Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mavi95= 411 + 417.5 + 414 +442
yellowgirl=
Buki_89=
cakilinannesi=180+240+295+250
dugi=80+180
ucukgenclik=
tgb1907=465+150+280
antiaging=172+112+257,5+31
Dlrykc= 515+415+350+492.5
SchonerDuft=
verano_porteno= 60+ 80

Dün 30 dakika kardiyo ekledim

**14.Takım 632.Etap***

Mavi95 (75.8///%)
ucukgenclik (66.2///%)
dugi (56.2/56.1/0.1/%0.17)
kaptinn(58.8///%)

antiaging (68.9/68.5/0.4/%0.6)
cakilinannesi (76.3/74.5/1.8/%2.36)
Dlrykc (53.8/53.6/0.20/%0.4)
yellow girl (62.3///%)
Verano_porteno (62.6/62.2/0.4/%0.6)

14. Takım ortalaması :

**14.Takım 632.Etap***

Mavi95 (75.8///%)
ucukgenclik (66.2///%)
kaptinn(58.8///%)

antiaging (68.9/68.5/0.4/%0.58)
yellow girl (62.3///%)
Verano_porteno (62.6/62.2/0.4/%0.64)

14. Takım ortalaması :
Ben sadece yuzdeleri degistirdim

**14.Takım 632.Etap***

Mavi95 (75.8///%)
ucukgenclik (66.2/66/0.2/%0.30)
kaptinn(58.8///%)

yellow girl (62.3///%)

14. Takım ortalaması :

Dün öğleden sonra WC çıktım diye bu sabah bekledim gelir diye gene gelmedi. Bu haftayıda sevemedim ben. :KK62:
65 ne kadar uzadın da uzadın.

Bize nispet yapıyor kuzucuk. :rolleyes:
Hayırrr öyle değilll 🙄🤭🤭
Ama çok heyecanlıyımmmm. Annemler bayadır tatil planı yapıyordu bayram için. Ben pek istemiyordum çakıl küçük diye. Ama dün ikna ettiler. 2 yıl önce gittim en son tatile. Dün akşam eve geldim o zaman giydiğim bir alt vardı dedim bu bayram gircem buna. Bş deneyim ne karar olmauabilir acaba diye. Zorla da olsa girdim valla şok oldum. Eşime gösterdim hemen dedim ki bayrama daha rahat olcak. Şu an geçiş evresindeyim ve 85 küsürken giydiğim altlar üzerimden düşüyor. Bayrama ne giycem dçye düşünüyordum. Üstleri zaten hallederim de en azından 2 pantolon buldum :KK36:

Hayırrr öyle değilll 🙄🤭🤭
Ama çok heyecanlıyımmmm. Annemler bayadır tatil planı yapıyordu bayram için. Ben pek istemiyordum çakıl küçük diye. Ama dün ikna ettiler. 2 yıl önce gittim en son tatile. Dün akşam eve geldim o zaman giydiğim bir alt vardı dedim bu bayram gircem buna. Bş deneyim ne karar olmauabilir acaba diye. Zorla da olsa girdim valla şok oldum. Eşime gösterdim hemen dedim ki bayrama daha rahat olcak. Şu an geçiş evresindeyim ve 85 küsürken giydiğim altlar üzerimden düşüyor. Bayrama ne giycem dçye düşünüyordum. Üstleri zaten hallederim de en azından 2 pantolon buldum :KK36:
Çok güzel bir duygu o çok sevindim senin adına bayramda 6 küsürlerle gidiceksin sen ben inanıyorum

Çok güzel bir duygu o çok sevindim senin adına bayramda 6 küsürlerle gidiceksin sen ben inanıyorum
Teşekkür ederimmm. :KK36:Eşim de aynısını söyledi az önce. 6lı rakamlar çok zor ama en azında 72yıe kesin gözüyle bakıyorum. Bu bile çok büyük bir şey benim için. Hiç hem bu kadar hızlı kilo verip hem de bu kadar hızlı incelmemiştim. Her gören ay kilo vermişsin diyo. 92 yaşında babaannem var, yaşlı kadın gözler görmüyo. O bile hafta başı zayıflamışsın dedi. :KK70:

Kizlar size bisey danismak istiyorum cünki ben baya kararsiz kaldim...
SImdi benim esimin busene tatil yapma durumu malesef yok benim bi uc hafta Kadar iznim var

simdi söyle bi imkanim var kayinvalidemler haftaya cumartesi arabayla türkiyeye gitcekler arabada yer oldugu icin bende onlarla gidebilirim ve onlar beni kendi annemlerin oldugu yere birakcaklar ordan izmire devam etcekler...
bende annem babam abim abimin esi ve Kücük kardesimin oldugu yere gitcem onlarla tatil yapcam
yazligimiz var bi süre orda kaliriz bir süre köyde ve Istanbul tekirdag gibi gidip gezme imkanlarim var bir iki gün falan
annemde zaten dislerini yaptiracagi icin Hemde ona destek olmus olurum gibi düsündüm...

siz olsaniz gidermisiniz?

SImdi benim esimin busene tatil yapma durumu malesef yok benim bi uc hafta Kadar iznim var

simdi söyle bi imkanim var kayinvalidemler haftaya cumartesi arabayla türkiyeye gitcekler arabada yer oldugu icin bende onlarla gidebilirim ve onlar beni kendi annemlerin oldugu yere birakcaklar ordan izmire devam etcekler...
bende annem babam abim abimin esi ve Kücük kardesimin oldugu yere gitcem onlarla tatil yapcam
yazligimiz var bi süre orda kaliriz bir süre köyde ve Istanbul tekirdag gibi gidip gezme imkanlarim var bir iki gün falan
annemde zaten dislerini yaptiracagi icin Hemde ona destek olmus olurum gibi düsündüm...

Ben giderdim canım. Hem kafanı rahatlatıcaksın. Ortam değişikliği olacak eşini biraz özliceksin. Annende onun yanında olduğun için daha mutlu olacak. Tabi bir de şu var sen çok yorulacaksın. Bunu da düşünmende fayda var.

Gerçekten ben artık napacagimi sasirdim . Dün sabah ac karna 75.3 tüm bu sabah dün hiçbişey yemeyip sporumu ve saatlerce temizliğimi yaptığım halde geçen haftadan 100 gram fazla çıkıp 75.9 çıktım . 1 haftadır müthiş sıkı diyet ve spor sonucu 100 gram almışım .
Benim bünyede kilo verme kıtlığı var orası kesin.
Yine sinirlerim bozuldu .
Artık ne yazılması gerekiyorsa onu yazın listeye .. moralim yine çok bozuk ama bence dünkü doğru olan kilom çünkü dünden bugüne 600 gram yağdan almam diyet spor yapıp şeker tüketmeden doğru olamaz ..
tugbaFB tugbaFB

kesinlikle giderim canım ve gidiyorum da :-)
benimde iznim eşime göre daha fazla ben kızımla ayrı ailemin yanına gidip kalıyorum

Teşekkür ederimmm. :KK36:Eşim de aynısını söyledi az önce. 6lı rakamlar çok zor ama en azında 72yıe kesin gözüyle bakıyorum. Bu bile çok büyük bir şey benim için. Hiç hem bu kadar hızlı kilo verip hem de bu kadar hızlı incelmemiştim. Her gören ay kilo vermişsin diyo. 92 yaşında babaannem var, yaşlı kadın gözler görmüyo. O bile hafta başı zayıflamışsın dedi. :KK70:
Tebrikler cnm darısı başıma valla ben geri yükselmişim 75.9 a . Diyet yapıp spor yapıp kilo alıyorum 🤣🤣 sinirlerim bozuldu

Gerçekten ben artık napacagimi sasirdim . Dün sabah ac karna 75.3 tüm bu sabah dün hiçbişey yemeyip sporumu ve saatlerce temizliğimi yaptığım halde geçen haftadan 100 gram fazla çıkıp 75.9 çıktım . 1 haftadır müthiş sıkı diyet ve spor sonucu 100 gram almışım .
Benim bünyede kilo verme kıtlığı var orası kesin.
Yine sinirlerim bozuldu .
Artık ne yazılması gerekiyorsa onu yazın listeye .. moralim yine çok bozuk ama bence dünkü doğru olan kilom çünkü dünden bugüne 600 gram yağdan almam diyet spor yapıp şeker tüketmeden doğru olamaz ..
tugbaFB tugbaFB
ödem olmuş demekki canım
cuma sabah aç karnına tartıda ne çıktıysa onu yazmak zorundayız canım
wc sorunun varsa bekle biraz
yada bişey yemediysen aç karnına leslie yap ödemini atarsın belki

**14.Takım 632.Etap***

Mavi95 (75.8///%)
ucukgenclik (66.2/66/0.2/%0.30)
kaptinn(58.8///%)

yellow girl (62.3///%)

14. Takım ortalaması :

Dün öğleden sonra WC çıktım diye bu sabah bekledim gelir diye gene gelmedi. Bu haftayıda sevemedim ben. :KK62:
65 ne kadar uzadın da uzadın.

Ben de 100 gr fazla çıktım 74 e inecekken 75.9 yani 76 ya geri cikmisim . 😊 artik sadece gülüyorum. Sinirden kudurmamak elde degil.

ödem olmuş demekki canım
cuma sabah aç karnına tartıda ne çıktıysa onu yazmak zorundayız canım
wc sorunun varsa bekle biraz
yada bişey yemediysen aç karnına leslie yap ödemini atarsın belki
Hiç umudum yok gitse gitse kaç gram gidecek ki .. öğlen yazarım tekrar tartılıp aynen ama moralim ciddi bozuk .

Eşim bunu sorun yapmıyor ve beni destekliyorsa giderdim canım. Yani bi içten git hayatım demek var. Bi de sen bilirsin istiyorsan git demek var. Eşime bağlı

Back
X