafa dağıtıyorum değişiklik oluyor gün içinde insan içine karışmak. Iki sohbet etmek. Hem de vucudu çok güzel değiştiriyor canım bi de haftada 1 kilo verebilsem başka birşey istemiyorum . Tartıldım . Bu hafta hergün tartıldım normalde cumadan cumaya tartiliyordum yarın da son tartılıp yine haftada bir tartılmaya dönüş yapicam malesef sadece 500 gr vermişim yine 😓 yarın da çok bi değişiklik olmaz sanırım .

Evet seviyorum sporu iyice alıştım . Hem kafa dağıtıyorum değişiklik oluyor gün içinde insan içine karışmak. Iki sohbet etmek. Hem de vucudu çok güzel değiştiriyor canım bi de haftada 1 kilo verebilsem başka birşey istemiyorum . Tartıldım . Bu hafta hergün tartıldım normalde cumadan cumaya tartiliyordum yarın da son tartılıp yine haftada bir tartılmaya dönüş yapicam malesef sadece 500 gr vermişim yine 😓 yarın da çok bi değişiklik olmaz sanırım .
Ah canım bide her gün tartilmasan

Temizlik zaten spor olmustur fazlasıyla canım 😂🤣ben de çıkış saatimi bekliyorum eve gidip yemek hazırlayacağım acıktım yine yaa. Şimdilik iyi gidiyor bakalım tartilmak istemiyorum hem WC problemi devam ediyor hemde regl Olcam.
Bende erikten komposto yaptım bir tabak onu yedim. Bağırsağımı rahatlatsın diye

Normalde tartılmıyorum bu hafta böyle oldu yine kilo verememişim hem de ilk günkü gibi sıkı diyet ve müthiş spor yaptıgim halde . Daha ne yapabilirim anlamıyorum
Demekki dirençli yağların var canım yani vücuduna yerleşmiş olan yağlar ve zorluyor. Benim de öyle bu 59a insem rahatlicam ama dirençli işte

Demekki dirençli yağların var canım yani vücuduna yerleşmiş olan yağlar ve zorluyor. Benim de öyle bu 59a insem rahatlicam ama dirençli işte
1 kilocuk kalmış stres yapma zaten zapzayifsin hiç şikayet etmeye hakkin yok :KK48: :KK48: :KK48: bütün haklar benim 🤣 bol bol şikayet etmeye devam puhaha

Valla parlatan yumuşatan olsa razıyım ya 🤣🤣 saçın dökülüyor mu senin canım,günde 100 telin normal olduğunu söylüyorlar gerçekten öyle mi acaba. Dökülen saçlar yerine çıkıyordur insallah
Dökülme var canım. Banyoda gözle görülür bir şekilde arttı. Fakat bebek saçlarımda çok var dökülenin yerine çıkıyor sanırım. Bende kansızlık olduğu için günde 48 damla kan ilacım var onu geçtiğimiz haftadan beri almıyorum. İğneyide bıraktım hapıda. Bu hafta kilo vermemi nasıl etkiliyor görmek istedim. Fakat iki haftadır fena yerlerde hiç saçım olmazdı şimdi yerleri sabah akşam süpürüyorum.

Olur şartlama kendini bende 66 çıktım aç karna bende de gitmiyor canım sıkma canını.

Badem yagi duştan yarim saat önce hafif diplere sulandirip ovarsan hızlı uzatir
Uzatıcı yağ kullanıyorum. Cuma günü düzeltsin saçımı diye kestirdim o da düzeltmek adına toplanmaz hale getirdi. Saçımı topluyorum iki dakka sonra yüzüme başlıyor düşmeye. Bir de belime kadar uzatıcam dedim. Artık kendim kesicem saçımı.:KK12:

1 kilocuk kalmış stres yapma zaten zapzayifsin hiç şikayet etmeye hakkin yok :KK48: :KK48: :KK48: bütün haklar benim 🤣 bol bol şikayet etmeye devam puhaha
Bölgesel benim sorunum yaa
Dökülme var canım. Banyoda gözle görülür bir şekilde arttı. Fakat bebek saçlarımda çok var dökülenin yerine çıkıyor sanırım. Bende kansızlık olduğu için günde 48 damla kan ilacım var onu geçtiğimiz haftadan beri almıyorum. İğneyide bıraktım hapıda. Bu hafta kilo vermemi nasıl etkiliyor görmek istedim. Fakat iki haftadır fena yerlerde hiç saçım olmazdı şimdi yerleri sabah akşam süpürüyorum.
Bizde genetik anemi var ben de de öyle ya. Benim de bazı günler cok dökülüyor. Dökülünce de kafaya takıyorum daha kotu oluyor. Sanırım kel kalmaktan korkuyorum 🤣
Dirençli yağlar için ne yapmak gerekki.
Yılmadan devam etmek gerekiyor canım. Detoks vs yapılabilir . Spor arttırılabilir

Uzatıcı yağ kullanıyorum. Cuma günü düzeltsin saçımı diye kestirdim o da düzeltmek adına toplanmaz hale getirdi. Saçımı topluyorum iki dakka sonra yüzüme başlıyor düşmeye. Bir de belime kadar uzatıcam dedim. Artık kendim kesicem saçımı.:KK12:
Ben saçımı kendim kesiyorum 🤣
Kuaförde takıntı oldu bı kere mahvetti saçımı hemde herkesin kafasına degiyo o taraklar.

Bölgesel benim sorunum yaa

Bizde genetik anemi var ben de de öyle ya. Benim de bazı günler cok dökülüyor. Dökülünce de kafaya takıyorum daha kotu oluyor. Sanırım kel kalmaktan korkuyorum 🤣

Yılmadan devam etmek gerekiyor canım. Detoks vs yapılabilir . Spor arttırılabilir
20 30 dk isin birşeyler yap cardio ip atlama vs terle sonra bölgesel calis cnm

Back
X