- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #324.581
Eve gidiyorum evde 1000 ip atlamistim birde spor salonunda koşu ve yürüyüş üstüne o terle 500 tane daha atladım. Bi de bölgesel çalıştım 10 dk .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off çok severim.Ay nasıl uyumuşum bu arada babamda şeftali reçeli yapmış kokularla uyandım.
Tadına bakmadım ama meraktan Ölsem daha iyi sanırım![]()
Yarını merakla bekliyorum canım kaçamaksız zor zaten ya en az hasarla atlatmışsındır inşallahinşlh canmyok cin min valla siz verdiğim gibi bu sefer hiç alkol almadım sıfır alkol
ama yalan yok çok güzel şeyler yedim
kaçamaklarımı Antalyada yaptgm gibi yaptm yani miktarlarını ufak tutmaya ve diğer öğünlerin ile dengelemeye çalstm canm inslh gene bu tatilden sabit dönüşümdür
ama diyet beslenmedim ondan ekşi olmaz zaten regleye de 3gün var
Benim canım da bugün makarna çok çekti. Dün çocuklara yaptım arttı. Bugün de yemediler. Dökmesem yesem mi diye elim gitti geldi. Yesinler diye ısıttım koktu bi deUzun süredir uzun makarna yemedim 5 6 ay olmuştur canım çok istedi ya
Yemedin mi?Benim canım da bugün makarna çok çekti. Dün çocuklara yaptım arttı. Bugün de yemediler. Dökmesem yesem mi diye elim gitti geldi. Yesinler diye ısıttım koktu bi de.
29 temmuz pazartesi - 4 ağustos pazar spor listemiz
Mavi95= 568+257.5+0+550
Buki_89=
cakilinannesi= 865+710+395+740
dugi=240
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=80+300+240
Dlrykc=
verano_porteno=
60 dakika yürüme, 30 dakikacık yüzme
Gecenin o saatinde ne oldu kavga falan mi çıktıKızlar alt kat delirdi polis çağırdık hala uyuyamadım ben sabah şişmem dimi ya canım sıkıldı sinirim bozuldu![]()
Üç erkek içti coştu müzik babamda polis çağırdı falan hiçbir şey yok gibi sustularGecenin o saatinde ne oldu kavga falan mi çıktı
**14.Takım 633.Etap***
Mavi95 (75.9///% )
ucukgenclik (66///%)
dugi (56.1///%)
kaptinn(58.8///%)
antiaging (68.5///%)
cakilinannesi (74.5/73.4/1.1/%1.48)
Dlrykc (53.6///%)
yellow girl (62.3///%)
Verano_porteno (62.2///%)
14. Takım ortalaması :
Yemedin mi?